Het juiste centrummanagement

Het juiste centrummanagement

Heeft u er ooit wel eens bij stil gestaan wat er allemaal bij komt kijken om een winkelcentrum aantrekkelijk te maken voor het publiek? Als u zelf een belangrijke rol heeft binnen een winkelcentrum dan bent u zich hier vast wel bewust van. Het hebben van een succesvol winkelcentrum komt namelijk niet uit het niets. Hier zult u hard voor moeten werken en ook de juiste strategie voor moeten bepalen. Bij het bedrijf Kordaat In Ruimte, kortaf KIR, weten ze hier alles vanaf. Binnen dit bedrijf ontstond het initiatief voor centrummanagement. Centrummanagement is de manier om bijvoorbeeld een winkelcentrum in de juiste banen te laten lopen en aantrekkelijk te maken voor het publiek. Maar wat wordt er nu eigenlijk bedoeld met de term centrummanagement en wat doen ze hiermee bij het bedrijf Kordaat In Ruimte?

 • Een betere samenwerking tussen alle betrokken partijen
 • Een integrale gedragen centrumvisie
 • Oprichting Ondernemersfonds

Binnen het bedrijf Kordaat In Ruimte zitten ze zeker niet stil. Ze doen hier de meest uiteenlopende dingen wanneer het aankomt op centrummanagement. Het is dan ook niet gek dat in de omgeving Utrecht met name goed te zien wat het effect van het centrummanagement is. Op de website kordaatinruimte.nl kunt u hier een stuk meer over lezen. En we kunnen u zeker aanraden om deze website eens goed door te nemen. 

Meer weten over centrummanagement

Als er een vraag is die ze vaak bij het bedrijf Kordaat In Ruimte horen, dan is het wel wat centrummanagement nu precies inhoudt en wat dit voor hen kan betekenen wanneer zij met de medewerkers van dit bedrijf in samenwerking treden. Het is natuurlijk per geval verschillend wat de uitkomsten en zelfs de werkwijze zal zijn. Hierbij wordt gekeken naar de huidige situatie, maar ook naar de doelen die u wilt behalen en die realistisch gezien behaald kunnen worden. Dit zijn allemaal belangrijke punten waar goed naar gekeken moet worden om het juiste centrummanagement op te kunnen zetten. Het is dan ook niet gek dat ze binnen dit bedrijf altijd een zeer persoonlijke aanpak hebben en dit geldt voor alle partijen die erbij betrokken zijn. Van het bestuur van het winkelcentrum tot de winkeleigenaren en zelfs de mensen die hier komen om lekker even te winkelen. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen blij zijn met het eindresultaat. Op de website kunt u eenvoudig zien wat dit voor veel winkelcentra al betekent heeft. Het kan natuurlijk inhouden dat er de nodige veranderingen ondergaan moeten worden, maar daar staat wel tegenover dat u een geweldig eindresultaat kunt behalen.

De verschillende projecten van dit bedrijf

Wij kunnen ons zo voorstellen dat u niet zomaar de keuze maakt om een samenwerking met het bedrijf Kordaat In Ruimte aan te gaan. U wilt waarschijnlijk graag eerst wat meer informatie verzamelen en misschien heeft u wel de nodige vragen die u graag beantwoord wilt hebben. Wij begrijpen dat zeker. Het is dan ook een verstandige keuze om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Hier vindt u een hele hoop nuttige informatie. Het behoort uiteraard tot de mogelijkheden om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij vertellen u graag meer over het centrummanagement en wat dit voor u kan betekenen. Als u merkt dat binnen uw winkelcentrum niet alles even fijn verloopt, dan kan dit zomaar de oplossing voor u zijn. U wilt uw klanten en de winkels binnen uw centrum natuurlijk het beste kunnen bieden en met het centrummanagement van Kordaat In Centrum kunt u dat zo voor elkaar hebben.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Roken niet meer van deze tijd?

Roken niet meer van deze tijd?

Het roken van een sigaret is steeds minder van deze tijd. Roken wordt door wet- en regelgeving steeds minder aantrekkelijk gemaakt. Daar waar tientallen jaren geleden weinig kennis was over de gevolgen van roken, is hier de laatste decennia veel onderzoek naar gedaan. Zo blijkt dat roken de kans op bijvoorbeeld het krijgen van kanker en hart- en vaatziekten vergroot. Als roker merk ik zelf dat ik door anderen wel eens raar aangekeken word als ik een sigaretje rook in de buurt van bijvoorbeeld een speeltuin. Roken wordt gezien als vies en ongezond. Daarnaast blijkt in tabak meer schadelijke stoffen te zitten dan op het pakje wordt aangegeven. Een ander groot nadeel is dat sigaretten en tabak elk jaar duurder worden gemaakt, als gevolg van het ontmoedigingsbeleid. Gelukkig is er sinds een aantal jaren een gezonder en goedkoper alternatief voor reguliere sigaretten of shag. De elektronische sigaret, ofwel; de e-smoker. Het roken met een e-smoker wordt ook wel ‘vapen’ genoemd. De inhoud van een e-smoker bestaat uit verwisselbare ‘liquids’. Een liquid is vloeistof in een omhulsel en verkrijgbaar in allerlei smaken. Het is als het ware het tabak van de gewone sigaret. Een greep uit de soorten liquids die te verkrijgen zijn:

 • Vanille;
 • Aardbei;
 • Kokos;
 • Meloen;
 • Munt;
 • Tabak;
 • Bosbes;
 • Stroopwafel;
 • Honing;
 • Caramel;

Mijn eigen ervaring met de e-smoker

Zelf was ik een stevige roker. Ik rookte ongeveer een pakje per dag. Toen ik merkte dat mijn conditie ver onder de maat was en ik andere gezondheidsklachten kreeg, heb ik besloten te stoppen. Helaas bleek dit heel lastig. Ik heb pleisters geprobeerd, nicotine kauwgom, ‘cold turkey’. Niets hielp. Het roken van een sigaret bleek echt gelegenheids gebonden. Het is ‘gewoon’ een gewoonte. Even tijd voor jezelf of een informeel momentje met collega’s. Ik viel dus steeds terug in mijn verslaving. Op een gegeven moment had ik een kennis die een e-smoker had. Ik besloot er ook één te kopen via dutchvapeshop.nl. Mijn kennis had zijn e-smoker hier gekocht en was er erg content mee. Ik moet zeggen dat de e-smoker mij ook heel erg goed bevalt! Vooral de verschillende keuze in smaken qua liquids is in het begin een feestje om alles uit te proberen. Uiteindelijk ben ik tot drie á vier smaken gekomen die ik toch wel vaak bestel, namelijk mango, honing, menthol en cappuccino. Persoonlijk zijn dit mijn favorieten, maar er is echt superveel keuze qua liquids. Er zit eerlijk gezegd wel verschil in de kwaliteit van de e-smoker. Vaak hoor ik dat ze kapot gaan of ‘verbranden’. Dit zijn dan vaak goedkopere varianten. De prijs voor een e-smoker varieert tussen de €15,- en €100 euro. Voor ieder dus wat wils. Wel is het vaak zo dat hoe duurder de e-smoker, des te beter de kwaliteit. Zelf heb ik wel eens een goedkopere gehad van een andere webshop waar dus de verbranding niet helemaal lekker verliep. Nu heb ik een wat duurdere en het gaat echt helemaal super. Voordeel is ook dat je de hoeveelheid nicotine kunt bijstellen. Tja, we blijven rokers natuurlijk… Maar op deze manier kun je dus wel langzaam afbouwen qua nicotinegehalte. 

Wat is een betrouwbare webshop?

Mocht je na het lezen van deze tekst geïnteresseerd zijn geraakt in de aanschaf van een e-smoker. Kijk dan even op de site van dutchvapeshop.nl. Dutchvapeshop heeft echt een heel ruim assortiment aan liquids en e-smokers. De e-smokers hebben een betrouwbare kwaliteit en zijn tegen een aantrekkelijke prijs te verkijgen via dutchvapeshop.nl.

Lees meer…

Posted by admin in Nieuws
Heerlijk Indisch eten in Den Haag

Heerlijk Indisch eten in Den Haag

Heerlijk Indisch eten in Den HaagAls je lekker wilt eten, dan moet je natuurlijk zorgen voor een zo divers mogelijk smaakpallet. Als je thuis elke dag aardappelen met groente en vlees eet, dan wordt je smaakpallet lui en zal het nauwelijks nog reageren op het eten dat binnenkomt. Eten wordt daardoor al snel routine en heeft niets meer met smaaksensaties te maken. Je moet af en toe je horizon verbreden om weer te kunnen genieten. Als je elk jaar naar dezelfde badplaats in Spanje gaat, dan wordt deze op den duur zo bekend, dat het geen enkel gevoel meer oproept. Je gaat immers gewoon op de automatische piloot naar Spanje omdat dit is wat je elk jaar doet. Er zit geen passie meer achter, geen verlangen uit het diepste van je ziel. Net als de aardappelen is het niet meer dan een gewoonte. Variatie is de sleutel tot geluk. Als je lekker wilt eten, zorg dan voor variatie. Kies eens voor een Italiaans gerecht of ga eens per week naar een Indisch Restaurant. Je smaakpapillen zullen opeens weer helemaal worden wakker geschud met al die nieuwe indrukken. Contrasten zijn in dat opzicht nooit verkeerd. Je kunt immers prima door de week aardappelen eten, want je bent wellicht een typische Hollander. Mocht je een Italiaan zijn, dan zal het vooral pasta zijn dat de pot schaft. Wat de routine ook moge zijn, het is belangrijk dat je af en toe van deze routine afwijkt. Daarom kiezen Hollanders vaak voor de woensdag om bijvoorbeeld Indisch te eten in Den Haag, want dat breekt zo lekker de week. Het kan ook Italiaans of chinees zijn en men kan het ook gewoon thuis bereiden. Met de vele pakketjes van Conimex en dergelijke hoef je niet per se uit eten te gaan om van andere keukens te genieten. Pizza of Chinees is ook iets wat we doorgaans bestellen. Daarom is het prettig om af toe juist toch even uit eten te gaan, zodat je de week ook qua die routine doorbreekt. Als je bijvoorbeeld lekker Indisch wilt eten nabij Den Haag, dan kun je terecht bij restaurant Bombay Palace in Scheveningen. Scheveningen ligt natuurlijk dicht bij Den Haag in de buurt, dus voor Indisch eten in Den Haag is dat geen enkel probleem. Het eten is dusdanig lekker, dat het het tripje meer dan waard is. Voor een lekkere maaltijd is Indisch eten in Den Haag dan ook een prima keuze, maar je kunt ook van Indisch eten in Den Haag genieten via de catering.

Heerlijk Indisch eten in Den Haag via de beste catering van Scheveningen

Als je in Den Haag een feestje hebt of iets dergelijke en je wilt de gasten een lekkere maaltijd voorzetten, dan is het belangrijk dat je ook echt iets lekkers op tafel zet. Een beetje originaliteit is ook nooit verkeerd en daarom is het een idee om te kiezen voor Indisch eten in Den Haag via de catering van Bombay Palace. Je kunt zelf aangeven wat je zoal wilt qua Indisch eten in Den Haag. Vervolgens wordt alles vers bereid in het restaurant en daarna worden de gerechten allemaal naar Den Haag gebracht. Daar kun jij er dan samen met je gasten van genieten.

De specialiteiten van Bombay Palace

Mocht je kiezen Indisch eten in Den Haag van Bombay Palace, dan kun je in ieder geval genieten van de volgende specialiteiten:

 • Karai chicken: kip bereid en geserveerd in een kleine wok met kruiden, paprika, tomaat en verse koriander
 • Vegetable biryani: biryani met verse groenten.
 • Palak paneer: verse spinazie met kaas
 • Baigon bhaje: roergebakken aubergines met kruiden

Kijk op restaurant-scheveningen.nl voor het volledige menu.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
<strong>Draag bij aan een beter milieu met de label Rouge kip</strong>

Draag bij aan een beter milieu met de label Rouge kip

Kip en eieren in de supermarkt zijn niet altijd van de beste kwaliteit. Dit weet u echter wel zeker bij het label Rouge kip. De poelier, Hans Ruardy, streeft namelijk naar een goede kwaliteit en staat erom bekend altijd van het label Rouge kip of eieren aan u te verkopen. Maar wat is een label Rouge kip dan eigenlijk?

