Op zoek naar een personal trainer in Etten-Leur?

We weten allemaal dat het beter voor je gezondheid is als je een gezond gewicht hebt, dan wanneer je wat extra (of heel veel extra) kilo’s met je meedraagt. Het is onder andere beter voor je hart en bloeddruk, omdat je hart bij overgewicht veel harder moet werken om je bloed rond te pompen. En zo zijn er nog een aantal redenen waarom het fysiek gezien beter is om een gezond gewicht te krijgen, en die personal trainer in Etten-Leur in te huren. Wat echter voor de meeste mensen de belangrijkste reden is om te willen afvallen is dat ze zich mooier voelen als de weegschaal een lager getal aangeeft. Over het algemeen genomen is slank zijn het schoonheidsideaal, en hoewel we ook steeds meer acceptatie zien met betrekking tot een maatje meer, vinden de meeste mensen nog steeds een slank postuur het mooiste om te zien. Dit kan voor veel mensen een reden zijn om de personal trainer in Etten-Leur in te huren en met zijn hulp af te willen vallen. Ze kunnen zich dan eindelijk op hun gemak te voelen in zwembroek of bikini. Want in badkleding vallen die extra kilo’s natuurlijk het meeste op. Je ziet dan ook vaak dat mensen aan het einde van de winter beginnen met afvallen en de personal trainer in Etten-Leur inschakelen. Het is het beste om daar net wat eerder mee te beginnen (of zelfs om permanent bezig te zijn met een gezonde levensstijl,) maar in principe is het al een goede stap dat je überhaupt begint. 

Een personal trainer in Etten-Leur met een brede aanpak

Als je op zoek bent naar een personal trainer in Etten-Leur die je kan begeleiden bij het verliezen van gewicht, ben je bij JM-X Personal Training aan het juiste adres. JM-X Personal training is een bedrijf dat gericht is op afvallen op een gezond manier. Dat wil in dit geval zeggen: met blijvend resultaat. Kenmerken van gezond afvallen zijn volgens deze personal trainer in Etten-Leur als volgt:

  • Niet te snel, crashdiëten hebben nooit blijvend resultaat
  • De nadruk ligt zowel op voeding als beweging, juist deze combi werkt het beste
  • Ook je psyche wordt niet vergeten, een goede mindset helpt je al heel ver

Zoals je ziet werkt deze personal trainer in Etten-Leur met een hele diverse aanpak. Je gaat aan de slag met zowel je voeding als je beweging, en deze benadering zorgt ervoor dat je blijvend afvalt, zonder terug te vallen.

Blijvend afvallen met succes

De sleutel tot blijvend afvallen is volgens deze personal trainer in Etten-Leur niet zomaar een bepaalde periode je best doen, maar een nieuwe levensstijl. Het heeft namelijk geen enkele zin als je een paar maanden erg je best doet en vervolgens terugvalt in je oude gewoontes, en dan bedoelt hij vooral op voedingsgebied. Natuurlijk is het belangrijk om te blijven bewegen, dat weet iedereen, maar pas als je ook je voedingsgewoontes onder de loep neemt en blijvend verandert, kun je blijvende resultaten zien. Je lichaam heeft namelijk voedingsstoffen nodig, zoals vitamine C, B12 en ijzer, waarmee het onder andere spieren opbouwt en allerlei processen in je lichaam goed doet verlopen. Aan de andere kant zijn er stoffen waar je lichaam juist niks mee kan. Een goed voorbeeld daarvan is Suiker. Je doet er goed aan dit (in ieder geval voorlopig) uit je dieet te schrappen. Als je eenmaal je gewenste gewicht hebt bereikt kun je gerust weer af en toe snoepen, maar nooit overdadig. Want als het even kan houd je voor altijd dat gezonde gewicht, toch?