Onze makelaar in Beverwijk helpt u bij het bemiddelen

Wilt u graag gaan verhuizen en zoekt u een makelaar in Beverwijk om u te helpen bij de verkoop van uw koopwoning in deze stad of een stad in de omgeving? Dan hopen we van harte dat u eens op makelaar-beverwijk.nu kijkt. Want wij, van Gulik makelaars, sturen graag een makelaar in Beverwijk naar u toe om gratis uw huis te taxeren, om foto’s te maken en om natuurlijk de waarde van uw huis te bepalen. Uiteindelijk is het aan u om de vraagprijs te bepalen, maar het is verstandig om dit in overleg met een van onze makelaars te doen. Zeker als u onder de vraagprijs zit die wij voorstellen. Het zal u namelijk nog verbazen in hoeverre de waarde van uw woning in de laatste jaren is toegenomen. Natuurlijk zijn er zaken die helpen zoals een goed onderhouden huis, een luxe keuken of badkamer of een uitbouw. Maar de woningmarkt ligt in Nederland weer erg goed en men zal graag aan de rand van de Randstad in Noord-Holland willen wonen. We zetten het huis op onze eigen website maar ook op Funda voor een optimaal resultaat. Vervolgens worden er biedingen uitgebracht en bepaalt u of u de rondleidingen zelf wil doen of onze makelaar in Beverwijk daarvoor wilt gebruiken. We zijn een flexibel en transparant kantoor dus we laten ons graag door u leiden. Wilt u dat wij de totale verkoop overnemen? Dan gaan we in overleg met geïnteresseerden en hun makelaars. De verkoop kan misschien al over enkele maanden worden beklonken.

Huis kopen of verkopen? Neem contact op met de makelaar in Beverwijk

Naast de verkoop van uw huis in deze regio kunt u natuurlijk ook onze hulp inroepen als u elders een huis hebt gezien in deze regio. U wilt dat een makelaar in Beverwijk u helpt met het overleg. De verkoper vraagt misschien te veel. In dat geval kan onze makelaar in Beverwijk met de makelaar van de verkoper rond de tafel zitten om de vraagprijs naar beneden te krijgen. We kunnen wederom een taxatie voor u verrichten. Dat is overigens altijd een gratis service die we u aanbieden. U zit vervolgens nergens aan vast ook al hopen we dat u ons vervolgens ook voor de verkoop of inkoop in de arm neemt. Naast verkoop en inkoop kunt u ook een makelaar in Beverwijk inhuren voor de aankoop. Misschien wilt u er een studentenpand van maken, onderverhuren of het zelfs ombouwen tot een bedrijfspand. Ook dan kunt u op onze makelaar in Beverwijk rekenen. Uiteraard zijn wij een NVM makelaarskantoor. Dat betekent dat we het officiële keurmerk dragen en dat u er vanuit mag gaan dat we ons hardmaken voor uw zaak. We kennen de woningmarkt en de fluctuaties en houden dit dagelijks bij.

We bieden in deze regio diverse woningen aan

Zoek niet langer naar een makelaar in Beverwijk als u wilt verhuizen. En kijk eens op de website naar het actuele aanbod. Misschien kunt u zowel uw huidige woning via ons kantoor verkopen en een huis dat u in onze database vindt kopen. We bieden op dit moment woningen aan in onder andere:

  • Castricum,
  • Wormer,
  • En Heemskerk.

Het is een prettige regio om te wonen want het valt net buiten de drukte terwijl u toch snel in Amsterdam bent. Forenzen is eenvoudig dankzij de vele verbindingen met het openbaar vervoer en de diverse snelwegen. Wilt u graag wat meer weten? Vul dan het online contactformulier even in of bel ons tijdens kantooruren eens op. U bent tevens van harte welkom op ons kantoor in Beverwijk.