Weer helemaal in vorm dankzij fitness in Breda

Als je niet lekker in je vel zit, dan komt dit in veel gevallen door het feit dat je te weinig beweegt. Het lichaam is in dat opzicht namelijk net een oude machine die moet warm draaien. Als deze machine uitstaat, dan is de machine koud en op het moment dat deze opgestart moet worden, dan duurt het nogal een tijdje voordat de motor lekker begint te draaien. Maar zodra die motor eenmaal is warm gedraaid, dan functioneert de motor weer net zo soepel als altijd. Of denk bijvoorbeeld aan de CV installatie thuis. Als deze een huis moet opwarmen waar het 12 graden is, dan moet de CV flink veel energie verbruiken om al die radiatoren goed heet te krijgen. Maar als de temperatuur alleen maar op niveau gehouden moet worden, dan is dat voor een moderne CV ketel een koud kunstje. Dus als jij nooit sport, dan zal je inderdaad het gevoel hebben alsof je geen energie hebt en vaak moe bent, terwijl je eigenlijk dus niets doet. Dat komt dan ook door het feit dat je het lichaam moet activeren, zodat je energie aanmaakt. Als je eenmaal gaat sporten, dan komt je lichaam weer in een bewegingsritme terecht waardoor het op den duur veel minder inspanning kost om jezelf weer op te laden met energie. Dat is mooi, want daardoor ben je ook sneller weer gemotiveerd om te blijven sporten en daardoor kom je weer helemaal lekker in je vel terecht. Mocht je in Breda wonen, dan wil je uiteraard ook kunnen profiteren van fitness in Breda. Daarom kun je voor fitness in Breda het beste een beroep doen op Sport & Slankstudio. Bij deze sportschool in Breda kun je je eigen trainingsprogramma volgen. Dat betekent niet dat je dit trainingsprogramma zelf moet opstellen. Een veel voorkomend probleem is juist dat mensen niet weten hoe ze moeten trainen, wat ze moeten doen en wat ze moeten eten. Daardoor zakt de moed hen al in de schoenen voordat ze überhaupt beginnen. Als je kiest voor fitness in Breda bij Sport & Slankstudio, dan ga je juist samen met de personal trainer aan de slag met het trainingsprogramma. Fitness in Breda is wat dat betreft helemaal op maat. Lees hieronder daarom snel verder en ontdek hoe jij jouw persoonlijke doelen snel en efficiënt kunt realiseren.

Fitness in Breda volgens een persoonlijke programma

Als je kiest voor fitness in Breda, dan ga je aan de slag via de volgende drie stappen:

  • Allereerst zal je voorafgaand aan de fitness in Breda een intake gesprek hebben. Tijdens dit gesprek zal je samen met de trainer kijken welke doelen je gaat stellen.
  • Daarna ga je eerst een keer trainen op afspraak. Dit is als het ware een baseline training waarin er wordt gekeken naar je huidige niveau. Dit niveau kan vervolgens ook worden gebruikt om je voortgang te meten. Als je na 4 werken jezelf gaat wegen en je hebt geen idee wat je 4 weken terug woog, dan heb je dus ook geen idee of je voortgang hebt gemaakt en hoeveel.
  • Tot slot ga je aan de slag met het trainingsprogramma. Je traint elke week met de personal trainer en zo ga je op weg om je doelen te bereiken.

De kracht van fitness in Breda zit hem in de structuur, haalbare doelen en professionele begeleiding. Daardoor kan iedereen die maar wil zijn of haar doelen bereiken.

Neem contact op met Sport & Slankstudio

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd terecht op de site van sportenslankstudio. Je kunt ook altijd via de site een afspraak maken.