 • Het is een kip van een pluimveehouderij dat gehomologeerd wordt door de Franse overheid.
 • De traditionele pluimveehouderijen kunnen zich beter laten profileren.
 • Alle label Rouge kip en eieren zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Hiermee weet u altijd dat de kip en de eieren die u koopt van de beste kwaliteit zijn, waarbij het pluimvee geen of weinig stress heeft ervaren tijdens het leven. En dat proeft u ook terug in de smaak van het vlees. Alle kippen hebben namelijk een vrije uitloop, waardoor het welzijn van de dieren veel beter is en een label Rouge kip daarnaast ook nog eens beter is voor het milieu.

Met een label Rouge kip gaat er een wereld voor u open

Een label Rouge kip, of de eieren van Rouge, smaken beter dan het vlees en de eieren van een ander merk in de supermarkt. Dit komt door de groeisnelheid van de kippen. Een plofkip van twee kilo wordt in de industrie op gemiddeld vijfendertig dagen geslacht. Bij een label Rouge kip gebeurt dit pas na ongeveer 82 dagen. Het vlees voelt daarmee rijper, doordat alle kippen in een betere en stressvrije omgeving groot worden. Alle pluimveeproducten vallen onder het label Rouge keurmerk en het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming. Daarmee bent u altijd zeker van het beste van het beste. Uw smaakpapillen zullen dit direct bevestigen bij het proberen van een label Rouge kip. De biologische manier van grootbrengen van alle kippen zorgt ervoor dat zowel het vlees als de eieren een vollere smaak hebben. Er gaat een wereld voor u over bij het proberen van een van deze producten. Niet alleen zult u versteld staan van de rijkere smaak, maar u raakt ook overtuigd van biologisch leven. Uw leven zal voorgoed veranderen, waarbij u alleen nog maar het beste van het beste wilt voor u en uw familie. Probeer daarom snel een label Rouge kip van Poelier Hans Ruardy door langs te komen bij de marktkraam bij u in de buurt. U kunt bij ons ook terecht voor warme gegrilde kip. Wees er zeker van dat deze op voorraad is door een afspraak te maken.

Altijd het beste van het beste bij Poelier Hans Ruardy

Bij Poelier Hans Ruardy kunt u altijd terecht voor het grootste assortiment kip-, wild-, gevogelte- en grillproducten. Ons gehele assortiment wordt dagelijks door onze groothandel verwerkt en aangeleverd. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Alle producten bij onze marktkraam staan bekend om de natuurlijke leefomgeving waarin zij grootgebracht wordt. Alle kippen zijn grootgebracht met biologisch voer, rijk aan kruiden en granen. Daarnaast hebben zij de ruimte om rond te scharrelen en groeien ze op in hun eigen tempo. Dit proeft u in de fijne smaak van onze producten. Wilt u meer informatie over onze producten, neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op https://poelierruardy.nl/. Daarnaast kunt u ook langskomen bij onze marktkraam. Op de website vindt u de precieze locatie per dag. Wij zijn vier dagen per week te vinden op de markten bij u in de buurt. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u het beste advies te geven over onze producten.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Luchthavenbeveiliger inhuren

Luchthavenbeveiliger inhuren

Op vliegvelden is normaliter veel veiligheidspersoneel te vinden. Er zijn mensen die paspoortcontroles voor hun rekening nemen, surveilleren, bagagecontroles doen en andere taken. Hiervoor heeft een luchthaven vaak een apart beveiligingsbedrijf in om deze taken uit te voeren. De verantwoordelijkheid voor veiligheid ligt wel bij het vliegveld, maar hier zijn verantwoordelijken aangewezen die zich specifiek richten op het waarborgen van de veiligheid. Zoals in elke bedrijfstak kan het voorkomen dat er plotseling een tekort aan luchthavenbeveiligers ontstaat. Dan is het prettig te weten dat er uitzendbureaus zijn die eenmalig of vaker gekwalificeerd personeel kunnen inzetten. Bovendien is personeel in deze sector steeds lastiger te vinden. Een dergelijk bedrijf dat u hierbij kan helpen is MK Force. Hier is een luchthavenbeveiliger of ander soort beveiliger in te huren voor diverse taken:

 • Bouwbewaking
 • Mobiele surveillance
 • Luchthavenbeveiliger
 • Brandwacht
 • Hotelbeveiliger

Elke branche heeft een specifiek soort beveiliger nodig. Of het nu gaat om het tegengaan van winkeldiefstal of het waarborgen van de veiligheid op een luchthaven: met een (luchthaven)beveiliger van MK Force bent u zeker van de veiligheid binnen uw organisatie. Kijk voor informatie en alle diensten van MK Force eens op: mkforcesecurity.nl. Hier ziet u ook welke andere bedrijven al naar volle tevredenheid gebruik maken van de diensten van MK Force, door bijvoorbeeld een luchthavenbeveiliger in te huren.

Wat kan een luchthavenbeveiliger betekenen?

Een luchthavenbeveiliger die u inhuurt bij MK Force beschikt niet alleen over basiskennis rondom veiligheid, maar weet ook wat er van hem of haar verwacht wordt op een vliegveld. Daarnaast beschikt al het personeel dat via MK Force wordt ingezet over aanvullende vaardigheden en diploma’s. Dat zijn bijvoorbeeld EHBO-vaardigheden. Zo zet u een volwaardige luchthavenbeveiliger neer als u die nodig heeft. Zo iemand kan controles waarnemen en andere taken volbrengen op en rondom een vliegveld. Bewaking van terreinen en materieel behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is vergelijkbaar aan de taken die worden uitgevoerd onder de noemer bouwbeveiliging, maar dan op een vliegveld. Omdat deze terreinen groot zijn en er duur materiaal opgeslagen is, kan het een goede zet zijn een (extra) luchthavenbeveiliger in te zetten. Hierdoor kunt u diefstal voorkomen. Mochten er signalen zijn dat extra beveiliging nodig is, kunt u dit direct en snel regelen via MK Force. Omdat er altijd genoeg personeel beschikbaar is hoeft u maar te bellen en er staat iemand voor u klaar.

Extra personeel inzetten

Het inzetten van extra personeel, zoals bijvoorbeeld een luchthavenbeveiliger, kan prettig zijn in tijden van drukte of veel uitval. Werknemers die langdurig ziek zijn kunt u op deze manier vervangen zonder een contract aan te hoeven gaan. Flexibel personeel inhuren in de veiligheidsbranche biedt u dit voordeel. MK Force denkt graag met u mee als u extra personeel in wilt zetten. Kijk voor alle mogelijkheden op mkforcesecurity.nl en neem contact op voor informatie. Het is mogelijk om eenmalig extra personeel in te zetten voor bijvoorbeeld een evenement, of langdurig zieken te vervangen. In alle gevallen beschikt u snel over een gekwalificeerde luchthavenbeveiliger of ander soort beveiliging voor uw organisatie. Dit kan het verschil maken voor een organisatie waar elke dag dreiging speelt. Een goed voorbeeld hiervan is een vliegveld, maar ook uitgaansgelegenheden en grote winkels hebben hiermee van doen. Ook als u op dit moment voldoende beveiligers heeft kan het toch prettig zijn te weten waar u moet zijn als er onverwacht een deel van het personeel uitvalt. Zo hoeft u uw bedrijfsproces niet stil te zetten vanwege veiligheidsvoorschriften. U kunt door, met behulp van de diensten van MK Force.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Het belang van een Russische tolk voor onze onderneming

Het belang van een Russische tolk voor onze onderneming

Ons bedrijf is de laatste maanden flink gegroeid. We zijn samen gaan werken met verschillende bedrijven in Nederland en sinds drie maanden zijn we ook actief samenwerkingen aangegaan met bedrijven over de grens. Met actief bedoelen we dat we er hulp bij inschakelen. Voorheen probeerden we het allemaal zelf te regelen vanuit ons bedrijf, maar we merkten keer op keer dat de respons hoogstens matig te noemen was. Toen we een Zweeds bedrijf hierover spraken, gaven zij aan dat er te veel fouten in de teksten zaten en dat de telefoongesprekken in het Engels geen prettig uitgangspunt waren. Zij waren echter wel partner geworden. Het was Rusland waar we echt geen voeten aan de grond konden krijgen omdat bedrijven hier helemaal niet reageerden. Daarom hebben we besloten om een Russische tolk in te schakelen. Onze Russische tolk gaf al direct aan dat de Russen niet graag in het Engels overleggen. Zij beheersen de taal wel, maar lang niet voldoende om zelfverzekerd in gesprek te gaan over samenwerkingen. Door een Russische tolk in te schakelen en aan te bieden in de tekst met de presentatie van ons bedrijf, kregen we ineens veel meer reacties. We kozen voor de Russische tolk van A-line translations (a-lineatranslations.nl mocht je zelf ook interesse hebben).

Wat de Russische tolk voor ons betekende

De Russische tolk heeft veel voor ons kunnen doen. We hebben betere contacten in Rusland en krijgen antwoord van veel meer bedrijven, omdat:

 • Zij de inspanningen van het Russisch waarderen;
 • Zien dat we respect hebben voor hun cultuur;
 • Zij begrijpen wat we over willen brengen.

Achteraf gezien was het overigens niet meer dan logisch. We denken vaak vanuit onze eigen cultuur en dan is het normaal dat wij ons aanpassen naar de taal van de partner. We staan bekend om het feit dat we meewerken en meerdere talen beheersen in Nederland. Maar is het dan ook logisch om dit te projecteren op mogelijke partners in het buitenland? Zeker in Oost-Europa hebben we veel kunnen bereiken door samen te gaan werken met mensen die de taal wel beheersen. Zij bereiken meer mensen en krijgen meer respons. Zeker de Russische tolk heeft in dat opzicht veel verschil weten te maken voor ons en daar zijn we nog altijd dankbaar voor, want we hebben nu vier partners in een deel van de wereld die we stiekem al opgegeven hadden.

Rekening houden met de cultuur van anderen?

Onze Russische tolk heeft ons op het hart gedrukt om rekening te houden met de cultuurverschillen die er zijn tussen de wereld in het westen van Europa en de wereld in het oosten van Europa. Niet alleen op het gebied van mentaliteit, maar ook op het gebied van ondernemen zijn er grote verschillen waar rekening mee gehouden moet worden. Alhoewel, dat moet natuurlijk niet – maar wanneer je echt succes wilt hebben bij het laten groeien van je bedrijf, dan is het van groot belang dat je actief aan het werk gaat met het bestuderen van de cultuur. Of je kiest natuurlijk voor een Russische tolk die je precies uit kan leggen waar je op moet letten wanneer je gaat onderhandelen met mensen in dit deel van de wereld. Overigens geldt dit niet alleen voor Rusland. Het geldt ook voor andere delen van de wereld waar cultuurverschillen af en toe veel groter zijn dan je van tevoren denkt. Goed om hier wat extra tijd aan te besteden dus, want een partner die je beledigt is een partner die je de rest van je leven niet meer terugziet.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Een e-sigaret kopen

Een e-sigaret kopen

Een aantal weken geleden heb ik besloten om binnen twaalf maanden te stoppen met roken. Ik rook al meer dan tien jaar en heb verschillende keren geprobeerd om te stoppen, maar zonder succes. Vaak houd ik het een aantal dagen, of weken vol en begin daarna toch weer met roken. Roken is voor mij een gewoonte en die zijn lastig af te leren. Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd, maar nooit hielp iets lang genoeg, want ik begon altijd weer. Een vriend van me raadde me een tijdje geleden aan om een e-sigaret te kopen. Hij gebruikt een e-sigaret een aantal maanden en op die manier kan hij langzaam de hoeveelheid nicotine verlagen per sigaret. Zolang ik hem ken rookt hij veel, vroeger rookte hij meer dan een pakje per dag, maar nu rookt hij al veel minder. Ik sprak hem tijdens een evenement in de buurt. Ik vroeg aan hem hoe het met hem ging en toen vertelde hij, dat hij nu veel minder rookt. Hij liet me de e-sigaret zien en vroeg aan mij, of ik het wilde proberen. Ik had al eens eerder een e-sigaret gerookt, maar vond het toen niet lekker. De e-sigaret die hij gebruikte, vond ik wel lekker en wilde ik wel vaker roken. Hij legde mij uit hoe hij minder rookt door de e-sigaretten en raadde mij aan om ook een e-sigaret te kopen. Een e-sigaret heeft minder schadelijke stoffen en kan een goede manier zijn om te stoppen. Hiervoor had ik nooit interesse in een e-sigaret, maar toen ik zag dat het voor hem werkte, begon ik er over na te denken. Ik had het idee dat ik weinig te verliezen had en besloot om zelf ook een e-sigaret te kopen.  

