Kom bij ons in een dag uw vca vol halen!

Bent u werkzaam als beroepschauffeur en wilt u zich graag verdiepen in de veiligheid op de werkvloer? Dan kunt u bij ons in een dag uw vca vol halen. Wij hebben namelijk een traject op poten gezet waarmee u heel snel heel veel theorie tot zich kunt nemen die u vervolgens meteen in de praktijk kunt toepassen. Wij van VCA-Cursus.com geven onze vca vol op maar liefst drie├źntwintig locaties in heel Nederland en wij zijn er dan ook zeker van dat wij ook bij u in de buurt de vca vol aanbieden. Tijdens de vca vol werken wij altijd in groepen van maximaal twintig personen. Wij werken namelijk met praktijkopdrachten die wij ook tijdens de cursusdag zullen bespreken en vandaar dat het belangrijk is om de groepen niet te groot te laten worden. Wij zullen u op de dag van de vca vol verwelkomen met een kopje koffie en daarna zullen wij al snel beginnen. De cursusdag begint om half negen en duurt ongeveer tot half zes. Wij werken altijd met interactief materiaal waaronder verstaan wordt dat wij werken aan de hand van videobeelden. Deze zullen wij u tonen op een groot scherm en vervolgens krijgt u een aantal vragen over deze beelden. De antwoorden kunt u invoeren op een afstandsbediening die uw antwoord doorstuurt naar de trainer. Deze zal de gegeven antwoorden vervolgens collectief op het scherm laten zien zodat u kunt zien wat u als groep heeft geantwoord. Mocht het nodig zijn, dan zal de trainer u de situatie toelichten en u vertellen wat u in een dergelijke situatie het beste had kunnen doen, of het beste niet had kunnen doen. Ongelukken gebeuren namelijk vaak doordat mensen dingen doen die zij niet hadden moeten doen. Tijdens de vca vol zullen wij daarom uitgebreid stilstaan bij het omgaan met verschillende gevaarlijke situaties. Dit alles om ervoor te zorgen dat u zo veilig mogelijk kunt werken.

Leer alles over uw veiligheid op de werkvloer tijdens de vca vol

Wilt u graag alles weten over uw veiligheid op de werkvloer? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze vca vol. Deze cursus is sinds een tijd bij heel veel werknemers een vereiste omdat zij uw veiligheid zo goed mogelijk willen garanderen. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om u bij ons in te komen schrijven. Zoals we reeds aangaven, duurt het vca vol traject een dag en aan het eind van de dag legt u een individueel examen af. Onze slagingspercentages zijn zeer hoog doordat wij u zo goed mogelijk voorbereiden op dit examen. Wij halen dan ook percentages van meer dan negentig procent. Niet slagen kan eigenlijk alleen maar wanneer u niet actief heeft meegedaan tijdens de voorbereiding van het vca vol gedurende die dag. Uiteraard staat het u vrij om de vca vol daarna te herkansen. U moet zich dan echter opnieuw opgeven via onze site en u moet nogmaals het bedrag van 232 euro betalen. U mag de cursus zo vaak als u wilt proberen te herkansen.

Geef u op voor een cursus bij u in de buurt

Wij geven onze cursus in het gehele land en wij nodigen u uit om een keer op onze site te komen kijken waar wij u van dienst kunnen zijn. Ook kunt u hier meer lezen over de onderdelen die wij tijdens de cursus behandelen, zoals:

  • het werken met gevaarlijke stoffen
  • het werken met zware ladingen
  • welke veiligheidsvoorschriften in welke situatie gelden

Wij hopen u snel een keer op VCA-Cursus.com te mogen verwelkomen.