Verkoop je sloopauto en verdien een aardig zakcentje

Als je een nieuwe auto koopt, dan moet je daar uiteraard diep voor in de buidel tasten. Een tweedehands auto of occasion is wat dat betreft goedkoper, maar ook deze auto’s zijn niet bepaald goedkoop. Je moet immers altijd wel een paar duizend euro betalen voor een degelijke auto die niet binnen een paar maanden alweer naar de garage moet. Het is hoe dan ook prettig om de kosten van de nieuwe auto te beperken. Daarom is het natuurlijk ook verstandig om je sloopauto te verkopen. Je zou het misschien niet denken als je naar de sloopauto kijkt, maar toch kun je hier nog een flink bedrag voor ontvangen. Dat geld kun je dan direct investeren in je nieuwe aankoop. Dat kan een nieuwe auto zijn, maar het is uiteraard aan jezelf om het geld op jou manier te besteden. Dus als je liever iets ander met je geld doet, dan is dat geen enkel probleem. Punt is in ieder geval dat je sloopauto geld waar is. Ook al is je auto total loss verklaard en kun je deze dus niet meer laten repareren door een monteur, dan betekent dat zeker niet dat je niets meer aan je auto kunt verdienen. Een auto die total loss is verklaard beschikt nog over voldoende functionerende en niet beschadigde onderdelen. Total loss betekent dan ook niet dat werkelijk alles kapot is. Het betekent enkel en alleen dat de desbetreffende auto te veel beschadigd is geraakt om nog te repareren. Als je toch over zou gaan op reparatie, dan zou dat handen vol met geld kosten en in principe is het vaak zo dat de auto gewoon vanaf de grond af opnieuw moet worden opgebouwd. Dus in feite koop je dan via de autoreparatie alsnog een nieuwe auto, want er is weinig over van je oude wagen na de volledige reparatie. Het is dan ook geen optie om de auto naar de monteur te brengen. Dat wordt overigens ook lastig aangezien de auto hoogstwaarschijnlijk door alle schade niet meer rijdt. Daarom is het beter om je auto op te laten halen door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Niet alleen haalt deze dienst je sloopauto op, maar ze betalen je ook nog eens uit in contanten. Je auto wordt dus van je oprit verwijderd en daarvoor krijg je ook eens geld toe. Dus je auto is geld waard én de sloopauto wordt ook nog eens netjes opgehaald. Op deze manier ben jij snel van je kapotte auto verlost en kun je het geld ook direct investeren in eventueel een nieuwe wagen. Hieronder lees je precies hoe jij snel en gemakkelijk je auto kunt verkopen.

Ga naar sloopautoverkopen.com en verkoop je sloopauto

Via de site van sloopautoverkopen.com kun je meer leren over het proces rondom het verkopen van een sloopauto. Je leest dan ook al snel dat het helemaal niet lastig is. Je hoeft eigenlijk alleen maar even te bellen voor het maken van een afspraak en vervolgens wordt de auto op de afgesproken dag opgehaald. Je ontvangt dan ook ter plaatse je geld en daarmee is de zaak direct afgehandeld.

De vele voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je ervoor kiest om je sloopauto te laten ophalen door deze ophaaldienst, dan profiteer je ook meteen van enkele voordelen zoals:

  • Ook service in de avonden/weekend
  • Ontvang direct een vrijwaringsbewijs
  • Voortuig wordt afgemeld bij RdW en belastingdienst

Voor een compleet overzicht van alle voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst kun je natuurlijk ook terecht op de site van sloopautoverkopen.