Online een e-sigaret kopen

Ik vroeg aan mijn vriend, of hij een goede winkel wist om een e-sigaret te kopen en hij vertelde mij toen over e-smokershop. Op deze website had hij zijn sigaret gekocht en vond het een goede website. Een paar dagen later bezocht ik de website om te zien wat ze allemaal aanboden. Ik zag dat ze veel verschillende artikelen verkopen die te maken hebben met e-sigaretten. Je kan er een e-sigaret kopen, maar ook e-liquids, opladers en nog veel meer artikelen. Het leek mij verstandig om een startersset te kopen. Een startersset was niet duur en op die manier kon ik ervaren of een e-sigaret iets voor mij was. Ik bezocht ook een aantal andere websites, maar zag dat ik hier een e-sigaret kon kopen voor de voordeligste prijs. Ik zocht een set uit die ik leuk vond en plaatste de bestelling.

Snel kunnen wennen

Ik rook nu een paar weken e-sigaretten en het was voor mij een goede keuze om een e-sigaret te kopen. Het was in het begin lastig om niet meer normale sigaretten te roken, maar een elektronische, maar ik heb snel kunnen wennen. Bij mijn startersset had ik verschillende smaken e-liquids en daar zat een smaak tussen die ik erg lekker vond. Dit is de smaak die ik elke keer koop op e-smokershop.nl. Er zitten veel voordelen aan het roken van e-sigaretten, ik merk bijvoorbeeld dat mijn kleding niet meer naar rook ruikt, hier kreeg ik vroeger wel eens opmerkingen over. Ik probeer nu langzaam de hoeveelheid nicotine per maand te verlagen en ik hoop dat ik zo over een jaar kan stoppen met roken. Ik raad iedere roker aan om een e-sigaret te kopen via e-smokershop.nl

 • Je kan op deze website een handige startersset kopen
 • Het roken van e-sigaretten is gezonder dan normale sigaretten
 • Met e-sigaretten kan je de hoeveelheid nicotine verlagen en stoppen met roken
Posted by admin in Mens en Gezondheid
Schoonmaak Borne maakte snelle verhuur mogelijk

Schoonmaak Borne maakte snelle verhuur mogelijk

Als eigenaar van verschillende vastgoedpanden in de buurt van Hengelo heb ik altijd wel iets te doen. Ik heb het beheer van de panden een aantal maanden terug weer in eigen beheer genomen nadat ik dit uitbesteed had aan een servicebedrijf dat er een zooitje van maakte. Het was een echt drama. De inspecties waren niet verricht, huurders waren vertrokken omdat er geen monteur kwam op het moment dat er problemen waren in de panden en de leegstand werd niet aangepakt en niet gemeld. Het kostte me duizenden euro’s, maar dat was het ergste nog niet. Op het moment dat ik het beheer weer in eigen handen nam, kwam ik erachter dat de panden die leegstonden helemaal niet schoongemaakt waren. Maandenlang had het vuil zich opgehoopt en waren er serieuze problemen ontstaan. Op mijn leeftijd ben ik niet meer in staat om daar zelf mee aan de slag te gaan, daarom zocht ik een bedrijf dat dit voor me kon doen tegen een scherp tarief. Wel, dat was nog lastiger dan gedacht. Overal kreeg ik te horen dat het lastig was, dat er geen prijs afgegeven kon worden en dat het nog weleens flink in de kosten kon lopen. Totdat ik Schoonmaak Borne tegenkwam.

Schoonmaak Borne via Reerink Schoonmaak en Onderhoud

Een andere pandjesbaas wees me op Reerink schoonmaak in Borne doet. Prima, een gesprek kan sowieso geen kwaad immers. Ik ging met deze mensen aan tafel zitten en kwam er al snel achter dat zij écht schoonmaak in Borne doen. Concrete plannen van aanpak, tips en manieren waarop zij aan het werk wilden gaan met de panden die zolang leeg hadden gestaan. Zelfs met een duidelijk tarief en de mogelijke risico’s waardoor het wat duurder zou kunnen worden. Helemaal prima, ik wilde vooral de panden weer verhuren, vooral het kantoorpand vlak buiten Hengelo dat nu al een jaar leegstond. Schoonmaak Borne ging direct aan de slag daar en binnen een week kreeg ik te horen dat de glazenwasser en gevelreiniger klaar waren. Fantastische service natuurlijk en na het inrichten van het pand had ik de huurders alweer voor de deur staan. Waar ik Schoonmaak Borne helemaal voor moet bedanken, is het opruimen van de bende die Rotterdamse huurders achterlieten bij ons pand. Reerink heeft heel het pand gestript en compleet leeg opgeleverd zodat ik direct een aannemer aan het werk kon zetten. Heb je schoonmaak in Borne nodig, dan raad ik deze mensen van harte aan. Meer informatie vind je op reerinkschoonmaak.nl.

Panden verhuren is lastig tegenwoordig

Toen ik begon met het verhuren van panden was het makkelijker dan dat het nu is. Er zijn meer regels, huurders hebben minder respect en het vinden van een goede partner is verdomd lastig tegenwoordig. Bedrijven komen hun afspraken niet na, denken niet na of vergeten dat het gaat om het belang van de klant. Heel erg leuk is dat niet. Toch ga ik binnenkort weer eens kijken of het met deze partner beter gaat. De mensen van schoonmaak in Borne hebben namelijk aangegeven dat zij gerust het onderhoud van de panden op zich willen nemen. Ik doe dan zelf het verhuur zodat we leegstand tegen kunnen gaan. Daar heb ik onlangs een leuke partner voor gevonden, een of ander verhuurnetwerk dat over is gewaaid uit Denemarken en dat hard aan het werk is om voeten aan de grond te krijgen in Nederland. Misschien dat het op die manier weer leuk wordt om panden te verhuren aan vreemden en samen te werken met andere bedrijven die wel serieus zijn, zoals Schoonmaak Borne.   

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Profiteer energiezuinig van warm water via een boiler van 200 liter

Profiteer energiezuinig van warm water via een boiler van 200 liter

Profiteer energiezuinig van warm water via een boiler van 200 literJe wilt in je woning natuurlijk kunnen profiteren van warm water en tevens wil je daar niet al te veel voor hoeven betalen. Er zijn wat dat betreft allerlei verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Je kunt een CV ketel bijvoorbeeld combineren met een boiler van 200 liter. Vooral voor de wat grotere woningen is dit een verstandige keuze, aangezien je daarmee minder gas verbruikt. Een boiler van 200 liter kan daardoor een bijdrage leveren aan een schoner milieu en natuurlijk merk je het ook de portemonnee. Tevens kan het zo zijn dat je CV ketel niet alle ruimtes kan bereiken en in dat geval is een extra boiler van 200 liter een handige toevoeging. Als een boiler van 200 liter voor een extra boiler te groot is, dan kun je ook kiezen voor kleinere boilers. Als je bijvoorbeeld enkel een boiler nodig hebt voor in de keuken, dan is een compact model van 10 of 15 liter vaak meer dan voldoende. Maar voor de opwarming van warm water in het hele huis is een boiler van 200 liter natuurlijk noodzakelijk. Je wilt dan liever ook geen kleinere boiler plaatsen, want dan loop je het risico dat je het warme water te snel verbruikt. Als je dan eerst even wilt afwassen en daarna wilt douchen en je partner wil daarna ook nog even douchen, dan heb je aan een boiler van 100 liter vaak al niet genoeg. En een boiler van 50 liter is sowieso niet aan te raden. Een dergelijke boiler is namelijk in een klein flatje al behelpen. Voor een stukje comfort is een boiler van 200 liter dan ook aan te raden. Aangezien het dan gaat om een flinke boiler, moet het wel een energiezuinig model zijn. Als het immers enorm veel energie kost om dat water elke keer op te warmen, dan is dat zeker niet rendabel. Dus je zou kunnen kiezen voor een Indirect gestookte boiler van 200 liter 1 met 1 wisselaar. Deze heeft bijvoorbeeld een buffervat met energielabel B. Voor boilerbegrippen is dat extreem zuinig. Een dergelijke boiler is dan ook een prima toevoeging aan je woning, want je doet het milieu, jezelf én je portemonnee een groot plezier. Uiteraard heb je verschillende opties en mogelijkheden wat betreft een boiler van 200 liter. Hierboven hebben we 1 voorbeeld genoemd, maar uiteraard zijn er andere opties. Om de beste keus te maken kun je dan ook het beste gewoon even een bezoekje brengen aan de site van boilergarant.nl.

Bestel jouw boiler van 200 liter via boilergarant.nl

Mocht je op zoek zijn naar een boiler van 200 liter, dan kun je deze online bestellen via boilergarant.nl. Overigens kun je bij boilergarant.nl uiteraard ook terecht voor andere boilers met andere formaten. Dus als je nieuwsgierig bent, dan kun je het beste gewoon even een kijkje nemen op de site van boilergarant.nl Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, dan kun je de boiler van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling ook direct afronden. Als je dat voor 16:00 uur doet, dan heb je de boiler de volgende dag al in huis.

De voordelen van Boiler Garant

Als je ervoor kiest om te bestellen via boilergarant, dan profiteer je natuurlijk van enkele voordelen. Hierbij kun je denken aan:

 • 3 jaar garantie
 • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Installatie mogelijk
 • Boiler uit de grootste boilerfabriek van Europa

Dus is het in je woning tijd voor iets nieuws wat betreft de warmwatervoorziening, kom dan snel naar boilergarant.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Weer helemaal in vorm dankzij fitness in Breda

Weer helemaal in vorm dankzij fitness in Breda

Als je niet lekker in je vel zit, dan komt dit in veel gevallen door het feit dat je te weinig beweegt. Het lichaam is in dat opzicht namelijk net een oude machine die moet warm draaien. Als deze machine uitstaat, dan is de machine koud en op het moment dat deze opgestart moet worden, dan duurt het nogal een tijdje voordat de motor lekker begint te draaien. Maar zodra die motor eenmaal is warm gedraaid, dan functioneert de motor weer net zo soepel als altijd. Of denk bijvoorbeeld aan de CV installatie thuis. Als deze een huis moet opwarmen waar het 12 graden is, dan moet de CV flink veel energie verbruiken om al die radiatoren goed heet te krijgen. Maar als de temperatuur alleen maar op niveau gehouden moet worden, dan is dat voor een moderne CV ketel een koud kunstje. Dus als jij nooit sport, dan zal je inderdaad het gevoel hebben alsof je geen energie hebt en vaak moe bent, terwijl je eigenlijk dus niets doet. Dat komt dan ook door het feit dat je het lichaam moet activeren, zodat je energie aanmaakt. Als je eenmaal gaat sporten, dan komt je lichaam weer in een bewegingsritme terecht waardoor het op den duur veel minder inspanning kost om jezelf weer op te laden met energie. Dat is mooi, want daardoor ben je ook sneller weer gemotiveerd om te blijven sporten en daardoor kom je weer helemaal lekker in je vel terecht. Mocht je in Breda wonen, dan wil je uiteraard ook kunnen profiteren van fitness in Breda. Daarom kun je voor fitness in Breda het beste een beroep doen op Sport & Slankstudio. Bij deze sportschool in Breda kun je je eigen trainingsprogramma volgen. Dat betekent niet dat je dit trainingsprogramma zelf moet opstellen. Een veel voorkomend probleem is juist dat mensen niet weten hoe ze moeten trainen, wat ze moeten doen en wat ze moeten eten. Daardoor zakt de moed hen al in de schoenen voordat ze überhaupt beginnen. Als je kiest voor fitness in Breda bij Sport & Slankstudio, dan ga je juist samen met de personal trainer aan de slag met het trainingsprogramma. Fitness in Breda is wat dat betreft helemaal op maat. Lees hieronder daarom snel verder en ontdek hoe jij jouw persoonlijke doelen snel en efficiënt kunt realiseren.

