Heb je een kartonnen doos nodig?

Heb je een kartonnen doos nodig?Soms heb je gewoon een simpele kartonnen doos nodig. Wellicht ga je verhuizen, of moet je iets versturen. Misschien ben je wel heel creatief en kun je van die kartonnen doos wel iets heel moois maken. Gelukkig kun je gemakkelijk een kartonnen doos op maat bestellen via dozenlatenmaken.nl 

Een kartonnen doos op maat 

Via dozenlatenmaken.nl kun je gemakkelijk en snel een kartonnen doos op maat bestellen. Soms heb je een kartonnen doos nodig met specifieke maten, maar kun je deze nergens vinden. Wellicht heb je nog kartonnen dozen staan, maar zijn deze net iets te groot of te klein, of er staat een print op die je er niet op wilt hebben. In dat geval kan een kartonnen doos op maat uitkomst bieden. Deze heeft precies de vorm en afmetingen die jij wilt hebben. Zelf maak ik ook gebruik van kartonnen dozen op maat. Ik heb namelijk een webwinkel waarbij ik verschillende soorten zelfgemaakte producten verkoop. Die producten variëren van zelfgemaakte knuffels, tot 3D-geprinte figuren. Mensen kunnen deze producten via mijn webshop bestellen, maar kunnen ook iets op maat bestellen. Wanneer iemand een verzoek heeft voor een specifieke knuffel of figuur kan ik die ook maken. Deze verstuur ik daarna dan naar mijn klanten toe. Hier heb ik natuurlijk wel stevige kartonnen dozen voor nodig. Omdat mijn producten van verschillende materialen gemaakt zijn en verschillende vormen en afmetingen kunnen hebben, is het voor mij belangrijk dat ik de kartonnen dozen in de juiste maat heb. Een doos die te klein is, daar past het product natuurlijk niet in zonder dat het beschadigd raakt. Een doos die te groot is, daar kan het product te veel in schuiven waardoor het ook stuk kan gaan. Daarnaast ben ik daarmee ook veel te veel kwijt aan opvulling. Een doos die te groot is voor het product moet namelijk veel meer opgevuld worden met bijvoorbeeld luchtkussens of papiersnippers. Dat wil je als verkoper natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarom bestel ik mijn kartonnen dozen op maat via dozenlatenmaken.nl. Zij kunnen verschillende soorten dozen voor jou op maat laten maken: 

  • Golfkartonplaten 
  • Vouwdozen 
  • Wikkeldozen 
  • Postdozen 
  • Vakverdeling 

Ik kan dus postdozen in verschillende vormen en formaten op maat laten maken, zodat ik voor de verschillende producten altijd de juiste doos heb om het in te versturen. Bestellen gaat erg eenvoudig via de site. Via https://www.dozenlatenmaken.nl/ kun je kiezen wat voor soort doos je wilt hebben, je voert in welke maten deze doos moet hebben en daarna geef je aan hoeveel je er nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen enkelgolf of dubbelgolf karton. Dubbelgolf karton is een stuk steviger dan enkelgolf karton en is dus geschikter om bijvoorbeeld delicate of breekbare producten in te vervoeren. Je kunt ook nog kiezen of je liever een witte of een bruine doos wilt hebben en je kunt er ook voor kiezen om de doos te laten bedrukken. Zo heb ik er bijvoorbeeld voor gekozen om de naam en het logo van mijn webwinkel op de dozen te laten drukken. Deze dozen worden dan voor jou op maat gemaakt en binnen 48 uur worden ze bij je thuisbezorgd.  

Bestel je dozen op maat via dozenlatenmaken.nl 

Ik bestel mijn kartonnen dozen voor mijn webwinkel dus gewoon via dozenlatenmaken. Zij kunnen verschillende soorten dozen in verschillende formaten leveren en ze zijn daarnaast ook nog eens van goede kwaliteit. Als jij dus, om wat voor reden dan ook, een kartonnen doos op maat nodig hebt, bestel deze dan gemakkelijk via https://www.dozenlatenmaken.nl/. Bestellen duurt niet lang en je krijgt je kartonnen doos binnen 48 uur thuisbezorgd.