Ga strandballen bedrukken als mooi marketingproject

Het is zo lastig om op een leuke manier op te vallen met je bedrijf. Daarom ben ik eens flink gaan brainstormen met mezelf over hoe ik mijn kledingwinkel op een positieve, zomerse en vrolijke manier aan de man zou kunnen brengen. Ik wilde eens een keer iets anders doen, al had ik niet zo veel geld om te investeren. Maar gelukkig heb ik hele creatieve medewerkers in dienst en met z’n allen zijn we gaan brainstormen. Na een leuke creatieve sessie waren we het erover eens: we zouden strandballen bedrukken. Die zouden we dan kunnen uitdelen als mensen een aankoop boven een bepaald bedrag zouden doen. Ik vond strandballen bedrukken zo’n goed idee, dat ik gelijk allerlei ideeën hierbij kreeg, dus ik ben gelijk aan de slag gegaan en het internet gaan afstruinen. Ik heb al jaren een eigen kledingwinkel en dat ligt in een plaatsje, vlakbij de kust. Dus strandballen bedrukken zou heel toepasselijk zijn en een prachtige aanvulling op wat we qua kleding te bieden hebben. Ik heb allerlei zomerse kleding in Ibiza-stijl, dus daarom vond ik strandballen zo’n goed idee. Je kunt strandballen bedrukken met je eigen foto, logo, of een bepaalde tekst. Gelukkig heb ik een heel mooi logo wat niet alleen mooi zou staan op een strandbal, maar daardoor is ook direct duidelijk wat ik verkoop…

Goede tip voor strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken kan ik natuurlijk niet zelf, dus ik ben online gaan zoeken naar een bedrijf dat dit voor een kleine prijs zou kunnen doen. Ik had niet een heel groot budget, dus ik zou een bedrijf moeten vinden dat wel kwaliteit levert maar dan voor een vriendelijke prijs. En ik vond het nog niet zo makkelijk om een website te vinden waar strandballen bedrukken tot de mogelijkheden behoort, en waarbij alles op z’n plek valt. Waar je je eigen logo op een strandbal kunt zetten, waarbij je mooie ballen kunt kiezen, waar de kwaliteit goed is en waarbij je ook kunt rekenen op een goede service. Dat bleek niet eenvoudig, want ik heb niet alleen de websites bekeken maar ook veel rondgevraagd en recensies gelezen. De ene partij was wel goedkoop, maar daar was de kwaliteit van de producten niet goed genoeg. Een ander kon heel mooi strandballen bedrukken, maar die was weer ontzettend duur. En zo ging het maar door. Tot iemand mij tipte over Promoboer. Ik heb even onderzoek gedaan naar dit bedrijf en het was precies de partij die ik zocht. Daarom besloot ik om hier strandballen te bedrukken.

Zo veel moois te bestellen bij Promoboer

Ik kan het iedereen aanraden om eens een blik te werpen op de site promoboer.nl. Ik ben namelijk ontzettend blij met het eindresultaat. De strandballen zien er prachtig uit en de klanten vonden het geweldig om er een te krijgen. Ik heb verhalen van klanten gehoord die ze mee hebben genomen op vakantie en dat de kinderen ermee hebben gespeeld. En er zijn ook meerdere klanten in de winkel geweest die de ballen met mijn logo op het strand bij ons om de hoek hebben gezien. Iedereen was enthousiast en ik merk dat hierdoor ook daadwerkelijk nieuwe klanten naar de winkel komen. Dus het heeft z’n doel bereikt. Dat was zeker niet gelukt zonder de goede hulp van Promoboer. Je kunt hier naast strandballen nog zo veel meer producten laten bedrukken, zoals:

  • USB sticks
  • Glazen
  • Hoeden
  • Sjaals

En ga zo maar door. Check de site en kijk wat het beste bij jou past, plaats je bestelling en Promoboer maakt alles in orde.