Fitness in Breda volgens een persoonlijke programma

Als je kiest voor fitness in Breda, dan ga je aan de slag via de volgende drie stappen:

 • Allereerst zal je voorafgaand aan de fitness in Breda een intake gesprek hebben. Tijdens dit gesprek zal je samen met de trainer kijken welke doelen je gaat stellen.
 • Daarna ga je eerst een keer trainen op afspraak. Dit is als het ware een baseline training waarin er wordt gekeken naar je huidige niveau. Dit niveau kan vervolgens ook worden gebruikt om je voortgang te meten. Als je na 4 werken jezelf gaat wegen en je hebt geen idee wat je 4 weken terug woog, dan heb je dus ook geen idee of je voortgang hebt gemaakt en hoeveel.
 • Tot slot ga je aan de slag met het trainingsprogramma. Je traint elke week met de personal trainer en zo ga je op weg om je doelen te bereiken.

De kracht van fitness in Breda zit hem in de structuur, haalbare doelen en professionele begeleiding. Daardoor kan iedereen die maar wil zijn of haar doelen bereiken.

Neem contact op met Sport & Slankstudio

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd terecht op de site van sportenslankstudio. Je kunt ook altijd via de site een afspraak maken.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Verzorg je huid via huidverbetering bij de beautysalon

Verzorg je huid via huidverbetering bij de beautysalon

Huidverzorging is niet hetzelfde als huidverbetering. Bij huidverzorging gaat het vooral om het gezond houden van de huid, zodat deze blijft stralen. De juiste huidverzorging moet je dus meer zien als onderhoud. Het is belangrijk dat je dit onderhoud niet vergeet, want de huid dient immers wel te blijven stralen. In die zin is het naast de onderhoudswerkzaamheden die je zelf uitvoert, ook verstandig om de huid af en toe een flinke beurt te geven in de beautysalon. Op deze manier zorg je ervoor dat de huid zo lang mogelijk blijft stralen. De huid wordt immers hoe dan ook ouder, want daar is vrij weinig aan te doen. Maar de manier waarop de huid veroudert en de snelheid waarmee dit gepaard gaat, hangt vaak samen met de aandacht die je aan je eigen huid besteedt. Als we het over huidverbetering hebben, dan gaan we eigenlijk een stap verder dan huidverzorging. Bij huidverbetering probeert de schoonheidsspecialist bepaalde oneffenheden, rimpels en imperfecties weg te werken of te verminderen. Hierbij kun je denken aan:

 • Acne,
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapmasker
 • Ouderdomsvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Verslapte huid
 • Couperose
 • Rocacea

Hoe goed je je huid ook verzorgt, je kunt altijd met deze problemen te maken krijgen. Als je zwanger bent, dan ontkom je immers niet altijd aan het bekende zwangerschapsmasker. Ouderdom leidt ondanks alle voorzorgsmaatregelen vaak toch tot rimpels en vlekjes. Acne is iets waar je geen controle over hebt en dus kun je er alleen vanaf komen als je kiest voor huiverbetering. Al dit soort vervelende oneffenheden ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk. Daarom is huidverbetering soms een prettige mogelijkheid, want een specialist kan vaak heel goed behandelingen toepassen die de huid zichtbaar verbeteren. Daar heb jij dus altijd voordeel van. Het is natuurlijk niet zo dat natuurlijke tekenen van het ouder worden 100% kunnen worden weggenomen of teruggedraaid. Dit moet je in principe ook niet willen, want het resultaat is vaak zeer onnatuurlijk en oogt ook niet altijd even fraai. Maar dat betekent niet dat je geen huidverbetering kunt toepassen waardoor deze tekenen worden verzacht. En dat is precies wat huidverbetering doet wanneer je dit laat doen door een professional. Het is in ieder geval prettig om te weten dat bepaalde tekenen van ouder worden, oneffenheden en imperfecties niet altijd permanent hoeven zijn. Er is met de juiste zorg wat betreft huidverbetering altijd wel wat aan te doen.

Kies voor professionele huidverbetering bij beautysalon Dana

Mocht je graag iets aan je acne of rimpels willen doen, dan kun je terecht bij beautysalon Dana. Dana is er om je huid de aandacht te geven die het verdient via verschillende behandelingen zoals:

 • Dieptenpeelings
 • Pimentbehandelingen
 • Antiagingbehandelingen
 • Kruidenpeelings

Voordat Dana aan de slag gaat, zal ze eerst een intake gesprek met je hebben. Op basis van dat gesprek kan ze een goede inschatting maken wat betreft de behandeling waar jij het meeste baat bij zult hebben. Als het zo is dat je zelf reeds weet wat je nodig hebt, dan kun je dat uiteraard ook aangeven. Voor een tweede behandeling is natuurlijk geen intake gesprek meer nodig. Hoeveel behandelingen je uiteindelijk nodig hebt hangt af van het probleem, je huidtype en de ernst van het probleem. Uiteraard zal de specialist van te voren aangeven wat er waarschijnlijk nodig zal zijn voor de beste resultaten.

Kijk op de site voor extra informatie

Mocht je graag willen weten wat je zoal kunt verwachten, dan kun je in eerste instantie het beste even op de site van beautysalondana.nl kijken. Hier vind je vrijwel alle informatie die je nodig hebt.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Bent u op zoek naar een originele feestlocatie?

Bent u op zoek naar een originele feestlocatie?

Als u binnenkort een feest wilt geven en momenteel op zoek bent naar een originele feestlocatie, dan hoeft u nu niet langer meer verder te zoeken. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van een originele feestlocatie te voorzien. Wij willen u van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om uw feest te hosten. Veel mensen die op zoek waren naar een zeer originele feestlocatie kwamen op onze site terecht. Wij hebben op onze site allerlei interessante informatie gepost over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Mocht u daarom graag een keer met ons willen overleggen over de mogelijkheden die wij voor u kunnen aanbieden, dan hopen wij snel een keer iets van u te mogen horen. Het maakt niet uit welk soort feest u bij ons zou willen geven. Wij hebben de mogelijkheden om bijvoorbeeld een groot bedrijfsfeest te hosten, maar ook wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen, kunt u uw knalfeest na afloop bij ons komen vieren. Wij zorgen er graag voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze pagina zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u namelijk ook foto’s zien van onze originele feestlocatie. U zult merken dat wij er alles aan doen om het feest dat u wilt geven, zo goed mogelijk te laten lukken. Wij hebben veel ervaring met het maken van sfeer en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Een van onze mensen legt u graag even uit wat u allemaal van ons zou mogen verwachten. Wij hopen u daarom ook snel een keer op Paardenburgh te mogen verwelkomen. Hier kunt u eenvoudig en snel bekijken wat u allemaal bij ons kunt boeken.

Onze originele feestlocatie is uitermate geschikt voor uw feest

Wanneer u graag een onvergetelijk feest wilt geven, is het belangrijk om te weten waar u een originele feestlocatie kunt vinden. Wij nodigen daarom van harte uit om een keer een blik te komen werpen op onze originele feestlocatie. Wij hebben al heel veel mensen mogen verwelkomen op onze originele feestlocatie en zij hebben allemaal een onvergetelijk feest bij ons gevierd. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij overleggen graag met u wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen realiseren. Daarbij is voor ons niets te gek. Als u dus speciale wensen heeft, dan horen wij deze graag van u. Mocht u een keer willen komen kijken naar onze faciliteiten, dan bent u ook van harte welkom om een keer bij ons langs te komen. Wij staan altijd voor u klaar en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Aarzel dus ook niet langer meer en kom snel een keer naar Paardenburgh.nl.

Wij zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt

Wij hopen u in het voorgaande voldoende informatie hebben kunnen geven over onze mogelijkheden. Wij bieden u:

 • een optimale feestlocatie
 • de mogelijkheid om een eigen touch te geven aan uw feest
 • een locatie die zeer origineel en sfeervol is

Mocht u graag een offerte bij ons willen aanvragen, of wilt u graag meer over onze mogelijkheden weten, dan nodigen wij u uit om even naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is Paardenburgh.nl. Hier vindt u ook ons telefoonnummer.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Haarspeldjes

Haarspeldjes

Voor mijn dochtertje heb ik allerlei verschillende haarspeldjes in huis. Ik vind het zo ontzettend handig om hiermee te werken! Soms kies ik ervoor om haar haren alleen met een speldje eventjes vast te zetten, puur om te voorkomen dat ze steeds last heeft van losse plukjes haar die in het gezicht vallen. Dat kriebelt immers en het belemmert het zicht ook nog eens, dus het is zeker handig om hier dan op deze manier even iets aan te doen! Een haarknipje heb je bovendien zo in gedaan, dus het is ook heel erg praktisch op dagen dat mijn kleine meid gewoon geen zin heeft om stil te zitten, zodat ik een staart of vlecht of iets anders kan creëren. Haarspeldjes vind ik ook handig op dagen dat zij het haar wel in een vlecht, knotje of staart wil hebben. Ze heeft bij haar voorhoofd een aantal plukjes die wat korter zijn en die dan toch weer losschieten uit het elastiek of uit de vlecht. Dan is het handig als je een paar haarspeldjes bij de hand hebt om ook deze lokken vast te zetten op het hoofd! Tenminste, ik vind dit zelf gewoon heel erg handig!

Haarspeldjes voor leuke uitstraling

Nu vind ik bovendien haarspeldjes niet alleen maar praktisch, ze zijn soms ook echt een leuke accessoire. Dan moet je natuurlijk wel kiezen voor een exemplaar dat bijzonder is, maar dergelijke soorten zijn tegenwoordig echt wel te krijgen! Ik ga hier zelf altijd voor naar Lotjes Lokjes, een webwinkel die echt gespecialiseerd is in dergelijke producten. Bij hen kan ik altijd weer kiezen uit een heel ruim aanbod en zij hebben steeds weer leuke nieuwe exemplaren in hun collectie! Leuke haarspeldjes kan ik bij hen dan ook zeker vinden. Laatst heb ik er bijvoorbeeld een roze gekocht, met een soort zilverkleurig bloemetje erop en daar dan weer een roze flamingo op. Dit is momenteel echt een van de favorieten van mijn dochtertje! Het leuke van een dergelijke speld is dat het het kapsel meteen opfleurt en dat je er eigenlijk verder niets aan hoeft te doen. Gewoon een zijscheiding maken en dan een bijzondere haarknip gebruiken om het vast te zetten en je bent eigenlijk al klaar! Op drukke dagen vind ik dit echt ideaal. Je hoeft dan weinig tijd te besteden aan het kapsel en het ziet er toch meteen leuk uit! Op lotjeslokjes.nl kun je zien wat voor leuke haarspeldjes zij allemaal in hun assortiment hebben!

Andere haaraccessoires

Voor leuke haarspeldjes vind ik hen dus echt een uitstekende webwinkel, maar ik koop er eigenlijk veel meer dan alleen dat. Zij hebben in hun collectie namelijk ook nog heel veel andere haaraccessoires en ook die zijn echt heel erg leuk om te gebruiken! Waar moet je dan aan denken? Zelf heb ik bij hen al de volgende artikelen gekocht:

 • een haarbloem, die mijn dochter gedragen heeft bij een bruiloft waarvoor wij uitgenodigd waren
 • twee haarbanden, ideaal om naar school te dragen
 • diverse haarelastiekjes

En uiteraard heb ik dus ook al diverse haarspeldjes bij deze webwinkel gekocht. Laatst zag ik ook nog een prachtige diadeem in hun webwinkel staan en dit lijkt mij heel erg leuk om te gebruiken als we weer eens naar een bruiloft moeten of naar een bijzonder feest gaan. Ik denk dat mijn dochter dit ook echt fantastisch zal vinden! Ik kan Lotjes Lokjes dus echt aanraden voor iedereen die een dochter met wat langer heeft! Je vindt er altijd weer leuke haarspeldjes en andere mooie en handige haaraccessoires en dit geeft jullie als ouders echt veel mogelijkheden voor het creëren van leuke kapsels!

