Haarspeldjes

Voor mijn dochtertje heb ik allerlei verschillende haarspeldjes in huis. Ik vind het zo ontzettend handig om hiermee te werken! Soms kies ik ervoor om haar haren alleen met een speldje eventjes vast te zetten, puur om te voorkomen dat ze steeds last heeft van losse plukjes haar die in het gezicht vallen. Dat kriebelt immers en het belemmert het zicht ook nog eens, dus het is zeker handig om hier dan op deze manier even iets aan te doen! Een haarknipje heb je bovendien zo in gedaan, dus het is ook heel erg praktisch op dagen dat mijn kleine meid gewoon geen zin heeft om stil te zitten, zodat ik een staart of vlecht of iets anders kan creëren. Haarspeldjes vind ik ook handig op dagen dat zij het haar wel in een vlecht, knotje of staart wil hebben. Ze heeft bij haar voorhoofd een aantal plukjes die wat korter zijn en die dan toch weer losschieten uit het elastiek of uit de vlecht. Dan is het handig als je een paar haarspeldjes bij de hand hebt om ook deze lokken vast te zetten op het hoofd! Tenminste, ik vind dit zelf gewoon heel erg handig!

Haarspeldjes voor leuke uitstraling

Nu vind ik bovendien haarspeldjes niet alleen maar praktisch, ze zijn soms ook echt een leuke accessoire. Dan moet je natuurlijk wel kiezen voor een exemplaar dat bijzonder is, maar dergelijke soorten zijn tegenwoordig echt wel te krijgen! Ik ga hier zelf altijd voor naar Lotjes Lokjes, een webwinkel die echt gespecialiseerd is in dergelijke producten. Bij hen kan ik altijd weer kiezen uit een heel ruim aanbod en zij hebben steeds weer leuke nieuwe exemplaren in hun collectie! Leuke haarspeldjes kan ik bij hen dan ook zeker vinden. Laatst heb ik er bijvoorbeeld een roze gekocht, met een soort zilverkleurig bloemetje erop en daar dan weer een roze flamingo op. Dit is momenteel echt een van de favorieten van mijn dochtertje! Het leuke van een dergelijke speld is dat het het kapsel meteen opfleurt en dat je er eigenlijk verder niets aan hoeft te doen. Gewoon een zijscheiding maken en dan een bijzondere haarknip gebruiken om het vast te zetten en je bent eigenlijk al klaar! Op drukke dagen vind ik dit echt ideaal. Je hoeft dan weinig tijd te besteden aan het kapsel en het ziet er toch meteen leuk uit! Op lotjeslokjes.nl kun je zien wat voor leuke haarspeldjes zij allemaal in hun assortiment hebben!

Andere haaraccessoires

Voor leuke haarspeldjes vind ik hen dus echt een uitstekende webwinkel, maar ik koop er eigenlijk veel meer dan alleen dat. Zij hebben in hun collectie namelijk ook nog heel veel andere haaraccessoires en ook die zijn echt heel erg leuk om te gebruiken! Waar moet je dan aan denken? Zelf heb ik bij hen al de volgende artikelen gekocht:

  • een haarbloem, die mijn dochter gedragen heeft bij een bruiloft waarvoor wij uitgenodigd waren
  • twee haarbanden, ideaal om naar school te dragen
  • diverse haarelastiekjes

En uiteraard heb ik dus ook al diverse haarspeldjes bij deze webwinkel gekocht. Laatst zag ik ook nog een prachtige diadeem in hun webwinkel staan en dit lijkt mij heel erg leuk om te gebruiken als we weer eens naar een bruiloft moeten of naar een bijzonder feest gaan. Ik denk dat mijn dochter dit ook echt fantastisch zal vinden! Ik kan Lotjes Lokjes dus echt aanraden voor iedereen die een dochter met wat langer heeft! Je vindt er altijd weer leuke haarspeldjes en andere mooie en handige haaraccessoires en dit geeft jullie als ouders echt veel mogelijkheden voor het creëren van leuke kapsels!