Met een schoonmaakbedrijf in Rotterdam creëert u mogelijkheden

Met een schoonmaakbedrijf in Rotterdam creëert u mogelijkhedenEen bedrijf runnen vergt veel tijd voor onder andere werknemers. Echter wilt u extra inzet en loyaliteit van deze werknemers krijgen. Dit ontvangt u mede door een veilige en hygiënische werkplek. Dit bereikt u met een schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam kan namelijk meer dan alleen even met een sopje uw werkplek schoonmaken. Tevens kan een schoonmaakbedrijf in Rotterdam deze zorgen ook geheel uit handen nemen, zodat u genoeg tijd over hebt om te doen waar u echt voor op kantoor bent. Schakel daarom snel Van Vliet Bedrijfsdiensten in als uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam en ervaar alle gemakken.

Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam is van alle markten thuis

Een hygiënische leef- en werkomgeving is een van de basisbehoeften van onze samenleving. Een schoonmaakbedrijf in Rotterdam kan u van deze basisbehoefte voorzien, door een kwalitatief goede schoonmaak te doen in uw kantoorpand. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen doordat er iedere maand een steekproef plaatsvindt vanuit de Vereniging Schoonmaak Research onder de noemer Kwaliteit Meet Systeem. Zo weet u altijd zeker dat uw bedrijf goed schoongemaakt is. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam is voor de volgende dingen inzetbaar:

  • Afvalmanagement
  • Glazenwasserij
  • Vloeronderhoud
  • Meubels reinigen
  • Huismeesterdiensten
  • Grondige schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam is niet alleen inzetbaar voor bedrijfspanden, maar ook voor appartementen- en sportcomplexen, horecagelegenheden, bouwopleveringen, zorginstellingen en shortstay appartementen. Doordat wij zo breed inzetbaar zijn, hebben wij voor iedere klus de geschikte specialisten in dienst die zichzelf hebben ontwikkeld en verder opgeleid binnen ons bedrijf. Als u contact met ons opneemt, dan gaan wij samen in gesprek over uw wensen en eisen. In dit gesprek leggen wij ook de mogelijkheden aan u uit, zodat u weet wat u te wachten staat. Tevens is ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam flexibel inzetbaar, waardoor wij op tijden kunnen langskomen waarop u ons het liefste heeft. Zo kunt u ongestoord verder met uw werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat u een hygiënische werkplek heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook alle benodigdheden afkopen, zodat u zich daar ook geen zorgen om hoeft te maken. Denk hierbij aan toiletartikelen, dispensers, hygiëneartikelen en een wasserijservice. Dankzij al onze diensten zult u in een goed onderhouden pand zitten en zullen uw medewerkers tevreden zijn en extra inzet en loyaliteit leveren doordat zij op een schone werkplek kunnen werken.

Wij gaan naar huis als u tevreden bent

Van Vliet Bedrijfsdiensten is uw specialist op het gebied van hygiënische en grondige schoonmaakdiensten. Wij hebben jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches, waardoor voor ons geen klus te groot is om te klaren. Alle medewerkers die wij in dienst nemen, worden door ons zelf opgeleid. Hierdoor kunnen wij altijd onze kwaliteit en de juiste werkwijze garanderen. Wij gaan daarnaast ook nooit naar huis voordat u tevreden bent. Wij leggen alle afspraken en wensen vast, zodat deze voor beide partijen duidelijk zijn. Daarnaast zullen de afspraken ook gelden als leidraad voor het logboek, zodat het voor de medewerkers duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Indien u eerst meer informatie wilt, nog vragen heeft of behoefte heeft aan advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op vanvlietbedrijfsdiensten.nl. Wij plannen dan een afspraak in en kunnen hierin het een en ander toelichten. Daarnaast kunt u daarna ook nog beslissen of u ons wilt inschakelen. Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen en u te voorzien van deskundig advies en alle informatie die u nodig heeft om uw schoonmaak aan ons toe te vertrouwen. Samen streven wij naar een hygiënische leef- en werkomgeving. De eerste stap is aan u.