Posted by admin in Mode en Kleding
U kunt bij ons eenvoudig een payroll offerte aanvragen

U kunt bij ons eenvoudig een payroll offerte aanvragen

Als u als werkgever graag meer tijd zou willen besteden aan uw bedrijf en minder aan uw administratie, dan hebben wij van NLpayroll.nl u heel veel mogelijkheden te bieden. Wij doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat wij u veel werk uit handen kunnen nemen. Wij zijn namelijk een bedrijf dat ervoor kan zorgen dat uw personeelsleden hun geld snel ontvangen en dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het feit of deze uitbetaling goed wordt geadministreerd. Het is namelijk zo dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles goed in de boeken terecht komt. Wij nodigen u daarom uit om een payroll offerte aan te vragen. Het aanvragen van een payroll offerte is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is even naar onze site te komen surfen. Hier kunt u zien dat wij u heel snel een payroll offerte kunnen opsturen. Wij doen er namelijk altijd alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u daarom graag gebruik willen maken van onze diensten, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Heel veel mensen hebben reeds bij ons een payroll offerte weten aan te vragen en zij waren allemaal zeer onder de indruk van de mogelijkheden die wij hen te bieden hadden. Mocht u daarom ook graag met ons willen komen werken, dan hopen wij dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u namelijk niet alleen heel snel en heel eenvoudig een payroll offerte aanvragen, maar u kunt hier ook meer lezen over de diensten die wij u te bieden hebben. U zult merken dat het werken met ons bedrijf heel veel voordelen kent en dat wij bovendien een zeer betaalbaar bedrijf zijn. Wij zijn namelijk het goedkoopste payroll bedrijf in Nederland en dat is een titel die wij met trots voeren. Mocht u daarom graag voor een bodemprijs de beste service willen ontvangen, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer naar NLpayroll te komen kijken.

Vul het contactformulier in om een payroll offerte aan te vragen

Wij merken dat heel veel bedrijven in Nederland heel weinig weten van de voordelen van payroll. Dat vinden wij altijd erg jammer om merken omdat het namelijk zo is dat u heel veel geld zou kunnen besparen door met ons in zee te gaan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is even een payroll offerte aanvragen. Zo kunnen wij u namelijk uitleggen wat wij met ons bedrijf allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wij u heel veel werk uit handen kunnen nemen. Geen wonder daarom ook dat heel veel mensen die ooit bij ons een payroll offerte kwamen aanvragen, uiteindelijk met ons in zee zijn gegaan omdat wij hen namelijk voor een heel goede prijs konden helpen. Wij hopen dat voor u hetzelfde zal gelden en wij willen u daarom van harte aansporen om vandaag nog een payroll offerte bij ons aan te vragen. Het adres van de site waar u dit kunt doen, is NLpayroll.nl.

Vul het formulier op onze site vandaag nog in

Wij hopen dat wij u een heldere schets hebben kunnen presenteren van onze mogelijkheden. Mocht u graag met ons willen werken, dan kunt u vandaag nog even naar onze site gaan. Hier kunt u namelijk:

 • meer lezen over onze diensten
 • onze contactgegevens vinden voor wanneer u vragen heeft
 • een offerte aanvragen

Kijk snel op NLpayroll.nl. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Dankzij de CT scan kunnen er heel wat kwaaltjes opgespoord worden

Dankzij de CT scan kunnen er heel wat kwaaltjes opgespoord worden

CT scan staat voor computertomografie. Het is een techniek die in ziekenhuizen wordt toegepast om 3-dimensionale beelden te maken van het menselijk lichaam of bepaalde delen van het lichaam. In die zin kunt u het vergelijken met het maken van een 2-dimensionale röntgenfoto en een MRI-scan. De MRI-scan werkt op basis van magnetische resonantie van bepaalde isotopen om bijvoorbeeld een helder beeld te krijgen van het menselijk brein zonder invasieve ingreep. Bij het maken van een CT scan is uiteraard ook geen invasieve behandeling nodig, de term tomografie zegt het al, maar werkt aldus op basis van röntgenstralen. Het wordt gebruikt bij het opsporen van afwijkingen in de hersenen, veroorzaakt door bijvoorbeeld een heftige hersenschudding of een tumor. De CT scan is tevens een geschikt apparaat om de beenderen van de mens waaronder de ruggengraat van diverse kanten te bekijken. Breuken kunnen hierdoor veel beter worden opgespoord dan via een normale röntgenfoto. Op onze site hierhebikpijn.nl staat niet alleen maar informatie over diverse ziektes en aandoeningen en hoe u die tijdig kunt herkennen, ook leggen we u van alles uit over de gebruikte medische technieken bij het opsporen ervan. Onze site, Hier heb ik Pijn, is hoofdzakelijk bedoeld als fysiotherapiechecker. Wilt u bijvoorbeeld weten waarom u altijd pijn hebt in uw knie tijdens intensieve beweging? Of wordt u wakker met een pijnlijke en stijve knie en helpt het als u meer beweegt? Dan kunt u de checker invullen waaruit een diagnose rolt. Dit is geen definitief gegeven maar een schatting.

Een CT scan werkt met behulp van röntgenstraling

In bovengenoemd voorbeeld kan een CT scan soelaas bieden. Want wellicht zijn er kniebanden die overbelast zijn of waar scheurtjes in zitten. Misschien is er iets met het krakbeen of de meniscus aan de hand. Met de CT scan is dit in een oogopslag te zien. Het maken van een afbeelding duurt namelijk niet langer dan 8 minuten waarna de radioloog in principe direct uitkomst kan geven. Wellicht dat een vorm van fysiotherapie vervolgens helpt bij het sterker en gezond maken van de knie. Aan onze site zijn vele praktijken gelieerd, een lijst die wij met zorg hebben samengesteld.

 • Brengt u daarom eens een bezoek aan onze website en doe de symptomencheck als u het vermoeden hebt iets onder de leden te hebben waarbij een CT scan en vervolgens fysiotherapie de oplossing zal zijn.
 • Na de check leest u over de aandoeningen die u misschien zou kunnen hebben en welke vervolgstappen u het beste kunt nemen.
 • U kunt door een huisarts doorverwezen worden of zelf op zoek gaan naar fysiotherapie. Kijk ook even goed naar de dekking van uw zorgverzekering.
 • Binnen de kortste keren staat u weer stevig in uw schoenen.

Op onze website leest en leert u alle over diverse medische toepassingen

Net als het tijdig herkennen van ziektes en aandoeningen. Maar het gevaar bestaat dat u hierdoor in paniek raakt. Zelfdiagnostisering is daarom erg gevaarlijk, niet voor niets moeten artsen vele jaren in de schoolbanken doorbrengen en daarna ook nog eens erg lang in het ziekenhuis in opleiding. Als u iets niet vertrouwt dan moet u altijd naar de huisarts. Vanaf daar leidt de weg naar de specialist en wellicht uiteindelijk naar de CT scan. Uiteraard is het te hopen dat een CT scan nooit nodig zal zijn, maar het is een prettig gevoel dat we in tijden leven waarin deze geavanceerde technieken beschikbaar zijn voor iedereen. Mocht u nog vragen hebben over de CT scan of over een andere tekst op onze site dan kunt u ons bellen en mailen.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
12V bosch accu nodig?

12V bosch accu nodig?

Iedereen met een accuboormachine weet dat de accu de drijvende kracht is achter de werking van de boor. De opgeladen accu voorziet de boormachine van voldoende stroom en stelt een klusser in staat snoerloos rond te lopen met een boormachine. Nu kan het bij elk elektrisch apparaat dat werkt op een accu, voorkomen dat de accu niet langer werkt. Hebt u een boormachine van het merk Bosch en een nieuwe accu nodig? Er zijn diverse manieren om aan een nieuwe 12v bosch accu te komen. U kunt bijvoorbeeld naar de bouwmarkt om een 12v bosch accu te kopen. Hier kan een medewerker u ook adviseren over de beste accu die bij uw boormachine past. Het is bijvoorbeeld aan te raden uw oude accu mee te nemen om zeker te weten dat u de juiste nieuwe accu mee naar huis neemt. Daarnaast kunt u ook online een 12v bosch accu bestellen, via de website van Bosch of een tussenhandelaar. 

Een 12v bosch accu voor een scherpe prijs

Goed zoeken naar de goedkoopste aanbieder van een 12v bosch accu levert uiteraard de beste prijs op. U hoeft niet meer te betalen voor een dergelijke accu dan enkele tientjes. Dat is een stuk goedkoper dan een hele nieuwe accuboormachine aanschaffen. Bovendien is het ook een stuk beter voor het milieu. De oude 12v bosch accu kunt u in de meeste gemeenten inleveren bij de milieustraat. Hieraan zijn soms ook kosten verbonden. Soms is het ook mogelijk in het buitenland op een goedkope manier aan een 12v bosch accu te komen.

Een accu goed onderhouden

Er zijn een aantal regels voor het goed onderhouden van een accu. Door goed om te gaan met een accu kunt u de levensduur van het apparaat sterk verlengen. Zo kunt u het beste op een volgende manier met uw accu omgaan:

 • De accu helemaal leeg laten lopen voor u de accu aansluit op het elektriciteitsnet
 • De accu niet te lang aan de lader laten hangen als deze is opgeladen
 • De accu droog en schoon opbergen
 • De accu niet in direct contact laten komen met water
 • De accu niet opbergen in de buurt van een magneet
 • Accu-machine

Als u deze regels volgt zal uw accu een goede levensduur hebben. Dit geldt trouwens voor alle apparaten met een accu, dus niet alleen voor boormachines. Zelfs de accu van een auto of telefoon heeft een vergelijkbare behandeling nodig. Mocht uw 12v bosch accu toch minder lang meegaan dan u had gedacht zonder aanwijsbare reden? Dan is het aan te raden de fabrikant te bellen en een beroep te doen op de garantie. Met merkaccu’s zoals de 12v bosch accu zal dit echter niet snel voorkomen. Toch is het goed om het aankoopbewijs te bewaren en zorgvuldig met uw spullen om te springen. Bij kluswerkzaamheden kan er nog wel eens iets kapot gaan. Bij veelvuldig gebruik van materiaal geldt hetzelfde. Gebruikt u uw boormachine dagelijks of op professionele basis? Dan is het extra belangrijk voor goede kwaliteit te kiezen en de accu goed te verzorgen. Veel gereedschapsmerken hebben een lijn die speciaal bedoeld is voor professionals. De kwaliteit van deze boormachines is hoger dan van de reguliere lijn. Voor de doorsnee consument zijn deze apparaten qua prijs-kwaliteitverhouding niet interessant, maar voor een bouwbedrijf zeker wel. Ook voor deze apparaten geldt net zo goed dat deze goed onderhouden moeten worden. Hoe goed de kwaliteit van een product of fabrikant ook is, geen enkele accu is onverwoestbaar. Eens in de zoveel tijd uw accu vervangen is dus een goede zet.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken

Laat je eigen originele visitekaartjes drukken bij Drukwerkdeal.nl. Iedereen kan hier echte professionele visitekaartjes bestellen, om daarmee de bekendheid te genereren en goed zijn of haar netwerk op te bouwen. Dit is nog beter als deze ook nog van de beste kwaliteit zijn. Qua druktechniek en qua materiaal. Bij Drukwerkdeal vind je dit allemaal. Zelfs de materialen van de laagste prijzen, hebben nog steeds een representatieve uitstraling. Je krijgt hier de vrijheid met je eigen ontwerpen aan de gang te gaan. Voor de echte creatieve geesten hebben ze een ontwerptool waarin je een eigen uniek design kan samenstellen voor visitekaartjes drukken. Als je dit door een professional bureau hebt laten doen, dan lever je de ontwerpbestanden mee met de visitekaartjes bestellen. Het is de laatste stap in het opstellen van jouw eigen kaartjes. Daarvoor mag je nog een aantal andere opties bepalen waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Als je hier geen tijd voor hebt, dan geven ze een aantal aanbevolen samenstellingen. Voor een aantrekkelijk bedrag hebben ze alle kenmerken gecombineerd die geschikt zijn voor representatieve visitekaartjes. Alles is al ingesteld voor visitekaartjes drukken tot aan de oplage aan toe. Het enige wat je nog hoeft te doen is het ontwerpbestand toevoegen en dan kan je de visitekaartjes bestellen die je nodig hebt.

