Verzorg je huid via huidverbetering bij de beautysalon

Huidverzorging is niet hetzelfde als huidverbetering. Bij huidverzorging gaat het vooral om het gezond houden van de huid, zodat deze blijft stralen. De juiste huidverzorging moet je dus meer zien als onderhoud. Het is belangrijk dat je dit onderhoud niet vergeet, want de huid dient immers wel te blijven stralen. In die zin is het naast de onderhoudswerkzaamheden die je zelf uitvoert, ook verstandig om de huid af en toe een flinke beurt te geven in de beautysalon. Op deze manier zorg je ervoor dat de huid zo lang mogelijk blijft stralen. De huid wordt immers hoe dan ook ouder, want daar is vrij weinig aan te doen. Maar de manier waarop de huid veroudert en de snelheid waarmee dit gepaard gaat, hangt vaak samen met de aandacht die je aan je eigen huid besteedt. Als we het over huidverbetering hebben, dan gaan we eigenlijk een stap verder dan huidverzorging. Bij huidverbetering probeert de schoonheidsspecialist bepaalde oneffenheden, rimpels en imperfecties weg te werken of te verminderen. Hierbij kun je denken aan:

 • Acne,
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapmasker
 • Ouderdomsvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Verslapte huid
 • Couperose
 • Rocacea

Hoe goed je je huid ook verzorgt, je kunt altijd met deze problemen te maken krijgen. Als je zwanger bent, dan ontkom je immers niet altijd aan het bekende zwangerschapsmasker. Ouderdom leidt ondanks alle voorzorgsmaatregelen vaak toch tot rimpels en vlekjes. Acne is iets waar je geen controle over hebt en dus kun je er alleen vanaf komen als je kiest voor huiverbetering. Al dit soort vervelende oneffenheden ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk. Daarom is huidverbetering soms een prettige mogelijkheid, want een specialist kan vaak heel goed behandelingen toepassen die de huid zichtbaar verbeteren. Daar heb jij dus altijd voordeel van. Het is natuurlijk niet zo dat natuurlijke tekenen van het ouder worden 100% kunnen worden weggenomen of teruggedraaid. Dit moet je in principe ook niet willen, want het resultaat is vaak zeer onnatuurlijk en oogt ook niet altijd even fraai. Maar dat betekent niet dat je geen huidverbetering kunt toepassen waardoor deze tekenen worden verzacht. En dat is precies wat huidverbetering doet wanneer je dit laat doen door een professional. Het is in ieder geval prettig om te weten dat bepaalde tekenen van ouder worden, oneffenheden en imperfecties niet altijd permanent hoeven zijn. Er is met de juiste zorg wat betreft huidverbetering altijd wel wat aan te doen.

Kies voor professionele huidverbetering bij beautysalon Dana

Mocht je graag iets aan je acne of rimpels willen doen, dan kun je terecht bij beautysalon Dana. Dana is er om je huid de aandacht te geven die het verdient via verschillende behandelingen zoals:

 • Dieptenpeelings
 • Pimentbehandelingen
 • Antiagingbehandelingen
 • Kruidenpeelings

Voordat Dana aan de slag gaat, zal ze eerst een intake gesprek met je hebben. Op basis van dat gesprek kan ze een goede inschatting maken wat betreft de behandeling waar jij het meeste baat bij zult hebben. Als het zo is dat je zelf reeds weet wat je nodig hebt, dan kun je dat uiteraard ook aangeven. Voor een tweede behandeling is natuurlijk geen intake gesprek meer nodig. Hoeveel behandelingen je uiteindelijk nodig hebt hangt af van het probleem, je huidtype en de ernst van het probleem. Uiteraard zal de specialist van te voren aangeven wat er waarschijnlijk nodig zal zijn voor de beste resultaten.

Kijk op de site voor extra informatie

Mocht je graag willen weten wat je zoal kunt verwachten, dan kun je in eerste instantie het beste even op de site van beautysalondana.nl kijken. Hier vind je vrijwel alle informatie die je nodig hebt.