Laat uw permanente make-up aanbrengen in Rotterdam

Vindt u uw wenkbrauwen niet meer mooi? Zijn deze in de loop der jaren gaan hangen omdat u ouder bent geworden? Heeft u een medische reden om uw wenkbrauwen aan te pakken? Hoe het ook moge zijn, bij ons kunt u altijd terecht voor een wenkbrauwcorrectie. Wij helpen u graag aan meer informatie over de wenkbrauwcorrectie en wij hopen dat u hierdoor een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Wanneer u graag gebruik wilt maken van een wenkbrauwcorrectie, dan nodigen wij u uit om een keer een afspraak te maken met een van onze specialisten. Het is namelijk goed om te weten waar u rekening mee moet houden en ook zullen wij u tijdens een persoonlijk gesprek bekijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag zo goed mogelijk en vandaar dat wij alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u de wenkbrauwcorrectie krijgt waar u baat bij heeft. Wij zullen daarom goed kijken welk soort wenkbrauwcorrectie u nodig heeft. De een is namelijk gebaat wij wenkbrauwsuspensie, een ander heeft meer resultaat van een andere behandeling. Wat u ook wilt, wij kunnen het voor u realiseren en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Kijk dus vandaag nog even op onze site Permanente-Make-Up-Rotterdam.nl om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult zien dat wij u heel veel te bieden hebben en wanneer u vandaag al graag een afspraak met ons wilt maken, dan kan dat altijd. U kunt via onze site het contactformulier even invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om te horen wat u graag van ons zou willen.

Waar moet u rekening mee houden wanneer u bij ons een wenkbrauwcorrectie komt laten doen?

Wanneer u bij ons een wenkbrauwcorrectie wilt laten uitvoeren, dan moet u rekening houden met een aantal zaken. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u na de wenkbrauwcorrectie iemand heeft die u op kan halen en die u thuis kan brengen. Wij staan het namelijk niet toe om u alleen naar huis te laten rijden omdat dit niet veilig is voor uzelf en voor de rest van de deelnemers aan het verkeer. Ten tweede moet u rekening houden met een herstelperiode van twee tot ongeveer zes weken. In deze tijd kan uw wond herstellen en u zult zien dat u in deze periode de wenkbrauwcorrectie als het ware vervolmaakt. Het is daarom belangrijk dat u voldoende rust neemt en dat u geen dingen doet die belastend zijn. U mag dus ook niet gaan zwemmen of andere sporten gaan doen. Het kan zijn dat uw ogen de eerste dagen nog een beetje opgezwollen zijn, maar dit zal zich snel genoeg herstellen. Mocht u het idee hebben dat u niet goed herstelt van de wenkbrauwcorrectie, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Degene die uw wenkbrauwcorrectie heeft uitgevoerd, zal u nogmaals bekijken om te zien wat er gedaan moet worden om uw klachten te verhelpen.

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Wij hopen dat u snel een keer contact met ons wilt komen opnemen zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van Time 4 PMU. Wij helpen u graag met:

  • het vaststellen welke behandeling het beste voor u is
  • het regelen van een vergoeding via uw verzekering
  • aan de juiste verzorgingsmiddelen om complicaties te voorkomen

Kijk vandaag nog even op onze site Permanente-Make-Up-Rotterdam.nl.