Met IBM Mainframe is veiligheid gegarandeerd

De ICT is niet direct iets waar u zich als ondernemer mee bezig wilt houden. Echter is het wel een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Met IBM Mainframe vereenvoudigt u uw ICT en werkt alles altijd naar behoren. Met IBM Mainframe wordt het tevens veiliger om te werken met uw netwerk. Paulver Consultancy kan u helpen om uw server met een IBM Mainframe te verbinden. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen betekenen op het gebied van IBM Mainframe en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo kunt u direct nog beginnen met een samenwerking, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw ICT. Zo heeft u weer tijd om aan andere zaken te besteden waar u wellicht meer verstand van heeft.

IBM Mainframe gaat jarenlang storingsvrij mee

Voordat wij vertellen wat wij voor u kunnen betekenen, zullen we eerst meer uitleggen over een IBM Mainframe. Een IBM Mainframe is een centrale computer, van waaruit alle ICT geregeld kan worden. Vooral voor optimalisering van operaties en de betrouwbaarheid maken het werken met een IBM Mainframe ideaal voor bedrijven. Daarnaast kan deze jarenlang storingsvrij doorwerken en onderhoud kan worden verricht terwijl het systeem doordraait. Daarbij gaan wij als het volgt te werk:

  • We bekijken uw situatie
  • Bespreken de mogelijkheden
  • U krijgt een overzicht van het vakgebied
  • In de tussentijd werkt u ongestoord verder

Tijdens deze kennismaking bespreken wij dus alle facetten van mijn werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Dit wordt gedaan aan de hand van het in kaart brengen van uw organisatie en de bijbehorende servers. Nadat wij een kennismaking hebben gehad en u een samenwerking met mij aangaat, hoeft u vrijwel niets meer te regelen. Al uw servers worden namelijk overzet naar de IBM Mainframe, waardoor specialisten op het gebied van IT er voor zorgen dat u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. Doordat er niets stil gelegd hoeft te worden tijdens onderhoud, kunt u ook in die tijd gewoon verder met uw bedrijf. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunnen wij uw vragen altijd beantwoorden of u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Ook kunnen wij u ondersteunen in de overstap naar de IBM Mainframe, waardoor alles vlekkeloos zal verlopen. Bij ons bent u tevens gegarandeerd van een probleemloze ICT-omgeving en een grote veiligheid voor al uw bestanden en verbindingen.

Uw specialist voor ICT-zaken

Paulver Consultancy is uw specialist op het gebied van ICT. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij op iedere situatie in kunnen spelen. Ieder bedrijf is namelijk weer anders en daarbij hoort ook een andere aanpak. Daarnaast hebben wij ook grote ervaring op het gebied van databases, waardoor wij u hier geheel in kunnen steunen. Dit alles doen wij altijd middels maatwerk, zodat onze werkzaamheden geheel aan uw wensen en eisen aansluit. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven. U bent er bij ons van gegarandeerd dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten en dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom ICT. Zo kunt u ongestoord verder werken, terwijl alles op de achtergrond voor u geregeld wordt. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://paulverconsultancy.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag aan alle informatie die u nodig heeft. Via deze contactgegevens kunt u tevens een afspraak maken.