Laat snel een goede keerklepcontrole uitvoeren

Heb je een drinkwaterinstallatie, dan is het heel erg belangrijk om deze goed in de gaten te houden. Zo is de keerklepcontrole bijvoorbeeld van groot belang. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Er zijn bedrijven die deze taak voor je uit handen kunnen nemen. Het is voor iedereen aan te raden om deze controle uit te laten voeren. Niemand wil ook maar een klein beetje risico lopen als het om de levering van drinkwater gaat. Je wil niet aan de gevolgen denken als er bijvoorbeeld legionella wordt aangetroffen. Dat moet je voor zijn. Je wil niet dat er mensen ziek worden terwijl het voorkomen had kunnen worden, bijvoorbeeld door een keerklepcontrole. Er zijn bedrijven en instellingen die bijvoorbeeld tot risicogroepen behoren, zoals:

  • Verpleeghuis
  • Herstellingsoord
  • Maatschappelijke opvang

Dan moet je een legionella beheersplan hebben. Daarvoor moet je een goede partij inschakelen, dat is cruciaal. Zorg er daarom voor dat je een risicoanalyse krijgt waar je echt iets aan hebt. Maar hoe weet je of je een goed bedrijf hiervoor te pakken hebt?

Ga voor een keerklepcontrole naar Holland Building Maintenance

Wil je een bedrijf de keerklep laten controleren? Dan is het zaak om op een aantal zaken te letten. Deze instantie moet bijvoorbeeld gecertificeerd zijn. Dan weet je zeker dat de kwaliteit echt goed is. Let ook goed op de onafhankelijkheid, ook dat is hier van groot belang. Dan kun je de keerklepcontrole met een gerust hart aan een instantie overlaten. Ben je nog op zoek naar een goed aangeschreven gecertificeerd bedrijf? Ga dan naar Holland Building Maintenance. Hier weet je in ieder geval zeker dat je met professionals te maken hebt die een goede keerklepcontrole kunnen uitvoeren. Die een legionella beheersplan kunnen opstellen wat van grote waarde zal zijn voor jouw bedrijf of instantie. Want als het goed is vind je hier acties die jij moet ondernemen om voor optimale kwaliteit te zorgen. En dat is wat ieder bedrijf wil. Vooral als je met mensen werkt, moet het drinkwater van hoog niveau zijn. Dan wil je geen enkel risico lopen en dat kan als je de keerklepcontrole overlaat aan een professional als Holland Building Maintenance. Zij helpen je graag met het opstellen van een goed plan, zodat je daar echt iets aan hebt in de toekomst. Zij identificeren, controleren en beoordelen de keerklep en stellen vervolgens een rapport op. Dan weet je waar je aan toe bent en kun je indien nodig zo snel mogelijk actie ondernemen.

Veiligheid gaat boven alles

Je kunt Holland Building Maintenance benaderen voor nog veel meer zaken dan alleen een keerklepcontrole. Ga eerst eens naar de website https://www.hollandbuilding.nl/keerklepcontrole/. Hier vind je veel meer informatie over diverse belangrijke zaken. Hier kun je bijvoorbeeld meer lezen over wat legionella precies is. Wat je moet doen als er sprake is van legionellabesmetting. Maar je kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld watermonsters, veilig douchen, totaalbeheer of het reinigen van een boiler. Zij bieden allerlei diensten aan. Dus als je een eigen pand of bedrijf hebt, kan het zeker geen kwaad om hier eens een kijkje te nemen. Neem ook vooral contact op met een van de experts. Zij hebben veel kennis in huis zodat ze je snel van waardevol en persoonlijk advies kunnen voorzien. Drinkwaterinstallaties zijn van grote invloed op de gezondheid, dus dan wil je geen enkel risico nemen. Een keerklepcontrole is zo geregeld bij Holland Building Maintenance. Dus laat het snel door een van deze vakmensen uitvoeren, dan weet je zeker dat het goed zit. Hier werken ervaren mensen die veel kennis van zaken hebben en de veiligheid van jouw onderneming kunnen vergroten.