Een Abraham huren? Dat is pas een verrassing!

Het gebeurt maar een keer in uw leven dat uw partner 50 jaar wordt. Daarom wilt u natuurlijk alles uit de kast trekken. In vroegere tijden was het zeer bijzonder om deze leeftijd te bereiken en ook tegenwoordig wordt het gezien als unieke mijlpaal. Een feestje mag absoluut niet ontbreken en u wilt wellicht voor hem een Abraham huren in de vorm van een grote opblaasbare pop die u in uw voortuin kunt zetten. Dat is nog eens een verrassing voor hem als hij in de ochtend wakker wordt en uit het raam kijkt. Een Abraham huren doet u natuurlijk niet alleen voor hem maar voor alle feestvierders. Het is haast een gewoonte geworden om een Abraham te huren. Maar u wilt er natuurlijk niet te veel last van hebben. Daarom kunt u het Abraham huren bij ons doen. Kijkt u maar eens bij Sarah Abraham Express. U kunt u er niet zo maar een Abraham huren maar vele varianten dus er is voor ieder wat wils te vinden. Dat maakt het uitzoeken ook weer tot een feest. En natuurlijk bent u bij ons niet alleen maar aan het juiste adres als u een Abraham huren wilt, ook de Sarah pop hebben we in huis, in allerlei modellen.

Een Abraham huren dankzij onze website is nu wel heel eenvoudig

Het opblazen en opruimen van deze pop kunt u allemaal aan ons overlaten. We zijn in die zin een totaalbedrijf en helpen u van A tot Z bij het Abraham huren. Eigenlijk is het enige dat u moet doen het uitzoeken, reserveren en betalen. Vervolgens komen we op de afgesproken dag bij u langs en zetten de pop neer op de gewenste plek. Nadien, en dat zal in de avond of de volgende dag zijn, komen we de pop weer ophalen. U hebt er dus geen last van en hoeft er niet naar om te kijken. Mensen die voorbijrijden weten op deze dag dat uw man jarig is. En dat mag men toch ook zeker weten! Want vijftig jaar rondlopen op deze planeet is zeker niet voor iedereen weggelegd. Weet u al welke Abraham u huren wilt? Zoals we reeds vermeld hebben kunt u deze pop in allerlei vormen en maten reserveren. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Helemaal naakt,
  • Met een grote pul bier,
  • Als een gekkie,
  • Of als een hippie,
  • En een Surinaamse Abraham hebben we natuurlijk ook.

Hopelijk zit uw pop er ook tussen en maakt u de reservering vandaag nog compleet. U kunt er een haspel van tien of twintig meter bij bestellen want de pop sluiten we aan op uw netwerk zodat het de hele dag opgeblazen blijft en een beetje beweegt.

Hebt u toch nog vragen? Klim dan gerust in de pen

In vier stappen kunt u vanaf nu snel uw Abraham huren. Kies eerst de pop uit. Bestel dan online door het contactformulier in te vullen. Liever per telefoon uw reservering doorgeven? Bel ons dan tijdens kantooruren even op, daar doen we namelijk beslist niet moeilijk over. U betaalt geen online. Dat kan van te voren door het bedrag via iDEAL over te maken. Maar u mag ook gerust achteraf betalen via Afterpay. En dan wordt het genieten geblazen! Want stap vier is ons werk: we reizen heel Nederland door en zetten de pop op de afgesproken dag en tijdstip bij u in de voortuin. Retourneren is uiteraard geheel gratis en die afspraak kunt u tijdens de levering direct met onze bezorgers maken. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de vele foto’s op onze Facebookpagina.