Taxatie in Venlo voor ieder doeleind

Voordat u uw huis verkoopt of een bod doet op een huis, wilt u eerst de waarde weten. Daarop kan de hypotheek aangepast worden of eventueel over gesloten. Voor alles wat u doet rondom hypotheken en verzekeringen heeft u een taxatierapport nodig. Voor een taxatie in Venlo kunt u terecht bij Boonen Makelaardij. Uw taxatie in Venlo is geheel gebaseerd op het doel waarvoor u een taxatierapport nodig heeft. U kunt een taxatie in Venlo laten doen voor de volgende zaken:

  • De waarde bepalen voor het nemen van de juiste aankoop- of verkoopbeslissing van uw huis.
  • Het oversluiten of afsluiten van een hypotheek.
  • De verzekeringsmaatschappij of de overheid wil een taxatierapport van uw huis.

Daarnaast zijn er nog meer redenen om een taxatie in Venlo te laten doen. Voor alles waar u een waarde nodig hebt van uw huis, kunt u een taxatierapport krijgen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u als makelaar voor u kunnen betekenen tijdens dit proces.

Een gedegen taxatie in Venlo met richtlijnen

Een taxatie in Venlo kan voor veel verschillende redenen, waarvan een aantal hierboven al vermeld staan. Zeker bij de verkoop van uw woning is het verstandig om het huis van te voren te laten taxeren door een erkend makelaar. Bij een taxatie in Venlo wordt de exacte waardebepaling uitgevoerd aan de hand van een aantal factoren. Alleen zo kan er tot een accurate woningwaarde en taxatie in Venlo gekomen worden. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de staat van het huis, de ligging en of deze een recente verbouwing heeft ondergaan. Ook eventueel aanwezige opstallen worden meegenomen in de taxatie in Venlo. De omgeving waarin uw woning zich bevindt, zegt veel over de uiteindelijke taxatie. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van informatie uit bestemmingsplannen en het energielabel. Deze onderdelen lijken misschien kleine aspecten, maar maken uiteindelijk wel een gedegen taxatierapport, welke aan alle eisen voldoet. Een taxatierapport moet namelijk voldoen aan strikte regels volgens banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij van Boonen Makelaardij staan ingeschreven bij het register van Stichting VastgoedCert en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM). Hierbij behoren een NVM-beëdiging en een tuchtreglement. Het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) voert continue controles uit op de kwaliteit van de taxatie en taxateur. Hiervoor zijn vele richtlijnen waar wij ons aan moeten houden om een hoogwaardig taxatierapport op te stellen. Daarom kunnen wij u garanderen dat u een onpartijdige, deskundige en integere uitvoering van uw taxatie in Venlo krijgt.

Meer dan alleen een taxatierapport

Boonen Makelaardij is uw makelaar voor hoogwaardige taxatierapporten. Wij garanderen u dat wij resultaatgericht te werk gaan en aandacht hebben voor u als klant. Dit houdt in dat wij altijd een open en transparante communicatie waarbij onze absolute kwaliteit naar voren komt. Wij zorgen ervoor dat er professionele foto’s en een eventuele bedrijfsplattegrond komt, die gebundeld in een brochure komen te staan. Wij zullen daarbij altijd voor de hoogste verkoopprijs gaan en helpen u bij de onderhandeling bij de verkoop of aankoop van een huis. Ook na de overdracht bij de notaris kunnen wij u altijd bijstaan met vragen en advies. Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.boonenmakelaardij.nl/. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen samen tot een succes van de ver- of aankoop van uw huis te kunnen komen met een goed onderbouwd taxatierapport.

Lees meer…