Visitekaartjes bestellen: volg de specificaties

Drukwerkdeal biedt je allerlei informatie aan om visitekaartjes drukken zo goed mogelijk door te geven. Om het beste resultaat op het product te krijgen, moet de informatie en de afbeelding wel in de juiste verhoudingen aangeleverd worden. In de tab van de visitekaartjes heb je de tab ‘Aanleveren’ waarin de informatiesheets voor de verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn gesteld. Dit zijn speciale werktekeningen waarin de specificaties staan voor het aanleverbestand. Deze zijn beschikbaar voor de volgende varianten:

 • Cold foil
 • Spot UV
 • PVC Transparant-Wit
 • Standaard

Hierin lees je hoe je bijvoorbeeld de kleuren kan aangeven voor de visitekaartjes drukken en de afmetingen van je bestand. Controleer goed of jouw bestanden hieraan voldoen voordat je verder gaat met de overige kenmerken voor de visitekaartjes bestellen. Met het ontwerp alleen ben je er natuurlijk nog niet. Wat je ook moet doorgeven is de vormgeving, een staand of een liggend formaat. In de vorm van een klapkaart of juist een gewoon kaartje. Vervolgens kom je aan bij het type papier. De meest voordelige uitvoering is het houtvrij mat mc, een matte materiaal soort. Het heeft een gladde structuur en is perfect materiaal voor visitekaartjes drukken. Wil je graag luxe visitekaartjes bestellen, dan is biotop naturel of dubbelzijdig sulfaatkarton een mooie optie. Bekijk goed welk materiaal aansluit bij jouw ontwerp, om deze zo goed mogelijk uit te laten komen.

Zorg voor een opvallende vormgeving

Visitekaartjes drukken hoeft niet saai te zijn. Dankzij de beschikbare bedrukkingstechnieken in PMS-kleuren en full color kan je bij Drukwerkdeal kleurrijke en sierlijke visitekaartjes bestellen. Dankzij de diverse formaten kan je van alles laten afdrukken. Als je vindt dat een mooie afbeelding een plaats hoort te krijgen, dan kan Drukwerkdeal dit verzorgen dank zij de full color druktechniek waarbij met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) de afbeelding afdrukt wordt. Wil jij dat de persoonlijke gegevens en het logo keurig weergegeven zijn, dan ga je visitekaartjes bestellen met de PMS-techniek die geschikt is voor huisstijldrukwerk. Bij PMS worden de kleuren voor de visitekaartjes drukken gemengd. Bij full color vindt het mengen bij het bedrukken plaats. Voor alle visitekaartjes drukken heeft Drukwerkdeal de geschikte middelen om tot het beste resultaat te komen. Je kan al je creativiteit kwijt met visitekaartjes bestellen en anders helpen de specialisten je graag op weg via de chat of de telefoon.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ga strandballen bedrukken als mooi marketingproject

Ga strandballen bedrukken als mooi marketingproject

Het is zo lastig om op een leuke manier op te vallen met je bedrijf. Daarom ben ik eens flink gaan brainstormen met mezelf over hoe ik mijn kledingwinkel op een positieve, zomerse en vrolijke manier aan de man zou kunnen brengen. Ik wilde eens een keer iets anders doen, al had ik niet zo veel geld om te investeren. Maar gelukkig heb ik hele creatieve medewerkers in dienst en met z’n allen zijn we gaan brainstormen. Na een leuke creatieve sessie waren we het erover eens: we zouden strandballen bedrukken. Die zouden we dan kunnen uitdelen als mensen een aankoop boven een bepaald bedrag zouden doen. Ik vond strandballen bedrukken zo’n goed idee, dat ik gelijk allerlei ideeën hierbij kreeg, dus ik ben gelijk aan de slag gegaan en het internet gaan afstruinen. Ik heb al jaren een eigen kledingwinkel en dat ligt in een plaatsje, vlakbij de kust. Dus strandballen bedrukken zou heel toepasselijk zijn en een prachtige aanvulling op wat we qua kleding te bieden hebben. Ik heb allerlei zomerse kleding in Ibiza-stijl, dus daarom vond ik strandballen zo’n goed idee. Je kunt strandballen bedrukken met je eigen foto, logo, of een bepaalde tekst. Gelukkig heb ik een heel mooi logo wat niet alleen mooi zou staan op een strandbal, maar daardoor is ook direct duidelijk wat ik verkoop…

Goede tip voor strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken kan ik natuurlijk niet zelf, dus ik ben online gaan zoeken naar een bedrijf dat dit voor een kleine prijs zou kunnen doen. Ik had niet een heel groot budget, dus ik zou een bedrijf moeten vinden dat wel kwaliteit levert maar dan voor een vriendelijke prijs. En ik vond het nog niet zo makkelijk om een website te vinden waar strandballen bedrukken tot de mogelijkheden behoort, en waarbij alles op z’n plek valt. Waar je je eigen logo op een strandbal kunt zetten, waarbij je mooie ballen kunt kiezen, waar de kwaliteit goed is en waarbij je ook kunt rekenen op een goede service. Dat bleek niet eenvoudig, want ik heb niet alleen de websites bekeken maar ook veel rondgevraagd en recensies gelezen. De ene partij was wel goedkoop, maar daar was de kwaliteit van de producten niet goed genoeg. Een ander kon heel mooi strandballen bedrukken, maar die was weer ontzettend duur. En zo ging het maar door. Tot iemand mij tipte over Promoboer. Ik heb even onderzoek gedaan naar dit bedrijf en het was precies de partij die ik zocht. Daarom besloot ik om hier strandballen te bedrukken.

Zo veel moois te bestellen bij Promoboer

Ik kan het iedereen aanraden om eens een blik te werpen op de site promoboer.nl. Ik ben namelijk ontzettend blij met het eindresultaat. De strandballen zien er prachtig uit en de klanten vonden het geweldig om er een te krijgen. Ik heb verhalen van klanten gehoord die ze mee hebben genomen op vakantie en dat de kinderen ermee hebben gespeeld. En er zijn ook meerdere klanten in de winkel geweest die de ballen met mijn logo op het strand bij ons om de hoek hebben gezien. Iedereen was enthousiast en ik merk dat hierdoor ook daadwerkelijk nieuwe klanten naar de winkel komen. Dus het heeft z’n doel bereikt. Dat was zeker niet gelukt zonder de goede hulp van Promoboer. Je kunt hier naast strandballen nog zo veel meer producten laten bedrukken, zoals:

 • USB sticks
 • Glazen
 • Hoeden
 • Sjaals

En ga zo maar door. Check de site en kijk wat het beste bij jou past, plaats je bestelling en Promoboer maakt alles in orde.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Tai chi Apeldoorn

Tai chi Apeldoorn

Voor het leren van tai chi bij Apeldoorn geeft QiGongZee diverse lessen in de vestiging in Deventer. Dit ligt niet heel ver van Apeldoorn. Deze school staat ook bekend onder de naam Centrum voor QiGong en Tai Chi. Het is helemaal gericht op de bewegingsleer uit het oude China. Deze is gevormd uit eeuwenoude technieken en principes uit de Chinese cultuur. Door de jaren heen is de houding rondom de Chinese cultuur en bewegingsleer veranderd. Steeds meer wordt bekend gemaakt en worden hun gebruiken opgesteld voor andere culturen zoals de westerse cultuur. Ook Nederland is betrokken geraakt in de Chinese bewegingswijze. Mede dankzij de lessen tai chi vlakbij Apeldoorn in de school QiGongZee. Waar het voor velen eerst nog onbekend terrein was, zijn er ook groepen mensen geweest die deze bewegingen hebben omarmd. Of beter zelfs, hebben geïntegreerd in hun eigen leven. De Chinese bewegingsleer is onderdeel geworden van hun levensstijl en heeft zelfs hun leven veranderd. Door lessen als de tai chi in Apeldoorn zijn ze gaan beseffen dat het beter is alles om te gooien. Dit zal na een kennismaking net snel gebeuren, maar wanneer de bewegingen steeds meer aangeleerd zijn, dan ontstaat de interesse in Chinese cultuur, geschiedenis en levenswijze steeds meer.

Tai chi Apeldoorn: wat ga je leren?

Je hebt er misschien al veel over gehoord. Via mensen in je omgeving, tijdschriften of sociale media. Maar zelf een les tai chi in Apeldoorn volgen is toch even omschakelen. Je gaat hier de bewegingen leren die afkomstig zijn uit de oosterse gevechtskunst. Hoewel ze sierlijk ogen en traag qua tempo zijn, zijn het allemaal aanvals- en verdedigingstechnieken die je gaat uitvoeren. In de Chinese historie werden ze ook hiervoor toegepast, maar dat wordt steeds minder gedaan. Inmiddels zijn de bewegingen steeds meer onderdeel geworden van meditatie. De lessen tai chi in Apeldoorn worden daarom meer omschreven als bewegingsmeditatie. Reden hiervoor is ook dat tijdens tai chi in Apeldoorn aandacht wordt gegeven aan de totale ervaring en gebruik van je energie en lichaam. Deze bewegingsleer gaat verder dan je spieren bewegen, de bedoeling is dat je effectief omgaat met de energie. Hoe je deze voortbeweegt en verplaatst van binnen en naar buiten en vervolgens hiermee meer balans tot stand brengt. Als je het zo leest klinkt het erg ideaal, maar de praktijk wijst anders uit. Hoe traag de bewegingen ook zijn tijdens een les tai chi in Apeldoorn, het duurt lang tot de ware combinatie van beweging, energie en balans is gevonden.

Jouw eerste stap naar Chinese bewegingsleer

Heb jij interesse om met deze bedachtzame bewegingen aan jouw energie en balans te werken? De deuren van de school QiGongZee staan voor je open. Kijk op de website qigongzee.nl voor meer informatie over hun lestijden en tarieven. Iedereen is welkom bij deze school voor tai chi vlakbij Apeldoorn. Laat je niet tegenhouden als je nog helemaal niet bekend bent met deze Chinese bewegingskunst, of oosterse vechtsporten. Er wordt weinig van je verwacht voor je deelname. Enkel je toewijding aan de lessen en dat je met plezier deelneemt. Iedereen moet het leren en ook voor de ervaren leerlingen blijft het een constante leerschool. Mocht je een groepsles toch eng vinden, dan is een individuele les ook een mogelijkheid. Dit is ook een optie voor mensen die zich nog meer willen verdiepen in de lessen tai chi in Apeldoorn. Je kan je dan meer focussen op een specifiek element, om dit beter onder de knie te krijgen of nog meer verdieping hierin te vinden. Ga naar qigongzee.nl voor meer informatie over de mogelijkheden om de oosterse bewegingsleer te leren kennen.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Zeilmakerij Lelystad hielp ons écht verder

Zeilmakerij Lelystad hielp ons écht verder

Af en toe kom je in een situatie te zitten waar je je geen raad mee weet. Dit was voor ons het geval vlak voor de zomer en aangezien we ons bont en blauw geërgerd hebben, hebben we besloten ons verhaal eens op papier te zetten. Het was eind mei toen we besloten hadden dat we een vakantie zouden boeken naar Noorwegen. Niet met de auto, niet met het vliegtuig, maar met de boot die we als erfenis gekregen hadden van mijn wijlen vader. Alles leuk en aardig, maar toen we eenmaal bij de boot kwamen, zagen we dat we een probleem hadden. Ongedierte had de bootbekleding om zeep geholpen. Maar de reis was al geboekt. Uiteindelijk heeft Zeilmakerij Lelystad ons geweldig geholpen, maar voordat we zo ver waren… We hebben tientallen bedrijven gebeld en gesprekken gehad met ‘experts’ die ons allemaal afgewezen hebben. Vakantieperiode, te druk, afmetingen waar zij niets mee konden en verschillende malen kregen we zelfs te horen dat onze boot te oud zou zijn om op te knappen. Onze mond is vaak opengevallen tijdens de gesprekken. Bootbekleding niet willen repareren, prima, maar de boot als te oud afschrijven? Zeilmakerij Lelystad heeft er smakelijk om kunnen lachen en legde ons uit dat het gewoon te veel werk was voor de bedrijfjes die er te weinig tijd en te weinig kennis voor hadden.

