Vind altijd de beste deal door eerst prijzen te vergelijken

Als je ergens een artikel tegenkomt dat je wilt hebben, dan is het verstandig om dit artikel niet direct te kopen. Er zijn vaak immers verschillende winkels die het desbetreffende artikel aanbieden. Stel dat je bij de Mediamarkt een laptop tegenkomt met een korting van 50 euro. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar het wil niet zeggen dat deze laptop daardoor ook meteen de goedkoopste versie is die je kunt kopen. Door eerst slim prijzen te vergelijken via koopslim.nl, kun je voor jezelf vaststellen of deze laptop inderdaad verkocht wordt voor de laagst mogelijke prijs. Tijdens black friday zie je vaak dat kortingen helemaal niet waar zijn. Er wordt gewoon een hoger bedrag boven het originele bedrag geschreven, zodat het lijkt alsof je honderden euro’s korting krijgt. Daarom is het goed om gewoon even prijzen te vergelijken. Vaak zie je 1 en hetzelfde product dat wordt aangeboden door verschillende winkels en verkopers. Je ziet dan ook meteen de prijsvariaties en waar het product het goedkoopste wordt aangeboden. Nu kun je zonder meer voor deze goedkoopste optie kiezen, maar uiteraard is het altijd goed om de verkoper in kwestie te onderzoeken. Als deze slechte recensies heeft, dan is dat wellicht een reden waarom de verkoper zo goedkoop is. Maar als de recensies goed zijn, dan kun je prima kiezen voor de goedkoopste optie. Je ziet door prijzen vergelijken ook meteen hoe realistisch de zogenaamde kortingen zijn. Soms is een artikel dat bij een winkel flink is afgeprijsd, nog altijd duurder dan hetzelfde artikel bij een andere winkel. En dat vaak ook nog terwijl de andere winkel helemaal geen korting rekent. Dat zijn voorbeelden van onrealistische kortingen waarbij men de originele prijs dus verkeerd weergeeft. Men kiest er bijvoorbeeld voor om de originele prijs te gebruiken, terwijl deze allang niet meer gangbaar is. Je hebt dan te maken met korting in de tijd, maar die heb je dus sowieso al. Om deze reden is het dan ook goed om altijd even de prijzen te vergelijken. Je hebt zoveel fysieke winkels en online winkels die allen met elkaar concurreren. Daarom is er vaak sprake van prijsvariaties. Je kunt bij BeterBed een matras kopen met 100 euro korting en daarna hetzelfde matras bij bol.com vinden met 150 euro korting. Het is dan extra zuur als je het duurdere matras hebt gekocht. Dat had via prijzen vergelijken dus kunnen voorkomen. Nu kun je via Google zelf alle winkels afgaan en de prijzen vergelijken, maar dat is een langdurig proces. Het is dan ook fijner als je gewoon direct in 1 oogopslag prijzen kunt vergelijken en dat kan via de website van koopslim.nl. 

Vergelijk de prijzen en maak de beste keuze

Als je even via het internet aan het kijken bent en je vindt een bepaald product, dan is het verstandig om gewoon even de prijzen te vergelijken. Het is een soort extra check om jezelf er van te verzekeren of de optie ook echt de goedkoopste is. Maar je kunt ook direct via koopslim.nl zoeken op producten als: 

  • Laptops
  • Oordopjes
  • Meubels

Vind het artikel en bestel

Als je de prijzen gaat vergelijken, dan vind je ook snel het juist artikel. Daarna kun je meteen ook naar de desbetreffende website surfen en het artikel bestellen. 

Lees meer…