Zoek je online naar golfplaten en sandwichpanelen? Dan hebben wij wat jij nodig hebt!

Ben je opzoek naar geschikte golfplaten om een mooi afdakje van te maken voor jullie fietsenstalling? Het is wel zo fijn dat ze droog staan. Of ben je bezig met het bouwen van een mooie stal voor jouw paarden of als opslagschuur voor belangrijke eigendommen? Dan ben je bij huisman Gemert aan het juiste adres. Wij zijn dé bouwmaterialen leverancier in Nederland met één van de grootste voorraden. Wil je verzekerd zijn van snel geleverde bouwmaterialen, grote keus en meerdere kleuren en afwerkingen of een specifieke maat? Bekijk dan nu onze website: huisman.nl/bouwmaterialen/dak/golfplaten. Wij helpen je graag op weg met de voorbereiding, levering en voor bouwadvies op maat, zo bouwen we samen in vertrouwen!

Golfplaten modern en veelzijdig in gebruik

Golfplaten zijn er in diverse soorten en maten. Wij hebben uitzonderlijke lengtes van golfplaten voorradig. Denk aan kleine golfplaten, ideaal als overkapping van een meter lang of juist als dak voor een grote stal in lengtes van drie meter? Je vindt het in ons grote assortiment. De golfplaten zijn zeer sterk geproduceerd op basis van kunststofvezels die cement gebonden zijn. Om de breekbaarheid tevens te reduceren, zijn er polypropyleen veiligheidstrips verwerkt in de platen. Wij vinden duurzaamheid belangrijk, waardoor wij hebben gekozen om enkel de hoogste kwaliteit in ons aanbod mee te nemen. Al onze golfplaten zijn daarom volgens de C1X kwaliteitsklasse. Uiteraard geproduceerd volgens de Europese EN494 normering. Golfplaten zijn er niet alleen in de standaard kleuren te verkrijgen bij huisman Gemert. Naast zwarte, grijze en lichtdoorlatende golfplaten, zijn ze er leverbaar in diverse andere kleuren. Passend bij jouw huis of bouwplannen! Zo ben je verzekerd van kwaliteit en een goed uitziend eindresultaat. Aangezien onze golfplaten ontzettend sterk en hoogwaardig zijn, kun je zelfs jouw huis of dak ermee bekleden. Tegenwoordig zijn er schitterende voorbeelden van te vinden. Gave industriële bouwwerken met strakke lijnen en als basis golfplaten. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk ons aanbod in onze overzichtelijke webshop: huisman.nl/bouwmaterialen/dak/golfplaten.

Sandwichpanelen voor warm design

Warm design? Wat een vreemde titel! Toch is dit geheel op zijn plaats. Sandwichpanelen zijn namelijk leverbaar in diverse binnenafwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan dik isolatiemateriaal. Ideaal en strak in gebruik en het geeft het design eindresultaat toch een mooie warme binnenzijde! Sandwichpanelen zijn net zoals golfplaten zeer veelzijdig in gebruik. Ze worden ingezet als muren, daken en afscheidingen. Aangezien wij van huisman Gemert samenwerken met toonaangevende producenten in binnen- en buitenland, ben je verzekerd van top kwaliteit sandwichpanelen die je zelfs naar eigen wens kunt samenstellen. Het eindresultaat dient er namelijk schitterend uit te zien en functioneel te zijn in gebruik. Uiteraard vind je alle bijbehorende materialen, zoals windveren en hulpstukken bij ons in het assortiment. Benieuwd naar onze grote voorraad of liever zelf jouw eigen sandwichpanelen samenstellen? Bekijk dan gelijk onze website voor alle informatie en mogelijkheden: huisman.nl/bouwmaterialen/sandwichpanelen.

Kies voor golfplaten en sandwichpanelen voor huisman Gemert:

 • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
 • Enkel top kwaliteit volgens de C1X kwaliteitsklasse
 • Geproduceerd volgens de veiligheidsnormering van EN494
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
 • Sandwichpanelen geheel naar wens samenstellen
 • Persoonlijk advies van deskundige en vriendelijke medewerkers
 • Snelle levertijden
 • Hoog belastbaar
 • Diverse kleuren en materialen
 • Meer dan 55 jaar ervaring 
 • Eigen productielijnen 
 • Top beoordelingen van meer dan 300 andere klanten 

Voor veelzijdige en uitgebreide mogelijkheden met golfplaten of sandwichpanelen, ben je dus aan het goede adres bij huisman Gemert. Dé bouwmaterialen leverancier in Nederland helpt ook jou graag verder aan een geweldig eindresultaat waar je alleen maar profijt van zult hebben. Bezoek onze website nu voor ons royale assortiment bouwmaterialen: huisman.nl/bouwmaterialen/ of kom langs bij ons in Gemert!