Zeilmakerij Lelystad hielp ons naar Noorwegen

Toen we bij Zeilmakerij Lelystad aankwamen, hadden we bijzonder weinig tijd over. Binnen drie weken zouden we moeten vertrekken om ons reisplan aan te kunnen houden. Vergeet niet dat we alles al betaald hadden. Dat zorgde voor flink wat stress, maar Zeilmakerij Lelystad verzekerde ons dat het allemaal in orde zou komen. We brachten de boot naar de Zeilmakerij Lelystad en zagen op zeilmakerij-dronten.nl dat zij ook een buiskap konden regelen. We belden, vertelden dat ze de vrije hand hadden tot een bepaald bedrag en dat we vooral op tijd op vakantie wilden kunnen. We bleven duimen, maar wat schertste onze verbazing? Zeilmakerij Lelystad hield ons constant op de hoogte van de ontwikkelingen en gaf al twee weken voor de einddatum aan dat zij het zouden redden met tijd over. We kregen zelfs een foto van onze gestripte boot (bedankt nog voor die hartverzakking jongens!). Zeilmakerij Lelystad belde ons vervolgens vier dagen voor we wilden vertrekken om te overleggen. We konden de boot namelijk wel daar laten liggen om vanaf daar te beginnen aan onze vakantie als we dat wilden. En of we de boot wilden zien van tevoren. Nou, dat wilden we wel.

Meer dan onze verwachtingen

Soms worden dromen waarheid. En soms doet een bedrijf precies wat je vraagt. Maar Zeilmakerij Lelystad heeft veel meer gedaan dan we ons hadden kunnen wensen. Er werd aangegeven dat er budget overgebleven was na de aanpassingen die we wensten, daarom waren er nog wat extra dingetjes geregeld die het makkelijker zouden maken tijdens onze reis. En nog was er budget over! Dankzij de expertise, de snelheid en de kennis van de heren en dames uit Dronten konden we direct uitvaren naar onze eerste bestemming, die we vervolgens ruim op tijd bereikten. We willen het bedrijf nogmaals bedanken voor de geweldige service en het meedenken. Tegelijkertijd blijven we ons nog altijd verwonderen over de manier waarop we bij andere bedrijven behandeld zijn. Onze vrienden en kennissen raden we in ieder geval aan om naar Dronten te gaan met de boot – want daar gaan we onze boot vanaf nu elk jaar even langsbrengen zodat alle bootbekleding nagekeken kan worden.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Maak kennis met de experts van ons administratiekantoor in Dronten

Maak kennis met de experts van ons administratiekantoor in Dronten

Als ondernemer is het van groot belang dat u uw financiën goed op orde heeft. Het is namelijk zo dat wanneer u geen overzicht heeft op uw financiën, u nooit goed kunt inschatten hoe uw bedrijf er voor staat. Wij willen u graag vertellen dat u bij ons terecht kunt voor een groot aantal diensten op het gebied van de financiële dienstverlening. Wij zijn namelijk een administratiekantoor in Dronten en wij hopen dat u voor ons wilt kiezen wanneer u graag hulp wilt van een professional bij het doen van uw administratie. Wij kunnen als administratiekantoor in Dronten veel voor u betekenen en daar willen wij u in deze korte tekst graag wat meer over vertellen. Wij staan altijd voor u klaar om u bijvoorbeeld te helpen met het in orde te maken van uw administratie. Wij merken dat veel ondernemers het lastig vinden om hun administratie helemaal in orde te krijgen. Dat is ook niet verwonderlijk want als ondernemer moet u rekening houden met heel veel regels. Deze zijn niet in uw nadeel, maar het is vaak moeilijk om in dit reglementaire stelsel uw voordeel te herkennen. Wij willen u daarom vertellen dat wij als administratiekantoor in Dronten kunnen helpen om het overzicht te bewaren. Mocht u daarom graag met ons in contact willen komen, kom dan snel een keer naar onze site om te zien wat wij voor u kunnen doen. Het adres van onze site is Boekhouding-Lelystad.nl. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u misschien nog een paar vragen heeft na het lezen van dit korte artikel. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan nodigen wij u van harte uit om een keer contact op te nemen met ons administratiekantoor in Dronten. Wij staan namelijk voor u klaar om uw vragen van een antwoord te voorzien. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Boekhouding-Lelystad.nl.

Ons administratiekantoor in Dronten is er om u te helpen!

Wij hebben als administratiekantoor in Dronten al vele jaren ervaring op het gebied van het doen van bijvoorbeeld belastingaangiften. Wij merken dat veel mensen het lastig vinden om deze aangifte helemaal foutloos te doen. Vandaar dat veel mensen ook kozen om de hulp van ons administratiekantoor in Dronten in te schakelen. Wij laten u graag zien hoe u dit het beste kunt aanpakken. Dat is echter niet de enige dienst waar u ons administratiekantoor in Dronten voor kunt inschakelen. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor het opstellen van bijvoorbeeld de jaarrekeningen. Wij beschikken over zowel de juiste mensen alsook de juiste middelen om dit goed en nauwkeurig te doen. Mocht u daarom graag een keer met ons in contact willen komen omdat u graag gebruik wilt maken van ons administratiekantoor in Dronten, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Het adres van deze pagina is Boekhouding-Lelystad.nl. Hier vindt u ook ons telefoonnummer voor wanneer u graag met een van onze medewerkers zou willen bellen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij hopen dat wanneer u wilt samenwerken met een professioneel administratiekantoor, wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij staan voor u klaar om u te helpen. Wij kunnen u helpen met:

 • het opstellen van de jaarrekeningen
 • het uitvoeren van uw salarisadministratie
 • het doen van uw belastingaangifte

Wij raden u aan om even naar onze site te komen kijken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Het adres van onze site is Boekhouding-Lelystad.nl.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Bij ons kunt u heerlijk landelijk vergaderen!

Bij ons kunt u heerlijk landelijk vergaderen!

Heeft u binnenkort een belangrijk onderwerp te bespreken met uw werknemers of uw collega’s? Dan willen wij van Bloembed u graag uitnodigen om een keer te komen kijken naar de vergaderlocatie die wij u kunnen bieden. Wij zijn namelijk een bedrijf dat er alles aan doet om u zo goed mogelijk te helpen wanneer u op zoek bent naar een goede vergaderlocatie. Bij ons kunt u heerlijk landelijk vergaderen en wij willen u daarom ook graag van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. Veel mensen kozen voor onze locatie omdat het hen heel erg aansprak dat men bij ons landelijk vergaderen kan. Mocht u daarom een keer op een andere plaats willen samenkomen met de mensen met wie u wilt vergaderen, kom dan een keer bij ons kijken naar de mogelijkheden. Wij bieden u een ruimte waarin u landelijk vergaderen kunt. Deze ruimte fungeerde vroeger namelijk als bloemenkas, maar is tegenwoordig in gebruik genomen als ruimte waar men heerlijk landelijk vergaderen kan. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen u de mogelijkheid van het landelijk vergaderen bieden, maar wij zorgen er ook graag voor dat het u die dag aan niets zal ontbreken. Wij zorgen dat er koffie en thee voor u klaarstaat waar u eindeloos van mag pakken. Zo zorgen wij dat u voldoende consumpties tot uw beschikking heeft en mocht u meer willen eten, dan kunt u bij ons ook een lunch bestellen. Wij leveren deze op maat, dus wanneer u speciale wensen heeft, dan horen wij dat graag van u. Wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken over uw wensen. Kijk voor meer informatie over onze diensten even op onze site Bloemenbed.com.

Kom landelijk vergaderen in een prachtige voormalige bloemenkas!

Heeft u ook zo’n hekel aan vergaderen in suffe kamertjes die al uw energie opslokken? Dan kunnen wij u vertellen dat het ook geheel anders kan. Wanneer u namelijk naar onze vergaderlocatie in Noordwijk komt, kunt u hier heel goed landelijk vergaderen. Wij hebben al heel veel bedrijven mogen helpen aan een mooie locatie en wij hopen dat u ook voor ons wilt kiezen. Wij kunnen u voor een paar uur verwelkomen, maar u kunt er ook voor kiezen om na het landelijk vergaderen een borrel bij ons te houden. Wij zorgen dan dat het ook tijdens deze borrel u aan niets zal ontbreken. Wij willen u wel vragen om op tijd een reservering bij ons te komen maken zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw komst. U zult merken dat wij graag goede service leveren. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Bloemenbed.com zouden mogen verwelkomen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en u zult merken dat u een heel goede vergadering zult hebben. Velen kunnen hiervan getuigen en wij hopen u dan ook vaker in onze voormalige kas te mogen ontvangen.

Onze kas beschikt over alle benodigde faciliteiten

Als u graag een keer een vergadering wilt plannen in onze kas, kunnen wij u vertellen dat u hier beschikt over alles wat u nodig heeft om goed te kunnen overleggen. Denk hierbij aan:

 • een flipover standaard inclusief pen en papier
 • een beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten
 • eindeloos veel koffie, thee en sappen

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij zorgen er graag voor dat u inspirerend kunt vergaderen.

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Ik bestel mijn Star wars poppetjes altijd via deze site

Ik bestel mijn Star wars poppetjes altijd via deze site

Al sinds de eerste film van Star Wars uitkwam, ben ik een groot fan van deze films. Ik denk dat ik alle films wel tien keer heb gezien en ik krijg er nog steeds geen genoeg van. Sterker nog; in de loop der jaren ben ik alles gaan verzamelen wat maar met deze film te maken had. Zo heb ik in de loop der jaren een enorme collectie weten aan te leggen wanneer het gaat over Star wars poppetjes. Het was in het begin niet altijd moeilijk om aan mooie Star wars poppetjes te komen omdat ik er nog geen een had. Dat betekende dus ook dat alles wat ik vond, door mij gekocht werd. Zo had ik in een mum van tijd de meest bekende Star wars poppetjes in huis. Daarna werd het echter een heel stuk moeilijker om goede Star wars poppetjes te vinden. Het is namelijk niet gemakkelijk om alle poppetjes te vinden omdat deze maar in heel beperkte oplage zijn gemaakt. Vandaar dat ik vele jaren allerlei beurzen ben afgegaan om te kijken wat ik allemaal nog wilde kopen. Ik heb in al deze jaren heel veel mooie goederen kunnen kopen, maar ik heb mijn collectie nooit helemaal compleet weten te maken. Dat is natuurlijk heel erg frustrerend en vandaar dat ik ook altijd ben blijven zoeken naar goede adressen om mijn verzameling aan te vullen. Ik kan u zeggen dat ik een aantal maanden geleden een site heb weten te vinden die ik veel eerder had willen vinden, maar helaas was het geluk tot voor kort nog niet aan mijn zijde. Het is namelijk zo dat ik op de site van Moviestore.nl alles heb weten te vinden waar ik al jaren naar op zoek was. Hoe dat allemaal gegaan is, wil ik u graag in de onderstaande alinea uitleggen.

Ik vond hier mijn ontbrekende Star wars poppetjes

Toen ik eenmaal gehoord had dat er ook websites waren waar je Star wars poppetjes kon bestellen, ben ik als de wiedeweerga gaan kijken waar ik deze sites kon vinden. Ik ben daarom maar eens even gaan googelen op de personages die ik nog moest hebben en zo kwam ik al heel snel terecht op de site van Moviestore.nl. Movie Store is een echt walhalla voor de mensen die van mooi Star wars poppetjes houden. Het is namelijk zo dat men hier alles aanbiedt wat je je maar kunt bedenken. Dat was voor mij al genoeg reden om volkomen in extase te geraken over deze site, maar het werd nog veel mooier. Het was namelijk zo dat ik zag dat men hier voor deze producten heel schappelijke prijzen vroeg. Ik hoefde dus niet diep in de buidel te tasten om mijn verzameling compleet te maken. Dat was heel erg prettig om te merken en ik heb daarom diezelfde avond nog een bestelling geplaatst. Dat ging allemaal heel erg soepel en vandaar dat ik ook iedereen de site Moviestore.nl van harte zou willen aanbevelen.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis

Toen ik eenmaal een bestelling had geplaatst via de site van Moviestore.nl, had ik deze de volgende dag al in huis. Dat was service waarover ik naar huis kon schrijven, dat was mij meteen duidelijk. Vandaar dat ik zou willen zeggen dat:

 • ik heel erg tevreden ben over deze site
 • ik hier mijn ontbrekende Star wars poppetjes heb kunnen vinden
 • ik hier voor een heel goede prijs geholpen ben

Kijk ook even op de site om te zien wat u hier kunt bestellen.

