Koopt u gasveren? Denk dan aan de gaffels

Wij van T-Technics zijn in principe dé specialist in Nederland op het gebied van gasveren. Maar met een gasveer kunt u niets beginnen zonder bevestigingsmateriaal, bedieningsknoppen en natuurlijk met gaffels. In deze tekst willen we het graag hebben over onze gaffels. Ze voldoen allen aan de belangrijke veiligheidseisen die worden gesteld als u met gasveren werkt. En wanneer werkt u met dergelijk materiaal? Bijvoorbeeld als u een fabrikant bent van auto’s of bureaustoelen. Bij de bureaustoel zitten vaak diverse hendels waarmee u de leuning en de hoogte van de stoel kunt verstellen. Met behulp van een gasveer kunt u dat regelen. Een gasveer bestaat uit een cilinder en een zuiger. Er staat een vrij hoge druk op een dergelijke veer. En daarom moeten er beschermende maatregelen getroffen worden. De gaffels kunt u tussen de veer en het bevestigingsmateriaal plaatsen want gaffels weerstaan zeer hoge druk. Ze zijn gemaakt om stand te bieden tegen zeer hoge stoot- en trekkrachten en voorkomen beschadigingen aan andere gedeeltes van de bureaustoel. Ook auto’s bevatten gasveren en dus ook dergelijke gaffels. Denk aan de ophanging van uw wielen. Ze moeten tegen een stootje kunnen als ze over een niet geasfalteerde weg rijden. De klap wordt opgevangen door de welbekende schokdemper. U raadt het al: de schokdemper is een grote variant van de gasveer en is uiteraard uitgerust met een gaffel.

Gaffels kunnen niet ontbreken bij deze uitrusting

Mocht u een garagehouder zijn of een fabrikant zijn van schokdempers voor auto’s, stoelen of een geheel ander product zoals mountainbikes dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn uitgegroeid tot de marktleider op dit gebied. Natuurlijk is dit een erg specialistische niche van de markt maar u zult als producent vele gasveren nodig hebben. Dat is dan ook de reden dat we de prijzen niet vermelden op onze website. U kunt een offerte aanvragen want u wilt er waarschijnlijk honderden zo niet duizenden in een keer bestellen. Onze site is dan ook niet bedoeld voor particulieren maar voor de professional die in bulk wil inkopen. We verkopen werkelijk alle onderdelen die u maar nodig kunt hebben. De veer is leverbaar in vele uitvoeringen en dan hebben we het met name over de afmetingen en de grootte van de cilinder en de zuiger. De gaffels voldoen aan de gestandaardiseerde afmetingen maar aangezien er nogal wat maten zijn hebt u de keuze uit tientallen gaffels. En dat geldt tevens voor ander bevestigingsmateriaal. Denk daarbij aan onder andere kogelgewrichten, kogelpennen, stangkoppen en triangelplaten. Zomaar een greep uit onze gaffelcollectie:

  • Roestvrijstalen gaffels M4 tot en met M14,
  • Stelgaffels M4 tot en met M20 en stalen bevestigingsogen M6,
  • Kunststof gaffels en stangkoppen M6 tot en met M14.

Online kunt u dit artikel direct opnemen in de offerte

U wilt nu natuurlijk weten hoe snel wij kunnen leveren en wat de totaalprijs is. Daarom kunt u de artikelen aangeven die u graag wilt kopen. Voeg ze allen samen in uw offerteaanvraag en vul vervolgens uw contactgegevens in. We sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe via de mail. Natuurlijk zit u daar dan nog niet aan vast. Wilt u het bijvoorbeeld eerst bespreken met uw bestuur? Of wilt u een prijsvergelijking maken met onze concurrenten? Daar doen we beslist niet moeilijk over want we zijn vol vertrouwen. U bent bij ons geen dief van de portemonnee, dat kunnen we u wel alvast vertellen. Mocht u nog andere vragen hebben dan kunt u uiteraard snel contact opnemen met onze klantenservice. Per mail en ook via de telefoon beantwoorden de klantenservice al uw prangende vragen.