Wij lieten nieuwe keukenfronten in Haarlem maken

Vorig jaar waren wij helemaal uitgekeken op onze keuken. Wij hebben ons huis een aantal jaar geleden gekocht en de keuken was ons meteen een doorn in het oog. Het huis werd namelijk lange tijd bewoond door mensen die een heel andere smaak hadden dan wij en dat heeft ons heel veel werk gekost om alles een beetje toonbaar te maken. Wij wilden al heel lang een andere keuken, maar keukens zijn erg prijzig en daarom hebben wij dit altijd uitgesteld. Toen wij laatst bij kennissen op bezoek waren, kregen wij te horen dat wij eenvoudig keukenfronten in Haarlem konden laten maken. Wanneer je namelijk keukenfronten in Haarlem laat maken, hoef je niet je hele keuken te vervangen. Dat kan heel aantrekkelijk zijn wanneer je, zoals wij, niet een heel ruim budget hebben. Vandaar dat wij eens zijn gaan kijken waar wij deze keukenfronten in Haarlem konden laten maken. Deze kennis vertelde ons dat wij een keer naar de site van Eikenkeukenfronten.nl moesten surfen. Hier kun je namelijk heel veel interessante mogelijkheden vinden. Bovendien heeft men op deze site allerlei foto’s geplaatst van de keukenfronten in Haarlem. Ik heb mij verbaasd over de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal bood. Je kunt hier werkelijk alles laten maken waar je maar naar op zoek bent en het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat wij hier graag een order wilden plaatsen. Wij zagen namelijk dat wij hier heel mooie goederen voor een heel lage prijs konden krijgen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij hebben hen verteld dat wij graag keukenfronten in Haarlem wilden laten maken. Dat was geen enkel probleem. Men wilde graag van ons weten wat wij wilden en wij hebben hen daarom een schets gegeven van wat wij ongeveer voor ogen hadden.

Wij zijn zeer tevreden over onze keukenfronten uit Haarlem

Toen wij even contact met de mensen van dit bedrijf hadden opgenomen, werden wij uitgenodigd om een keer naar hun showroom te komen. Hier konden wij namelijk alles even op ons gemak bekijken. Wij hebben dit aanbod natuurlijk meteen aangenomen en wij zijn gaan kijken naar welke keukenfronten in Haarlem werden aangeboden. De keus was zeer ruim en wij waren zeer onder de indruk van hoe eenvoudig je een oude keuken tot een zeer moderne, strakke keuken kunt omtoveren met deze mooie keukenfronten in Haarlem. Wij hoefden daarom ook niet lang te twijfelen over de vraag of wij met dit bedrijf in zee wilden gaan of niet. Wij hebben een aantal heel mooie keukenfronten in Haarlem besteld en wij kregen te horen dat deze al op heel korte termijn geleverd konden worden. Wij hebben daarom meteen onze oude keuken gereed gemaakt zodat de keukenfronten uit Haarlem meteen konden worden geïnstalleerd. Omdat wij zelf niet de meest handige mensen zijn, hebben wij gevraagd of iemand van dit bedrijf ons kon helpen met het aanbrengen van deze panelen. Dat was geen probleem en dat vonden wij prettig om te horen.

Onze keuken is weer als nieuw

Wij hebben de panelen inmiddels in onze keuken en het resultaat is prachtig geworden. Wij hebben voor een heel goede prijs een bijna nieuwe keuken. Hierdoor hebben wij heel veel geld kunnen besparen. Kortom:

  • wij hebben prachtige panelen gekregen
  • wij hebben bijna een nieuwe keuken voor een heel scherpe prijs
  • de service van dit bedrijf was heel erg goed

Wilt u meer weten over dit bedrijf, kijk dan even op Eikenfrontenkeuken.nl. Lees meer…