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Balletpakjes

Balletpakjes

BalletpakjesAls balletdanseres heb jij waarschijnlijk diverse balletpakjes in de kast hangen. Als je iedere dag traint, dan heb je er immers wel een aantal nodig om iedere keer weer fris op de repetities en lessen te verschijnen. Als jij een nieuw pakje gaat kopen, dan is het eerste waar jij op zult letten waarschijnlijk de pasvorm. Het is van groot belang dat jij je gemakkelijk kunt bewegen, dat de kleding jou niet hindert in de bewegingen die jij wilt maken. Anders kun je immers niet iedere houding, draai of sprong zo uitvoeren als jij graag zou willen. Je balletpakjes moeten dan ook soepel zijn, goed aansluiten en jou alle bewegingsvrijheid geven die jij nodig hebt. De juiste maat is daarbij van belang, maar natuurlijk ook een pasvorm die bij jou past. Als jij nieuwe danskleding aan het passen bent, moet je dus ook zeker een aantal verschillende bewegingen maken, zodat je kunt voelen of het zo zit als jij graag wilt. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde balletpakjes koopt, maar dat je enkel exemplaren in de kast hebt liggen waarin je heerlijk aan het dansen kunt gaan!

Balletpakjes in verschillende varianten

De pasvorm is dus van groot belang, zoals hierboven beschreven werd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom zijn balletpakjes ook in vele verschillende varianten verkrijgbaar. Ze kunnen van elkaar verschillen wat betreft:

 • model
 • kleur
 • dessin

Veel modellen hebben bijvoorbeeld relatief smalle bandjes over de schouder, bandjes die bovendien recht lopen. Maar je kunt ook kiezen voor kruislingse bandjes. Een andere optie die je hebt, zijn de varianten met korte of soms zelfs lange mouwen. Als jij het snel wat koud hebt, dan is het zeker niet vreemd om voor je lessen te kiezen voor een exemplaar met een lange mouw, dat is dan wel zo comfortabel! Uiteraard zijn de balletpakjes ook te krijgen in verschillende kleuren. Je kunt dan natuurlijk denken aan neutraal zwart, zoals je vaak in films voorbij ziet komen. Maar waarom niet eens kiezen voor wit, grijs, donkerblauw of zelfs roze of paars? Ook kun je kiezen voor verschillende dessins, zoals een mooie rand van kant, een patroon van bandjes over je rug of een subtiele band rond je taille. Of het nu gewoon voor de trainingen is of voor een uitvoering, je wilt er gewoon mooi uitzien. Want mooie kleding kan zeker helpen jou een beter gevoel te geven, je zelfverzekerder te laten voelen. Mooie balletpakjes kunnen dus ook zeker voor een positieve boost zorgen!

Ruime keus in kleding

Nu moet wel opgemerkt worden dat je bij de meeste sportzaken niet heel veel keus hebt als het aankomt op balletpakjes, vaak mag je al blij zijn als je een exemplaar kunt vinden dat in jouw maat is uitgevoerd. Wil jij iets kopen in een bijzonder dessin of model, met leuke details of in een andere kleur dan zwart? Dan moet je eens een kijkje nemen bij Danstheaterwinkel! Zoals je in hun webshop Danstheaterwinkel.nl kunt zien, bieden zij echt een zeer ruime keus aan op het gebied van balletpakjes. En dat niet alleen, ook bijpassende schoenen en andere danskleding kun je volop bij hen vinden! Door hun grote assortiment, kun je bij hen altijd wel die dansartikelen vinden waar jij naar op zoek bent en die goed bij jou passen. Als danser moet je dus zeker eens een bezoekje brengen aan hun winkel in Roosendaal of, als dat te ver weg is, aan hun webshop! Ben jij op zoek naar mooie balletpakjes of naar andere danskleding of dansschoenen? Dan is Danstheaterwinkel dus de place to be!

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Administratiekantoor

Administratiekantoor

Als je een eigen boekhouding bij moet houden, dan is het een goed idee om hiervoor een administratiekantoor in te schakelen! Er zijn diverse mensen die een goede administratie moeten voeren, om aan te kunnen tonen dat inkomsten en uitgaven kloppen met wat opgegeven wordt. Dat geldt bijvoorbeeld voor zzp’ers en grotere ondernemingen, maar natuurlijk ook voor verenigingen en goede doelen. Allen moeten ze aan kunnen tonen wat hun inkomsten en uitgaven waren en moeten zij verantwoording af kunnen leggen over deze gegevens. Je kunt er dan voor kiezen om dit zelf bij te houden, als je hier voldoende verstand van hebt of als je iemand binnen je organisatie hebt die hiermee vertrouwd is. Maar in veel gevallen is het verstandiger om een administratiekantoor hiervoor in te schakelen. Als het immers niet op de juiste manier gebeurt, dan kan dit grote consequenties hebben. Voor een goed doel bijvoorbeeld, als jij niet de juiste gegevens aanlevert of op de goede manier de boekhouding bijhoudt, dan kan dit zomaar betekenen dat jij je ANBI status verliest. Daar zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten. Het is dan ook erg belangrijk om er voor te zorgen dat dit altijd keurig in orde is. Daarom is het zo verstandig om het niet zelf te doen, maar een administratiekantoor in te schakelen hiervoor.

Administratiekantoor voor goede doelen

Zoals hierboven aangegeven, is het raadzaam een administratiekantoor in te schakelen omdat je dan zeker weet dat je aan de belastingdienst de juiste gegevens aanlevert, zodat je niet alleen de ANBI status kunt krijgen, maar ook kunt behouden. Maar niet alleen hiervoor is dit natuurlijk voor belang. Ook voor jouw donateurs is het belangrijk dat jouw boekhouding duidelijk en transparant is. Op die manier kunnen zij immers nagaan of het geld dat zij aan jou geven wel op de juiste manier besteed wordt. Als een administratiekantoor hiervoor een helder overzicht voor jou kan maken, dat jij op je website kunt plaatsen, dan geeft dat donateurs zeker meer vertrouwen. Zij kunnen dan immers precies zien hoe hoog de bedragen zijn die binnen de organisatie zelf besteed worden aan bijvoorbeeld salarissen en hoeveel geld terecht komt bij de eigenlijke begunstigden van het goede doel. Hoe helderder dit is, hoe eerder mensen geneigd zijn om daadwerkelijk aan jouw organisatie te doneren. Een goed overzicht van een administratiekantoor is dus van belang.

Duidelijkheid voor jouzelf

En ook voor jouzelf is het natuurlijk prettig als je een helder overzicht hebt van je inkomsten en uitgaven, dat geeft jouzelf ook meer duidelijkheid over hoe het er met jouw organisatie voor staat. Ook daarom is een administratiekantoor inschakelen dus van belang. Er zijn dus verschillende redenen om een professional in te schakelen:

 • een transparante administratie geeft jouw donateurs meer vertrouwen
 • het geeft jouzelf meer duidelijkheid in jouw inkomsten en uitgaven
 • je weet zeker dat je voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt aan een goed doel

Het kan echter nog wel wat lastig zijn om een administratiekantoor te vinden dat ervaring heeft met het administreren van zaken voor goede doelen. De meeste van dergelijke kantoren werken immers gewoon voor bedrijven. Zoek jij een kantoor dat ervaring heeft met CBF-eisen en met de goede doelensector, dan kun je heel goed terecht bij DavidAdministraties. Op DavidAdministraties.nl kun je lezen dat Catharina Davidse veel ervaring heeft binnen de sector, door haar achtergrond als hoofd financiële administratie bij een grote zendingsorganisatie. Dat maakt dat zij heel goed op de hoogte is van alles wat er komt kijken rondom de boekhouding van goede doelen. Daarom is dit administratiekantoor dan ook het aangewezen kantoor voor wie een boekhouder zoekt voor zijn of haar goede doel! Lees meer…

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Voordelen van tweedehands boeken

Voordelen van tweedehands boeken

Niets is zo mooi als een geschreven boek. Het omslaan van een pagina voelt altijd beter dan het scrollen door een PDF bestand. Wanneer je opgaat in een verhaal, vergeet je alles om je heen en kom je helemaal tot rust. Vroeger kocht je boeken in de boekwinkel. Dan betaalde je de hoofdprijs voor een ongebruikt exemplaar. Dat hoeft tegenwoordig echt niet meer: er zijn diverse marktplaatsen waar goedkope tweedehands boeken worden aangeboden. Kom bijvoorbeeld eens langs bij boekenwinkel de Kwabbernoot in Almere, of bekijk hun aanbod digitaal. Op de site, https://www.kwabbernoot.nl/over/de_liefde_voor_tweedehands_boeken/4304.html, vind je een honderden tweedehands boeken. Deze boeken zijn van hoge kwaliteit en zijn onbeschadigd. Wat zijn de voordelen van tweedehands boeken?

 • Een scherpe prijs
 • In prima staat
 • Een interessante selectie
 • Een groot aanbod

Het belangrijkste voordeel van tweedehands boeken is natuurlijk de prijs. Vaak betaal je voor een gebruikt exemplaar minder dan de helft van de nieuwprijs. Bovendien koop je het boek rechtstreeks van een ander, die inmiddels uitgelezen is. Je betaalt dus niet aan een boekwinkel die daar flink wat winst op maakt, maar aan een webwinkel die de gebruikte boeken met liefde heeft opgekocht, of van lezers heeft ontvangen. Veel mensen geloven dat tweedehands boeken in slechte staat verkeren. Ze denken terug aan hun oude schoolboeken en gebruiken dat als uitgangspunt. Mensen gaan op latere leeftijd echter veel zorgvuldiger met hun spullen om, zo ook met hun boeken. Bij Kwabbernoot vind je enkel boeken van hoge kwaliteit, die niet of nauwelijks beschadigd zijn. Wanneer iemand het boek meerdere malen heeft gelezen, zul je hooguit wat gebruikssporen zien. Zie je een boek dat je leuk vindt? Kijk dan direct even naar de staat van het boek. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Voor meer informatie over de webwinkel of het assortiment surf je snel naar bovenstaande site!

Tweedehands boeken: een voorselectie

Er is nog een ander voordeel van tweedehands boeken: er is door iemand anders al een voorselectie gemaakt. Kies je een boek uit, dan weet je dus zeker dat dit door iemand de moeite waard is bevonden. Dat is anders in een boekwinkel. Daar worden de nieuwste boeken opgekocht, zonder dat wordt gekeken naar de kwaliteit. Een nieuw boek van een gerenoveerde schrijver hoeft helemaal niet zo goed te zijn als zijn eerdere werk. Wanneer je door de winkel loopt, weet je dus eigenlijk niet welke boeken jouw aandacht verdienen. Tot slot: een boekwinkel heeft vaak een beperkt aanbod. In de schappen liggen de nieuwste boeken en een paar klassiekers, maar meestal houdt het dan wel op. Op een markt van tweedehands boeken kom je in aanraking met boeken uit alle genres en uit verschillende periodes. Er zit dus gegarandeerd iets voor je tussen! Ben jij op zoek naar tweedehands boeken? Surf dan snel naar bovenstaande site en maak een keuze. Wanneer je doorklikt op een specifiek boek zie je meer informatie over het exemplaar, zoals de uitgever, de druk en de verzendkosten. Zo weet je precies met welk boek je te maken hebt!

Een kraam op de markt

Bovenstaande webwinkel is niet alleen op het internet actief. Om de zoveel tijd zetten de eigenaren ergens in Nederland hun kraam op en nemen ze hun beste boeken mee. Wil jij een boek eerst even bekijken voordat je het koopt? Dan is dat dus goed mogelijk! Op de site vind je een actueel overzicht van de verschillende markten waar de kraam de komende weken te vinden is. Wil je wat verder vooruit plannen? Neem dan telefonisch contact op. Je weet dan snel waar je aan toe bent.

Posted by admin in Vrije tijd en Hobby
Load more