Visitekaartjes drukken

Laat je eigen originele visitekaartjes drukken bij Drukwerkdeal.nl. Iedereen kan hier echte professionele visitekaartjes bestellen, om daarmee de bekendheid te genereren en goed zijn of haar netwerk op te bouwen. Dit is nog beter als deze ook nog van de beste kwaliteit zijn. Qua druktechniek en qua materiaal. Bij Drukwerkdeal vind je dit allemaal. Zelfs de materialen van de laagste prijzen, hebben nog steeds een representatieve uitstraling. Je krijgt hier de vrijheid met je eigen ontwerpen aan de gang te gaan. Voor de echte creatieve geesten hebben ze een ontwerptool waarin je een eigen uniek design kan samenstellen voor visitekaartjes drukken. Als je dit door een professional bureau hebt laten doen, dan lever je de ontwerpbestanden mee met de visitekaartjes bestellen. Het is de laatste stap in het opstellen van jouw eigen kaartjes. Daarvoor mag je nog een aantal andere opties bepalen waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Als je hier geen tijd voor hebt, dan geven ze een aantal aanbevolen samenstellingen. Voor een aantrekkelijk bedrag hebben ze alle kenmerken gecombineerd die geschikt zijn voor representatieve visitekaartjes. Alles is al ingesteld voor visitekaartjes drukken tot aan de oplage aan toe. Het enige wat je nog hoeft te doen is het ontwerpbestand toevoegen en dan kan je de visitekaartjes bestellen die je nodig hebt.

Visitekaartjes bestellen: volg de specificaties

Drukwerkdeal biedt je allerlei informatie aan om visitekaartjes drukken zo goed mogelijk door te geven. Om het beste resultaat op het product te krijgen, moet de informatie en de afbeelding wel in de juiste verhoudingen aangeleverd worden. In de tab van de visitekaartjes heb je de tab ‘Aanleveren’ waarin de informatiesheets voor de verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn gesteld. Dit zijn speciale werktekeningen waarin de specificaties staan voor het aanleverbestand. Deze zijn beschikbaar voor de volgende varianten:

  • Cold foil
  • Spot UV
  • PVC Transparant-Wit
  • Standaard

Hierin lees je hoe je bijvoorbeeld de kleuren kan aangeven voor de visitekaartjes drukken en de afmetingen van je bestand. Controleer goed of jouw bestanden hieraan voldoen voordat je verder gaat met de overige kenmerken voor de visitekaartjes bestellen. Met het ontwerp alleen ben je er natuurlijk nog niet. Wat je ook moet doorgeven is de vormgeving, een staand of een liggend formaat. In de vorm van een klapkaart of juist een gewoon kaartje. Vervolgens kom je aan bij het type papier. De meest voordelige uitvoering is het houtvrij mat mc, een matte materiaal soort. Het heeft een gladde structuur en is perfect materiaal voor visitekaartjes drukken. Wil je graag luxe visitekaartjes bestellen, dan is biotop naturel of dubbelzijdig sulfaatkarton een mooie optie. Bekijk goed welk materiaal aansluit bij jouw ontwerp, om deze zo goed mogelijk uit te laten komen.

Zorg voor een opvallende vormgeving

Visitekaartjes drukken hoeft niet saai te zijn. Dankzij de beschikbare bedrukkingstechnieken in PMS-kleuren en full color kan je bij Drukwerkdeal kleurrijke en sierlijke visitekaartjes bestellen. Dankzij de diverse formaten kan je van alles laten afdrukken. Als je vindt dat een mooie afbeelding een plaats hoort te krijgen, dan kan Drukwerkdeal dit verzorgen dank zij de full color druktechniek waarbij met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) de afbeelding afdrukt wordt. Wil jij dat de persoonlijke gegevens en het logo keurig weergegeven zijn, dan ga je visitekaartjes bestellen met de PMS-techniek die geschikt is voor huisstijldrukwerk. Bij PMS worden de kleuren voor de visitekaartjes drukken gemengd. Bij full color vindt het mengen bij het bedrukken plaats. Voor alle visitekaartjes drukken heeft Drukwerkdeal de geschikte middelen om tot het beste resultaat te komen. Je kan al je creativiteit kwijt met visitekaartjes bestellen en anders helpen de specialisten je graag op weg via de chat of de telefoon.