Kom verder in je carrière met behulp van een loopbaancoach in Amsterdam

Als je een start maakt op de arbeidsmarkt, dan begin je doorgaans ergens onder aan de ladder. Afhankelijk van je instapniveau, heb je dus altijd te maken met doorgroei mogelijkheden. Jouw instapniveau kan uiteraard een positie zijn waar iemand anders juist naar toe wil groeien. Die ander heeft dan een ander instap niveau. Dat ligt aan je ervaring, je opleiding en wellicht ook nog andere factoren. Je kunt ook onder je niveau ergens beginnen, omdat een positie die bij je niveau past (nog) niet beschikbaar is of omdat je de nodige ervaring nog niet hebt voor die positie. Maar wat je situatie ook is, het is uiteraard zaak dat je je volle potentie benut en als dat in het begin nog niet kan, dan moet dat later uiteraard wel allemaal goed komen, Als je naar een loopbaan kijkt, dan is het heel fijn om van te voren helder te hebben wat je wilt en wat er nodig is om te bereiken wat je wilt. Het probleem is vaak dat je pas na een lange tijd werken ontdekt wat je nou eigenlijk wilt. Dat is in feite heel positief, want er zijn genoeg mensen die ontevreden zijn, maar niet weten wat ze willen of waar die ontevredenheid vandaan komt. Men houdt ook vaak veel rekening met het inkomen en durft daardoor geen risico’s te nemen en vaak kiest men er dan voor om een saaie maar stabiele baan te behouden. Je kunt je eigen loopbaan dus heel makkelijk frustreren. Het is dan ook lang niet altijd zo dat een loopbaancoach in Amsterdam je helpt duidelijke obstakels te overwinnen. Vaak is het grootste obstakel de persoon zelf en ook daar kan een loopbaancoach in Amsterdam bij helpen. Voor een dergelijke loopbaancoach in Amsterdam kun je terecht bij Het Groei Atelier. Groeien in een carrière of in je persoonlijke ontwikkeling, zijn zaken die niet vanzelf gaan. Je persoonlijke ontwikkeling gaat vaak ook hand in hand met de ontwikkelingen in je carrière. Het is dan ook belangrijk dat je weet welke kant je op wilt, zodat je ook weet hoe je je moet ontwikkelen. Weten wat belangrijk is en inzicht hebben in je doelen is dan ook van wezenlijk belang. Een loopbaancoach in Amsterdam kan je bij al dit soort van zaken helpen. Een loopbaancoach in Amsterdam kan heel praktisch zijn en je hulp bieden bij het overwinnen van de obstakels die op je pad liggen. Maar het kan ook zijn dat een loopbaancoach in Amsterdam je helpt om te ontdekken wat voor carrière bij je past en om bijvoorbeeld inzichtelijk te maken waarom je huidige baan niet bij je past. Het maken van de goede keuzes begint vaak bij het hebben van het juiste inzicht. 

Kom verder in je carrière met behulp van een loopbaancoach in Amsterdam

Ontdek je eigen potentie onder begeleiding van een loopbaancoach in Amsterdam

Je leert op school wel rekenen en taal en op de universiteit leer je de kennis die je nodig hebt voor de baan die je ambieert, maar je leert nergens hoe je de carrière ladder het beste kunt beklimmen. Gelukkig kan een loopbaancoach van Het Groei Atelier je daarbij helpen. 

Kijk voor meer informatie op groeiatelier.nl

Mocht je meer willen weten over de loopbaancoach in Amsterdam, dan kun je terecht op groeiatelier.nl. Hier kun je ook terecht voor informatie over: 

  • Leiderschap coaching
  • Stress en burn-out coaching
  • Dertigersdilemma