Schoonmaak Borne maakte snelle verhuur mogelijk

Als eigenaar van verschillende vastgoedpanden in de buurt van Hengelo heb ik altijd wel iets te doen. Ik heb het beheer van de panden een aantal maanden terug weer in eigen beheer genomen nadat ik dit uitbesteed had aan een servicebedrijf dat er een zooitje van maakte. Het was een echt drama. De inspecties waren niet verricht, huurders waren vertrokken omdat er geen monteur kwam op het moment dat er problemen waren in de panden en de leegstand werd niet aangepakt en niet gemeld. Het kostte me duizenden euro’s, maar dat was het ergste nog niet. Op het moment dat ik het beheer weer in eigen handen nam, kwam ik erachter dat de panden die leegstonden helemaal niet schoongemaakt waren. Maandenlang had het vuil zich opgehoopt en waren er serieuze problemen ontstaan. Op mijn leeftijd ben ik niet meer in staat om daar zelf mee aan de slag te gaan, daarom zocht ik een bedrijf dat dit voor me kon doen tegen een scherp tarief. Wel, dat was nog lastiger dan gedacht. Overal kreeg ik te horen dat het lastig was, dat er geen prijs afgegeven kon worden en dat het nog weleens flink in de kosten kon lopen. Totdat ik Schoonmaak Borne tegenkwam.

Schoonmaak Borne via Reerink Schoonmaak en Onderhoud

Een andere pandjesbaas wees me op Reerink schoonmaak in Borne doet. Prima, een gesprek kan sowieso geen kwaad immers. Ik ging met deze mensen aan tafel zitten en kwam er al snel achter dat zij écht schoonmaak in Borne doen. Concrete plannen van aanpak, tips en manieren waarop zij aan het werk wilden gaan met de panden die zolang leeg hadden gestaan. Zelfs met een duidelijk tarief en de mogelijke risico’s waardoor het wat duurder zou kunnen worden. Helemaal prima, ik wilde vooral de panden weer verhuren, vooral het kantoorpand vlak buiten Hengelo dat nu al een jaar leegstond. Schoonmaak Borne ging direct aan de slag daar en binnen een week kreeg ik te horen dat de glazenwasser en gevelreiniger klaar waren. Fantastische service natuurlijk en na het inrichten van het pand had ik de huurders alweer voor de deur staan. Waar ik Schoonmaak Borne helemaal voor moet bedanken, is het opruimen van de bende die Rotterdamse huurders achterlieten bij ons pand. Reerink heeft heel het pand gestript en compleet leeg opgeleverd zodat ik direct een aannemer aan het werk kon zetten. Heb je schoonmaak in Borne nodig, dan raad ik deze mensen van harte aan. Meer informatie vind je op reerinkschoonmaak.nl.

Panden verhuren is lastig tegenwoordig

Toen ik begon met het verhuren van panden was het makkelijker dan dat het nu is. Er zijn meer regels, huurders hebben minder respect en het vinden van een goede partner is verdomd lastig tegenwoordig. Bedrijven komen hun afspraken niet na, denken niet na of vergeten dat het gaat om het belang van de klant. Heel erg leuk is dat niet. Toch ga ik binnenkort weer eens kijken of het met deze partner beter gaat. De mensen van schoonmaak in Borne hebben namelijk aangegeven dat zij gerust het onderhoud van de panden op zich willen nemen. Ik doe dan zelf het verhuur zodat we leegstand tegen kunnen gaan. Daar heb ik onlangs een leuke partner voor gevonden, een of ander verhuurnetwerk dat over is gewaaid uit Denemarken en dat hard aan het werk is om voeten aan de grond te krijgen in Nederland. Misschien dat het op die manier weer leuk wordt om panden te verhuren aan vreemden en samen te werken met andere bedrijven die wel serieus zijn, zoals Schoonmaak Borne.