Scheid uw bedrijfsafval en laat het door ons ophalen

Bij milieuservicenederland.nl bent u aan het juiste adres als u uw bedrijfsafval wilt aanbieden. Want wij beschikken over de mogelijkheden om diverse soorten bedrijfsafval af te halen mist u dit natuurlijk hebt gescheiden volgens de regels van moderne en duurzame afvalscheiding. Wij zetten ons in voor duurzame recycling zodat vrijwel al het bedrijfsafval een tweede leven krijgt. Want is erg veel bedrijfsafval dat kan worden hergebruikt. Het kan worden omgesmolten, verwerkt tot karton maar ook verwerkt worden tot compost dat weer op de akkers van de boer uitgestrooid kan worden. En voedsel dat voor de mens niet langer eetbaar is dient als een goede voedingsbodem voor menigeen landbouwdier. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan rolcontainers zodat er voor elk bedrijf een passende oplossing gevonden kan worden. Dit is immers een specialisatie waar u wellicht geen kaas van hebt gegeten. Alle rommel op een hoop gooien, dat kan natuurlijk niet langer. Daarom is het ook niet zo vreemd dat u hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Dat is de reden dat we de gratis scan aanbieden. We nemen een kijkje binnen uw bedrijf, we kijken welke containers aanwezig zijn, waar er verbeterpunten liggen en welke oplossingen het beste bij u passen. We stellen vervolgens graag samen met u een plan van aanpak op. Dat transformeren we in een offerte waarbij we ook kijken naar de noodzaak tot aankoop. Zo is het vaak helemaal niet nodig dat u onze producten daadwerkelijk koopt. U kunt namelijk ook prima bij ons huren. Handig voor tijdelijke projecten maar ook voor vaste containers zoals de ondergrondse varianten. Want dan komen we ze legen op afgesproken tijden en voeren we onderhoud uit.

Laat het verwerken van uw bedrijfsafval maar aan ons over

U kunt nu ook snel uw bedrijfsafval aanbieden. Hebt u enig idee welke containers u nodig hebt? We hebben het in ieder geval voor u gecategoriseerd op de website. U kunt per type container en per type bedrijfsafval zoeken om een weloverwogen keuze te maken. Het kan gebeuren dat uw type afval zo uniek is dat we het niet hebben opgenomen in ons standaardassortiment. Dat betekent echter niet dat we u niet van dienst kunnen zijn. Het is dan belangrijk dat u even apart contact met ons opneemt. Reken er maar op dat we de container desnoods op maat voor u gaan maken.

Qua containers hebt u de keuze uit simpele rolcontainers maar ook uit hydraulische perscontainers dus we zijn van alle markten thuis. U begrijpt dat het daarom ook niets uitmaakt binnen welke branche u werkt: wij houden wel van een uitdaging.

Vraag vandaag nog een gratis afval-scan aan

Het scheiden van bedrijfsafval is wat u en uw personeel moet doen. Voor de rest kunt u al het werk aan ons overlaten. We zorgen voor een goede en groene verwerking en halen de containers op als dit nodig is. Mocht er trouwens haast bij geboden zijn dan kunt u dat aan ons doorgeven zodat we een extra ritje inplannen. Hebt u ten slotte nog prangende vragen? Schroom dan niet langer maar bel met onze klantenservice of stuur even een e-mail. Ook via de sociale media houden we u graag op de hoogte!