Teambuilding Overijssel

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een bedrijfsuitje? Bij teambuilding Overijssel ben je aan het goede adres. Wij bieden allerlei activiteiten aan voor jou en je collega’s in een mooie bosrijke omgeving. Bij teambuilding Overijssel kun je denken aan vergaderen in een mooi restaurant, lekker samen de natuur in of elkaar beter leren kennen bij een spannende buitenactiviteit. Bij Teambuilding Overijssel in het Schwarzwald in Rijssen verblijf je in een bosrijke omgeving tussen Rijssen, Holten en Markelo. Een bijzonder ontspannende omgeving vol natuur. Je bent echt even helemaal weg. Ga bijvoorbeeld op een ouderwetse Solex brommer een rit maken door de bossen, geniet ondertussen van de prachtige vergezichten terwijl je in groepsverband door de natuur rijdt. Onderweg kun je lekker picknicken. Of doe samen met je team een antislipcursus, leuk en leerzaam! Ontdek verschillende manier om te remmen en leer je auto onder alle omstandigheden onder controle te houden. Of stap samen met een collega in een buggy en ga de strijd aan met je andere collega’s terwijl je door de natuur racet.

Werken aan je team in een mooie omgeving

Als je als bedrijf goed wilt kunnen functioneren, is het heel belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Dit gebeurt natuurlijk tijdens het werk, maar zeker als je samen een dagje weg gaat. Teambuilding Overijssel biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het hele team. Door samen lekker aan de slag te gaan op een andere locatie leer je elkaar van een andere kant kennen. Hierdoor kom je eens in gesprek met iemand waarmee je normaal nooit samenwerkt of spreek je elkaar over heel andere onderwerpen dan zo doorgaans op het werk gebeurt. Hierdoor leer je elkaar beter kennen en zal de samenwerking soepeler verlopen. Bij teambuilding Overijssel kun je ook denken aan activiteiten waarbij echt gebouwd wordt aan het team. Door samen actief aan de slag te gaan kun je op een leuke manier aan de teambuilding werken. Je kunt bij Schwarzwald allerlei teambuilding Overijssel activiteiten ondernemen, zoals:

  • Buggy buxter
  • Scooter tour
  • Solex tour
  • Limousine GPS dropping
  • Kever tour
  • Kookworkshop
  • Anti-slipcursus

Een zeer breed aanbod dus, waarbij er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Ideaal voor teams met hele diverse samenstelling aan mensen en persoonlijkheden. Je kunt ervoor kiezen om meerdere activiteiten op een dag te doen en of je de dag samen wilt afsluiten met een leuk diner met een spannende quiz. Het bedrijfsuitje wordt van top tot teen verzorgd.

Samen actief zijn in de natuur bij teambuilding Overijssel

Bij Het Schwarzwald in Rijssen bieden we verschillende arrangementen aan. Bij ieder arrangement zit een ontvangst inbegrepen met koffie, thee en cake. Daarna is er ruimte voor een activiteit. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een buggy, scooter, solex of kevertour te maken door de prachtige omgeving. Ook kun je bij teambuilding Overijssel kiezen voor een dropping, waarbij je met je team de weg naar huis moet zien te vinden, een leuke kookworkshop waarbij je samen een lekker gerecht leer maken of een anti-slipcursus. Bij de duurdere arrangementen kun je kiezen voor een tweede activiteit, zoals een segway clinic met schietspel of een tour door de omgeving met een scooter. Aan het einde van de dag is er een bbq-arrangement of een buffet. De teambuilding Overijssel eindigt met een feestquiz of muziekbingo om de dag feestelijk af te sluiten. Heel veel te kiezen dus, en voor elk wat wils. Bij alle activiteiten staat het plezier voorop. Ben je dus op zoek naar een manier om jouw werknemers elkaar beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer op een mooie locatie, dan ben je bij teambuilding Overijssel aan het goede adres.