Eenvoudig stoppen met roken dankzij een e-sigaret

Als je in je jonge onbezonnen jaren bent begonnen met roken, dan ben je op dit moment hoogstwaarschijnlijk verslaafd aan nicotine. Inmiddels ben je echter ouder en wijzer en zou je de sigaretten het liefste vaarwel zeggen. Wellicht heb al een paar keer geprobeerd om te stoppen met roken, maar zoals de meeste stoppers heb je toen waarschijnlijk ook ondervonden hoe moeilijk dat is. Via een e-sigaret van ea-sigaret.nl kun je het stoppen met roken makkelijker maken. Stoppen met roken gebeurt altijd in de eerste plaats vanuit je hoofd wanneer je een rationele keuze maakt om te stoppen. Als je deze keuze maakt net nadat je een sigaret hebt gerookt, dan lijkt het allemaal nog heel goed mogelijk. Maar naarmate de tijd vordert zal je lichaam meer en meer beginnen te hunkeren naar een sigaret. Het probleem is dat je wilskracht alleen maar minder krachtig wordt. Dus in het begin zal de wilskracht het nog winnen van je lichaam, maar elke overwinning van je wil maakt deze wil alsmaar zwakker. Dit gebeurt terwijl je lichamelijke behoefte naar nicotine alleen maar sterker wordt. Dus hoe langer je het volhoudt, des te moeilijker wordt het om de drang te weerstaan. Het idee dat je reeds 3 dagen niet hebt gerookt en dus al goed op weg bent om helemaal te stoppen is dan ook onjuist. Als je al 3 dagen geen nicotine binnen hebt gekregen, dan is de kans groot dat je al je wilskracht hebt opgebruikt en op dag 4 dan toch een sigaret opsteekt. Om deze reden kan een e-sigaret uitkomst bieden. In plaats van dat je helemaal stopt met roken en je lichaam dus van de 1 op de andere dag geen nicotine meer geeft, kun je overstappen op een e-sigaret. Deze e-sigaret is een stuk minder ongezond dan een tabakssigaret. Er vindt immers geen verbranding plaats en je inhaleert daardoor ook geen rook met teer en allerlei andere nare ongezonde stofjes. Maar via de e-liquid behorende bij de e-sigaret kun je nog wel nicotine binnen krijgen. Daardoor zal je lichaam dus minder of helemaal niet beginnen te hunkeren naar nicotine. Dat zorgt ervoor dat je wilskracht niet zo zwaar op de proef wordt gesteld en zo kun je dus ook echt eenvoudiger stopen met het roken van de ongezonde en dure tabakssigaretten. Want ook de prijs maakt dat veel mensen willen stoppen. De sigaretten worden alsmaar duurder en stoppen kan letterlijk duizenden euro’s opleveren.

Waar kan ik goedkoop een e-sigaret bestellen?

Zoals gezegd kun je voor een e-sigaret terecht bij ea-sigaret.nl. Hier kun je zowel de e-sigaret zelf als ook alle benodigde accessoires bestellen. Uiteraard betaal je bij ea-sigaret nooit teveel voor je e-sigaret. Het feit dat je alles gewoon ook online bestellen, maakt e-roken ook nog eens een stuk comfortabeler dan het roken van tabak. 

De verschillende producten van ea-sigaret.nl

Via de site kun je naast e-sigaretten dus ook allerlei accessoires kopen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan artikelen zoals: 

  • Mods en Boxmods
  • Clearomizers
  • Batterijen
  • E-liquid
  • Coils

Kortom, alles wat je nodig hebt om elektronisch te kunnen roken vind je op ea-sigaret.nl. 

Lees meer…