Een Twents inkoop adviesbureau waar u op kunt bouwen

Als het niet zo goed gaat met uw bedrijf dan kan dat met tal van zaken te maken hebben. Wij van inkada.nl kunnen u adviseren over tal van zaken. We onderzoeken gaan naar de onderliggende problemen en pakken deze problematiek met opgestroopte mouwen aan. U kunt ons als inkoop adviesbureau in de arm nemen. Mocht bijvoorbeeld blijken dat de inkoop van uw grondstoffen, kantoorartikelen, diensten of andere producten erg uit de hand loopt dan kan dit inkoop adviesbureau daar juist iets aan doen. Zijn bijvoorbeeld de inkoopvoorwaarden niet goed omlijnd? Dan kunnen sommige collega’s flink gaan bestellen. Een magazijn vol met schoonmaakspullen kan handig zijn, maar ook totaal overbodig. Wij helpen als inkoop adviesbureau daarom niet alleen maar commerciële bedrijven en dienstverleners, maar ook scholen en de overheid. U leest het, wij zijn van alle markten thuis en we hopen dan ook dat u eens de moeite wilt nemen om onze website aandachtig door te nemen. Want niet alleen kunnen we als inkoop adviesbureau ons bemoeien met alledaagse bestellingen waaronder de al genoemde schoonmaakproducten of kantoorartikelen zoals papier en pennen. Ook grote investeringen die u eens in de zoveel jaar maakt moeten grondig geanalyseerd worden. En dat is waar onze expertise zeer waarschijnlijk erg waardevol zal blijken. Wij kennen de regelgeving van de Europese Unie, van Nederland en van de afzonderlijke Europese landen en blijven ons bijscholen als er wetten veranderen. Daardoor kunnen we u waarschuwen en advies geven over eventuele investeringen die u zou willen maken.

Laat ons inkoop adviesbureau ook uw instelling helpen

Zowel profit-organisaties als non-profitorganisaties kan ons inkoop adviesbureau van dienst zijn. Ook al bent u beginnend ondernemer dan nog staan we voor u klaar. Zo hebben wij een inkoopscan ontwikkeld waarmee we met een frisse blik kunnen kijken naar uw inkoopbeleid. Het kan immers in ieder geval geen kwaad om er zo nu en dan een onafhankelijk inkoop adviesbureau overheen te laten gaan. Dat geldt niet alleen met Europese aanbestedingen maar ook voor onder andere:

  • Kwaliteitsinspecties,
  • Contractbeheer,
  • En interimwerkzaamheden.

Hebt u uw eigen inkoopvoorwaarden eigenlijk wel onder de aandacht gebracht? En hoe kunt u dat eigenlijk het beste voor elkaar krijgen? We helpen u onder andere met het opstellen van een inkoopjaarplan, een inkoopbeleidsplan of het opstellen van een inkoophandboek. Vragen die beantwoord worden bij het opstellen van bijvoorbeeld een inkoopjaarplan zijn als volgt:

  • Welke doelstellingen moeten er dit jaar behaald worden?
  • Welke volumegroei kan er verwacht worden?
  • Welke inkoopinitiatieven zijn er dit jaar genomen?
  • Welke inkoopteams moeten geformeerd worden voor het beste resultaat?

Laat u niet alleen overtuigen door deze tekst of onze website maar ook door de referenties die bedrijven en instellingen hebben achtergelaten op onze website. Zo zijn de gemeente Enschede maar ook de Esprit scholengemeenschap u voorgegaan

Een frisse blik is altijd welkom, ook als het u voor de wind gaat

Want zelfs al maakt u winst, u wilt vast en zeker innoveren en veranderingen doorvoeren in het beleid. Dat geldt vooral voor bedrijven en instellingen in de geprivatiseerde sector. Dus ook al verdient u prima, een investering kan nog altijd behoorlijk in uw budget snijden. Dankzij dit inkoop adviesbureau krijgt u passend advies over dergelijke investering. Is het bijvoorbeeld een verstandig moment? Hebt u niet één, maar juist meerdere opties zodat u de kosten alsnog laag kunt houden? Het blijft aan u om al dan niet het advies van ons inkoop adviesbureau aan te nemen dus neem gerust even contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren vanzelfsprekend bellen en ook via de mail en het contactformulier kunt u ons snel bereiken.