Vergelijk energieprijzen online

Het afgelopen jaar zijn mijn vriendin en ik begonnen met besparen op onze uitgaven. We waren een middag aan het winkelen en we merkten dat we allebei geen geld meer op onze rekening hadden. We hebben allebei een goede baan en een goed salaris, maar we hadden niet genoeg geld meer. We waren allebei geschrokken dat we geen geld meer hadden, maar hadden onze inkomsten en uitgaven al maanden niet meer bekeken. We betaalden altijd alles met onze kaarten en dan heb je vaak niet door hoeveel geld je nog overhebt. We besloten om een overzicht te maken van onze bankrekeningen met daarbij de inkomsten en uitgaven. We zagen dat we veel betaalden aan abonnementen, voor bladen en de sportschool. Naar de sportschool gaan we bijna nooit, dus we hebben die abonnementen opgezegd. We besloten om nog maar een blad af te nemen en konden op deze manier ook veel besparen. We hadden ook nog een aantal andere online abonnementen en hebben die ook allemaal geannuleerd. Deze kleine stappen bespaarde ons al erg veel geld elke maand. We bekeken daarnaast ook de uitgaven aan winkelen en boodschappen en besloten om hier de aankomende maanden op te letten en alleen de nodige dingen te kopen. Ik sprak mijn vader een paar dagen later en vertelde dat we op deze manier veel aan het besparen waren. Mijn vader vond dat we goede stappen hadden gezet, maar zei tegen mij vergelijk je energieprijzen. Vergelijk je energieprijzen, want zo kan je nog veel meer geld besparen. Hij doet dit al jaren en op deze manier hoeft hij veel minder geld per jaar te betalen. Ik wist niet waar ik dit kon doen, maar hij zei: ‘vergelijk de energieprijzen met een website.’ Het zou niet veel tijd kosten en veel geld besparen per jaar.

Vergelijk energieprijzen met Slim met energie

Ik vertelde aan mijn vriendin wat mijn vader had gezegd en ze vond het de moeite waard. Online zochten we op vergelijk energieprijzen en vonden al snel verschillende websites die we konden gebruiken. We vonden niet alle websites erg duidelijk en handig en besloten om daarna verder te zoeken. We vonden uiteindelijk de website https://slimmetenergie.com/ van het bedrijf Slim met energie. Deze website vonden we wel er gemakkelijk in een paar stappen vergelijk je energieprijzen van verschillende maatschappijen. Je kan de looptijd van een contract kiezen, bijvoorbeeld 1 jaar, 3 jaar, of direct opzegbaar. Je kan via deze website gemakkelijk kiezen tussen verschillende aanbieders en je kan leveranciers op duurzaamheid selecteren. Je kan ook de gegevens van het vorige jaar invullen en zo vergelijk je energieprijzen die meer relevant zijn. Wij hadden onze gegevens ook liggen en konden hierdoor gemakkelijk leveranciers voor onze situatie vergelijken. Het bleek dat we een mooi bedrag konden besparen voor gas en voor stroom. Als we gas en stroom van dezelfde leverancier zouden afnemen, dan konden we zelfs nog meer geld besparen. Via de website konden we gemakkelijk een aanvraag indienen en zou dit bedrijf ons huidige abonnement opzeggen.

Gemakkelijk en snel geld besparen

Dit tip van mijn vader was erg goed, want we konden gemakkelijk en snel veel geld besparen. In 10 minuten konden we ongeveer 300 euro per jaar besparen. We wisten niet dat het zo gemakkelijk was. Onze tip voor iedereen is vergelijk je energieprijzen met Slim met energie.

  • Met een paar klikken vergelijk je energieprijzen
  • Je kan gemakkelijk veel geld besparen en het kost weinig tijd
  • We konden via de website een aanvraag indienen
  • Wij besparen nu bijna 300 euro en het kostte ons slechts 10 minuten