Glimlach weer met zelfvertrouwen dankzij tanden bleken in Utrecht

Tanden hebben de nare eigenschap om te verkleuren. Hoe meer de nadruk in een maatschappij wordt gelegd op de charme van mooie stralende witte tanden, des te vervelender ervaart men de verkleuring van de tanden. Alles is immers relatief en als gele tanden het schoonheidsideaal was geweest dat door de maatschappij werd benadrukt, dan zouden mensen de verkleuring met open armen ontvangen. Sterker nog, men zou er alles aan doen om de verkleuring richting gele tanden te versnellen. Ofwel door het nuttigen van producten die de verkleuring in de hand werken ofwel door bepaalde ingrepen die de tanden geel kleuren. Dit is echter niet het geval en wat je nu ziet is dat men bijvoorbeeld via De Tandenbleker Nederland zijn of haar tanden laat bleken in Utrecht. In de 17de eeuw was het schoonheidsideaal voor vrouwen bijvoorbeeld heel anders dan nu. Tegenwoordig moet je als vrouw zo slank mogelijk zijn en voldoen aan een set van ideale maten qua hoogte en breedte. Maar in de 17de eeuw werden vrouwen juist aantrekkelijk gevonden als ze wat voller waren. Dit kun je duiden doordat vollere vrouwen vaak ook rijkere vrouwen waren. Als je namelijk vol was als vrouw, dan had je voldoende eten tot je beschikking. Slank of dun was simpelweg het gevolg van armoede en dus minder eten. Het was dan ook niet zozeer het lichaam van de vrouw zelf als wel de stand van de vrouw die aantrekkelijk werd gevonden. Hetzelfde zag je met de kleur van de huid. Tegenwoordig is een bruine tint aantrekkelijk, Vrouwen gaan hiervoor zelfs naar de zonnebank. Maar in de 17de eeuw stond een bruine huid gelijk aan armoede, want mensen die op het land werkten zoals boeren, die werden dag in dag uit blootgesteld aan de zon, terwijl mensen die op stand leefden binnen konden blijven. Het schoonheidsideaal van vandaag de dag is echter minder gericht op dit soort associaties en veel meer direct op het lichaam zelf. Er zijn echter nog wel associaties in de vorm van voorbeelden. Acteurs, modellen en beroemdheden zijn vaak slank en gebronsd en hebben over het algemeen stralend witte tanden. Daarom wil men ook witte tanden en dus wil men tanden bleken in Utrecht. Dat is gelukkig geen probleem, want tanden bleken in Utrecht is een vrij milde ingreep die verder geen risico’s met zich meebrengt. Dat was vroeger wel anders natuurlijk, maar tanden bleken in Utrecht is niet meer wat het ooit was. Tegenwoordig is Tanden bleken in Utrecht goedkoop en zonder risico.

Kijk op detandenblekernederland.nl voor informatie over tanden bleken in Utrecht

Als je je tanden graag een tintje witter wilt maken, dan kun je voor de nodige informatie alvast terecht op de site van detandenblekernederland. Hier lees je ook meteen welke middelen er worden gebruikt om de tanden te bleken in Utrecht. Wat opvalt, is dat er dus geen peroxide meer wordt gebruikt. 

De verschillende behandelingen

Niet iedereen wil spierwitte tanden en er zijn dan ook verschillende tinten en dus verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen zoals: 

  • Hollywood smile behandeling
  • Perfect smile behandeling 
  • Happy smile behandeling