Heerlijk Indisch eten in Den Haag

Heerlijk Indisch eten in Den HaagAls je lekker wilt eten, dan moet je natuurlijk zorgen voor een zo divers mogelijk smaakpallet. Als je thuis elke dag aardappelen met groente en vlees eet, dan wordt je smaakpallet lui en zal het nauwelijks nog reageren op het eten dat binnenkomt. Eten wordt daardoor al snel routine en heeft niets meer met smaaksensaties te maken. Je moet af en toe je horizon verbreden om weer te kunnen genieten. Als je elk jaar naar dezelfde badplaats in Spanje gaat, dan wordt deze op den duur zo bekend, dat het geen enkel gevoel meer oproept. Je gaat immers gewoon op de automatische piloot naar Spanje omdat dit is wat je elk jaar doet. Er zit geen passie meer achter, geen verlangen uit het diepste van je ziel. Net als de aardappelen is het niet meer dan een gewoonte. Variatie is de sleutel tot geluk. Als je lekker wilt eten, zorg dan voor variatie. Kies eens voor een Italiaans gerecht of ga eens per week naar een Indisch Restaurant. Je smaakpapillen zullen opeens weer helemaal worden wakker geschud met al die nieuwe indrukken. Contrasten zijn in dat opzicht nooit verkeerd. Je kunt immers prima door de week aardappelen eten, want je bent wellicht een typische Hollander. Mocht je een Italiaan zijn, dan zal het vooral pasta zijn dat de pot schaft. Wat de routine ook moge zijn, het is belangrijk dat je af en toe van deze routine afwijkt. Daarom kiezen Hollanders vaak voor de woensdag om bijvoorbeeld Indisch te eten in Den Haag, want dat breekt zo lekker de week. Het kan ook Italiaans of chinees zijn en men kan het ook gewoon thuis bereiden. Met de vele pakketjes van Conimex en dergelijke hoef je niet per se uit eten te gaan om van andere keukens te genieten. Pizza of Chinees is ook iets wat we doorgaans bestellen. Daarom is het prettig om af toe juist toch even uit eten te gaan, zodat je de week ook qua die routine doorbreekt. Als je bijvoorbeeld lekker Indisch wilt eten nabij Den Haag, dan kun je terecht bij restaurant Bombay Palace in Scheveningen. Scheveningen ligt natuurlijk dicht bij Den Haag in de buurt, dus voor Indisch eten in Den Haag is dat geen enkel probleem. Het eten is dusdanig lekker, dat het het tripje meer dan waard is. Voor een lekkere maaltijd is Indisch eten in Den Haag dan ook een prima keuze, maar je kunt ook van Indisch eten in Den Haag genieten via de catering.

Heerlijk Indisch eten in Den Haag via de beste catering van Scheveningen

Als je in Den Haag een feestje hebt of iets dergelijke en je wilt de gasten een lekkere maaltijd voorzetten, dan is het belangrijk dat je ook echt iets lekkers op tafel zet. Een beetje originaliteit is ook nooit verkeerd en daarom is het een idee om te kiezen voor Indisch eten in Den Haag via de catering van Bombay Palace. Je kunt zelf aangeven wat je zoal wilt qua Indisch eten in Den Haag. Vervolgens wordt alles vers bereid in het restaurant en daarna worden de gerechten allemaal naar Den Haag gebracht. Daar kun jij er dan samen met je gasten van genieten.

De specialiteiten van Bombay Palace

Mocht je kiezen Indisch eten in Den Haag van Bombay Palace, dan kun je in ieder geval genieten van de volgende specialiteiten:

  • Karai chicken: kip bereid en geserveerd in een kleine wok met kruiden, paprika, tomaat en verse koriander
  • Vegetable biryani: biryani met verse groenten.
  • Palak paneer: verse spinazie met kaas
  • Baigon bhaje: roergebakken aubergines met kruiden

Kijk op restaurant-scheveningen.nl voor het volledige menu.