Wilt u een trodat stempel kopen?

Bij ons op school hebben we onlangs een nieuw systeem ingevoerd. Wij merkten namelijk dat de leerlingen hun huis werk niet altijd thuis maakten en om te stimuleren dat zij meer zelfstandig aan het werk gingen, hebben wij een huiswerksysteem ingevoerd. Voor dit systeem hadden wij bedacht dat de leerlingen een stempel konden krijgen wanneer zij goed hadden gestudeerd. Wij moesten daarom een stempel laten maken en wij hebben gekeken waar wij een goede producent van stempels konden vinden. Wij hebben gekeken wat wij precies nodig hadden en wij kwamen tot de conclusie dat wij een trodat stempel nodig hadden. Met een trodat stempel kun je namelijk precies de juiste stempel zetten en dus was het aan ons om iemand te vinden die voor ons een trodat stempel kon maken. Wij hebben bij diverse winkels bij ons in de buurt gezocht, maar niemand kon ons aan een trodat stempel helpen. Vandaar dat wij besloten hebben om ons geluk te gaan beproeven op het internet. Hier kun je vandaag de dag heel veel mogelijkheden vinden en vandaar dat wij graag wilden weten of wij hier ook ergens iemand konden vinden die voor ons de juiste trodat stempel kon maken. Dat bleek het geval te zijn. Wij kwamen namelijk terecht bij de mensen van stempelspuntnl. Deze site was precies waar wij naar op zoek waren want wij konden hier heel veel soorten stempels kopen. Wij hebben gekeken of zij ons ook aan een trodat stempel konden helpen en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom met het team van onze school een ontwerp gemaakt voor de stempels en deze hebben wij uiteindelijk doorgestuurd naar de mensen van deze site. 

Wij lieten een goede trodat stempel maken

Toen wij ons ontwerp hadden opgestuurd naar de mensen van deze site, kregen wij al heel snel een telefoontje van hen. Zij vertelden ons dat zij graag een trodat stempel voor ons wilden maken, maar dat zij ons aanraadden om ons ontwerp een beetje aan te passen. Het was namelijk een uiterst gedetailleerd ontwerp dat wij wilden laten maken en vandaar dat het goed was om het iets ruimer op te zetten. Wij waren blij dat deze mensen ons even belden, want anders hadden wij waarschijnlijk niet een heel mooie trodat stempel kunnen laten maken. Vandaar dat wij ook heel blij waren dat wij hier nog even contact over hebben gehad omdat wij uiteindelijk een heel mooie trodat stempel hebben kunnen laten maken. Genoeg reden dus om zeer enthousiast over dit bedrijf te zijn. Zij hebben ons heel goed geholpen. 

Wij gaan hier vaker bestellen 

Wij zijn heel blij met de trodat stempel die wij hier hebben kunnen kopen en wij zijn van plan om hier nog veel vaker stempels te gaan bestellen omdat:

  • Wij een heel goede stempel lieten maken 
  • Wij goed zijn voorgelicht over de mogelijkheden van dit bedrijf
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 

Mocht u ook iets zoeken om mee te stempelen, dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van deze mensen te gaan kijken. 

Lees meer…