Gebruik jij natuurlijke tandpasta?

Een goed gebit is van belang voor je gezondheid en een goede natuurlijke tandpasta kan jou helpen om dit te behouden! Een slechte tandverzorging kan tot veel problemen leiden. Je kunt natuurlijk last krijgen van verkleuring of van gaatjes, waarvoor vullingen nodig zijn, maar er kunnen ook tanden en kiezen af gaan breken. Of je krijgt last van ontstekingen van je tandvlees. Allemaal zaken die een groter effect op je algehele gezondheid hebben dan je misschien denkt. Poets je tanden vanaf nu met een natuurlijke tandpasta en zorg ervoor dat je mond gezond blijft. Tegelijkertijd draag je bovendien een steentje bij aan een beter milieu!

Duurzaam leven

Steeds meer mensen willen duurzamer leven maar het is niet altijd gemakkelijk om dit op alle fronten in je leven door te voeren. Tandenpoetsen leek tot voor kort een van de zaken die je nu eenmaal niet duurzamer kon doen. De natuurlijke tandpasta van Choose! brengt hier verandering in. Als je bij de drogist rondkijkt, dan zal het je opvallen dat je voor het tandenpoetsen alleen kunt kiezen voor tandenborstels die van plastic gemaakt zijn en voor pasta in plastic tubes. Misschien heb je inmiddels als wel bij andere zaken de optie van bamboe tandenborstels gezien, een goede manier om duurzamer tanden te poetsen. Met de natuurlijke tandpasta van Choose! kun je ervoor zorgen dat ook dit onderdeel van het tandenpoetsen duurzaam wordt. Zij werken namelijk niet met een daadwerkelijke pasta, maar met kleine tabletjes waar alle ingrediënten in zitten die je nodig hebt om je gebit gezond te houden. Zo bevat het uiteraard fluoride, wat volgens tandartsen echt noodzakelijk is om je tanden en kiezen gezond te houden, maar ook essentiële oliën. Tandspecialisten hebben meegeholpen dit product te ontwikkelen. Wil je poetsen, dan kauw je het tabletje fijn, je maakt je tandenborstel nat en je kunt aan de slag! De natuurlijke tandpasta werkt zo dus heel eenvoudig.

Voordelen van natuurlijke tandpasta

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten wat er in deze natuurlijke tandpasta zit, maar misschien is het nog wel belangrijker om te weten wat er allemaal niet in zit. Het bevat geen:

  • dierlijke ingrediënten
  • microplastics
  • chemische middelen

Als je veganistisch leeft, kun je dit product dus met een gerust hart gebruiken. De tabletten zijn ook volledig dierproefvrij, dus ook om die reden een uitstekende keus. Bovendien worden ze geleverd in een bamboepotje om ze in te bewaren, dus geen plastic tubes meer! Dat heeft als voordeel dat er minder plastic bij het afval terecht komt, maar ook dat je echt alles gebruikt. Knip maar eens een tube open als je denkt dat deze leeg is, je zult er versteld van staan hoeveel pasta er in achter blijft. Natuurlijke tandpasta van Choose! is dus om verschillende redenen een duurzame, diervriendelijke en milieuvriendelijke keus. Het fijne is ook dat je bij hen de mogelijkheid hebt om een abonnement af te sluiten, je krijgt dan automatisch nieuwe tabletjes toegestuurd wanneer je deze nodig hebt en uiteraard komt dit in een biologisch afbreekbaar zakje. Met deze natuurlijke tandpasta kun je je leven dus weer iets duurzamer maken!