Tijdelijk een afvalcontainer huren

Ik heb sinds 2 jaar een bedrijf. Ik wilde graag daarvoor ook al een bedrijf beginnen, maar ik vond het een moeilijke beslissing en durfde het daarom niet aan. Je hebt niet meer de veiligheid van een baan en krijgt geen vast salaris meer. Veel bedrijven maken de eerste paar jaar nog geen winst en die paar jaar moet je overbruggen zonder inkomsten. Ik heb vele jaren voor bedrijven gewerkt en heb veel verschillende functies gehad. Ik heb voor bedrijven bij de inkoop- en verkoopafdelingen gewerkt en heb daar veel ervaring opgedaan. De eerste paar jaar na mijn school werkte ik als accountmanager voor een bedrijf. Daar leerde ik omgaan met klanten en het aanprijzen van producten. Deze baan verdiende erg goed, maar ik vond het niet zo leuk om te doen. Het is lastig om producten te verkopen als je er geen binding mee hebt. Ik geloofde niet in het product, omdat ik wist dat er betere alternatieven waren en dan is het lastig om iets te verkopen. Ik kon daarna werken op een inkoopafdeling voor een ander bedrijf. Hier heb ik veel geleerd over producten uitkiezen, het bepalen van een goede inkoopprijs en onderhandelen met leveranciers. Na al deze jaren had ik geld opzij gezet en wilde ik graag zelf iets beginnen. Ik durfde het eindelijk aan, vooral omdat ik al veel ervaring had opgedaan. Ik koop nu artikelen in via het buitenland en verkoop die in Nederland aan bedrijven. Ik bracht het afval altijd naar de gemeente en deed dit een, of twee keer per week. In november en december verkoop ik meer vanwege de feestdagen en heb daarom veel meer afval. Ik wilde graag een afvalcontainer huren, omdat ik tijdelijk meer afval zou hebben. Tijdens deze drukke maanden heb ik geen tijd om het afval weg te brengen en een afvalcontainer huren is dan een goede oplossing.

Via Bedrijfsafval.nl een afvalcontainer huren

Ik zocht online naar bedrijven waar ik een afvalcontainer huren kon en vond verschillende opties. Een van deze bedrijven was Bedrijfsafval.nl. Op hun website bedrijfsafval.nl zag ik dat ik een contract voor een afvalcontainer huren maandelijks kan opzeggen. Ik wil het huren slechts tijdelijk uitproberen, als de verkopen na het nieuwe jaar minder worden, dan wil ik het contract opzeggen. Door deze optie leek mij dit bedrijf een goede keuze. Voor mij zijn echter meer dingen belangrijk, zoals de kosten voor het huren en het legen van de container. Ik nam met Bedrijfsafval.nl contact op en vroeg een offerte voor een afvalcontainer huren en wil dit een keer per week laten legen. Ik vergeleek de offerte daarna met andere bedrijven die ook bedrijfsafval ophalen. De offerte van Bedrijfsafval.nl was erg goed, omdat het een laag tarief vroeg voor de werkzaamheden. Mijn contactpersoon gaf aan dat ze eventueel vaker het afval kunnen ophalen als dat nodig is, maar dan moet ik het van te voren ophalen. Ik was erg tevreden over het voorstel van Bedrijfsafval.nl en besloot om hier een afvalcontainer te huren.

Een container is erg handig voor mijn bedrijf

Een afvalcontainer huren bleek een goede keuze. Ik bespaar veel tijd met afval wegbrengen en mijn magazijn blijft netjes. Ik huur de container al 6 weken en elke keer wordt het afval netjes opgehaald. Als ik na de feestdagen minder afval heb, dan zeg ik het contract op, maar dat moet ik nog afwachten, voorlopig ben ik er erg blij mee. Een afvalcontainer huren via Bedrijfsafval is een goede keuze.

  • Contract is maandelijks opzegbaar
  • Ik kreeg een voordelig tarief
  • De container wordt netjes opgehaald