Wat is beter: iemand aannemen of niet?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren goede zaken gedaan en dat heeft ertoe geleid dat wij steeds meer opdrachten binnen konden halen. Wij moesten daarom ook op zoek naar nieuwe mensen en dat brengt doorgaans veel technische vragen met zich mee. Je moet namelijk kijken of iemand aannemen op zo’n moment mogelijk is en als je dan iemand aannemen gaat, wat de beste manier is om te zorgen dat je dit zo doet dat je als bedrijf geen grote risico’s loopt. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren wanneer wij iemand aannemen wilden en dus hebben wij gekeken of het mogelijk was om een keer op het internet meer informatie te vinden over de voor- en nadelen van het iemand aannemen. Wij hebben toen gezien dat wanneer wij graag iemand aannemen wilden, wij goed moesten kijken hoe wij dit zouden doen. Je kunt iemand namelijk een contract geven, maar je moet goed kijken hoe je dit doet en welke verplichtingen allemaal komen kijken wanneer je iemand aannemen wilt. Wij hebben ons dus goed in de mogelijkheden verdiept en wij hebben gezien dat wij maar beter konden kijken welke andere constructies wij nog aan konden gaan wanneer wij iemand aannemen wilden. Je moet namelijk heel veel kosten voor iemand betalen wanneer je iemand aannemen gaat en dus hebben wij bekeken wat de mogelijkheden waren om te zorgen dat wij hier meer over konden lezen. Ik kan u zeggen dat wij toen heel blij waren dat wij de site nlpayroll.nl voorbij hebben zien komen omdat wij gemerkt hebben dat deze mensen heel veel nuttige informatie hebben gepost wanneer het gaat over iemand aannemen. Wij hebben daarom gekeken of wij echt iemand aannemen moesten of dat wij moesten zorgen dat wij een payrollconstructie zouden aangaan. Wij hebben toen een keer contact gelegd met de mensen die hier werken omdat wij graag van hen wilden horen wat de mogelijkheden waren wanneer wij graag iemand aannemen wilden op basis van payroll. Dit zou voor ons bedrijf namelijk een heel interessante mogelijkheid zijn en dus waren wij blij dat de mensen van deze site alle tijd namen om ons te woord te staan. 

Wij konden uiteindelijk iemand aannemen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je iemand aannemen wilt, je dat dus ook kunt doen op basis van payroll. Dat was goed om te horen omdat wij op deze manier heel veel meer mogelijkheden zouden hebben en dus hebben wij gelijk gekeken hoe wij iemand aannemen konden aan de hand van een dergelijke constructie. Ik kan u zeggen dat wij inmiddels onze zaakjes goed geregeld hebben en ik ben nog altijd heel blij dat wij dit op deze manier gedaan hebben. 

Is payroll ook iets voor u? 

Mocht u willen weten of payroll ook iets voor u is, dan kunt u:

  • Even naar nlpayroll.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan betekenen 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft. U zult zien dat deze mensen heel goed met u mee kunnen denken over de juiste constructie voor uw bedrijf.