Een e-sigaret kopen

Een aantal weken geleden heb ik besloten om binnen twaalf maanden te stoppen met roken. Ik rook al meer dan tien jaar en heb verschillende keren geprobeerd om te stoppen, maar zonder succes. Vaak houd ik het een aantal dagen, of weken vol en begin daarna toch weer met roken. Roken is voor mij een gewoonte en die zijn lastig af te leren. Ik heb al veel verschillende dingen geprobeerd, maar nooit hielp iets lang genoeg, want ik begon altijd weer. Een vriend van me raadde me een tijdje geleden aan om een e-sigaret te kopen. Hij gebruikt een e-sigaret een aantal maanden en op die manier kan hij langzaam de hoeveelheid nicotine verlagen per sigaret. Zolang ik hem ken rookt hij veel, vroeger rookte hij meer dan een pakje per dag, maar nu rookt hij al veel minder. Ik sprak hem tijdens een evenement in de buurt. Ik vroeg aan hem hoe het met hem ging en toen vertelde hij, dat hij nu veel minder rookt. Hij liet me de e-sigaret zien en vroeg aan mij, of ik het wilde proberen. Ik had al eens eerder een e-sigaret gerookt, maar vond het toen niet lekker. De e-sigaret die hij gebruikte, vond ik wel lekker en wilde ik wel vaker roken. Hij legde mij uit hoe hij minder rookt door de e-sigaretten en raadde mij aan om ook een e-sigaret te kopen. Een e-sigaret heeft minder schadelijke stoffen en kan een goede manier zijn om te stoppen. Hiervoor had ik nooit interesse in een e-sigaret, maar toen ik zag dat het voor hem werkte, begon ik er over na te denken. Ik had het idee dat ik weinig te verliezen had en besloot om zelf ook een e-sigaret te kopen.  

Online een e-sigaret kopen

Ik vroeg aan mijn vriend, of hij een goede winkel wist om een e-sigaret te kopen en hij vertelde mij toen over e-smokershop. Op deze website had hij zijn sigaret gekocht en vond het een goede website. Een paar dagen later bezocht ik de website om te zien wat ze allemaal aanboden. Ik zag dat ze veel verschillende artikelen verkopen die te maken hebben met e-sigaretten. Je kan er een e-sigaret kopen, maar ook e-liquids, opladers en nog veel meer artikelen. Het leek mij verstandig om een startersset te kopen. Een startersset was niet duur en op die manier kon ik ervaren of een e-sigaret iets voor mij was. Ik bezocht ook een aantal andere websites, maar zag dat ik hier een e-sigaret kon kopen voor de voordeligste prijs. Ik zocht een set uit die ik leuk vond en plaatste de bestelling.

Snel kunnen wennen

Ik rook nu een paar weken e-sigaretten en het was voor mij een goede keuze om een e-sigaret te kopen. Het was in het begin lastig om niet meer normale sigaretten te roken, maar een elektronische, maar ik heb snel kunnen wennen. Bij mijn startersset had ik verschillende smaken e-liquids en daar zat een smaak tussen die ik erg lekker vond. Dit is de smaak die ik elke keer koop op e-smokershop.nl. Er zitten veel voordelen aan het roken van e-sigaretten, ik merk bijvoorbeeld dat mijn kleding niet meer naar rook ruikt, hier kreeg ik vroeger wel eens opmerkingen over. Ik probeer nu langzaam de hoeveelheid nicotine per maand te verlagen en ik hoop dat ik zo over een jaar kan stoppen met roken. Ik raad iedere roker aan om een e-sigaret te kopen via e-smokershop.nl

  • Je kan op deze website een handige startersset kopen
  • Het roken van e-sigaretten is gezonder dan normale sigaretten
  • Met e-sigaretten kan je de hoeveelheid nicotine verlagen en stoppen met roken