Onze enkelbrace geeft u vertrouwen

Er zijn heel wat sporten waarmee u snel uw enkel kunt verdraaien. Denk aan sporten waarbij u veel moet draaien, moet keren of pivoteren. Ook door vele sprongen kan een enkel het begeven en zo zijn er diverse redenen waarom u een enkelbrace nodig hebt. Weet u van uzelf dat u een zwakke enkel hebt? Dan valt het te overwegen om preventief een enkelbrace te dragen. In dat geval bent u bij All 4 Fysio aan het juiste adres. Ook voor diegenen die helaas wel een dergelijke blessure op hebben gelopen kunt u bij ons terecht voor een enkelbrace die bij u past. Want u vindt er niet slechts eentje van een bekend merk, maar we bieden u juist een keur aan braces, niet alleen voor uw enkel. Hoe zuinig u dan ook met uw lichaam omgaat, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een enkelblessure kunt u ook oplopen als u simpelweg de hond uitlaat en een stukje met hem gaat rennen in het park. Het kan tijdens het werk gebeuren. Stel dat er iets zwaars op uw voet valt en u draait ervan weg, dan kunt u zelfs uw enkel breken. Wat uw enkelblessure dan ook mag zijn, u hebt een enkelbrace nodig tijdens het herstel en ook in de maanden zo niet jaren die volgen. Dat is afhankelijk van uw vertrouwen in uw enkels maar ook in de ernst van de blessure. Zo komt het regelmatig voor dat mensen hun enkelbanden afscheuren. Dan hebt u in de eerste plaats zelfs een operatie nodig en duurt de revalidatie minstens een halfjaar. Als u vervolgens weer het sporten voorzichtig op wilt pakken dan mag u er wel vanuit gaan dat u voor de rest van uw leven een enkelbrace moet dragen.

Kies de juiste enkelbrace uit via onze website

Een enkelbrace moet comfortabel zijn. Aan de ene kant wilt u het voelen in de zin dat het de zware klappen opvangt en dat u er in die zin dus blindelings op kunt vertrouwen. Aan de andere kant wilt u niet dat de enkelbrace in de weg zit en daarom moet het aanvoelen als een tweede huid. U draagt de enkelbrace immers op uw huid, onder uw sokken of sportkousen. We bieden u een groot assortiment dat u gelukkig kunt verkleinen door bijvoorbeeld te zoeken op een bepaalt merk, op de prijs, het merk of het type blessure dat u hebt. We hebben het tot dusver gehad over acute blessures, maar het kan ook gebeuren dat u te maken krijgt met chronische ziektes die uw enkels treffen zoals artrose of reuma. Ook dan zult u een stevige enkelbrace willen zoeken en bent u wederom bij onze site aan het juiste adres. Er zijn vele sporten waarmee u een flinke enkelblessure kunt oplopen. In Nederland komt het meestal voor bij de volgende spoten:

  • Voetbal, volkssport nummer één,
  • Korfbal, een typische Nederlandse sport,
  • Maar ook hockey, basketbal, volleybal en tennis kunnen de boosdoeners zijn.

Hebt u nog vragen over onze producten? We helpen u graag op weg

We kunnen het ons goed voorstellen dat u graag even de kat uit de boom kijkt voordat u een enkelbrace bestelt. Neemt u daarom eerst contact op met uw fysiotherapeut. Misschien kunt u samen met hem een brace via onze website uitkiezen. Reken er namelijk maar op dat u het elders niet zo goedkoop zult vinden. En mocht u een maatje te klein hebben besteld of mocht het niet goed passen, dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Uiteraard kunt u ook met onze klantenservice contact opnemen!