Draag bij aan een beter milieu met de label Rouge kip

Kip en eieren in de supermarkt zijn niet altijd van de beste kwaliteit. Dit weet u echter wel zeker bij het label Rouge kip. De poelier, Hans Ruardy, streeft namelijk naar een goede kwaliteit en staat erom bekend altijd van het label Rouge kip of eieren aan u te verkopen. Maar wat is een label Rouge kip dan eigenlijk?

  • Het is een kip van een pluimveehouderij dat gehomologeerd wordt door de Franse overheid.
  • De traditionele pluimveehouderijen kunnen zich beter laten profileren.
  • Alle label Rouge kip en eieren zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Hiermee weet u altijd dat de kip en de eieren die u koopt van de beste kwaliteit zijn, waarbij het pluimvee geen of weinig stress heeft ervaren tijdens het leven. En dat proeft u ook terug in de smaak van het vlees. Alle kippen hebben namelijk een vrije uitloop, waardoor het welzijn van de dieren veel beter is en een label Rouge kip daarnaast ook nog eens beter is voor het milieu.

Met een label Rouge kip gaat er een wereld voor u open

Een label Rouge kip, of de eieren van Rouge, smaken beter dan het vlees en de eieren van een ander merk in de supermarkt. Dit komt door de groeisnelheid van de kippen. Een plofkip van twee kilo wordt in de industrie op gemiddeld vijfendertig dagen geslacht. Bij een label Rouge kip gebeurt dit pas na ongeveer 82 dagen. Het vlees voelt daarmee rijper, doordat alle kippen in een betere en stressvrije omgeving groot worden. Alle pluimveeproducten vallen onder het label Rouge keurmerk en het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming. Daarmee bent u altijd zeker van het beste van het beste. Uw smaakpapillen zullen dit direct bevestigen bij het proberen van een label Rouge kip. De biologische manier van grootbrengen van alle kippen zorgt ervoor dat zowel het vlees als de eieren een vollere smaak hebben. Er gaat een wereld voor u over bij het proberen van een van deze producten. Niet alleen zult u versteld staan van de rijkere smaak, maar u raakt ook overtuigd van biologisch leven. Uw leven zal voorgoed veranderen, waarbij u alleen nog maar het beste van het beste wilt voor u en uw familie. Probeer daarom snel een label Rouge kip van Poelier Hans Ruardy door langs te komen bij de marktkraam bij u in de buurt. U kunt bij ons ook terecht voor warme gegrilde kip. Wees er zeker van dat deze op voorraad is door een afspraak te maken.

Altijd het beste van het beste bij Poelier Hans Ruardy

Bij Poelier Hans Ruardy kunt u altijd terecht voor het grootste assortiment kip-, wild-, gevogelte- en grillproducten. Ons gehele assortiment wordt dagelijks door onze groothandel verwerkt en aangeleverd. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Alle producten bij onze marktkraam staan bekend om de natuurlijke leefomgeving waarin zij grootgebracht wordt. Alle kippen zijn grootgebracht met biologisch voer, rijk aan kruiden en granen. Daarnaast hebben zij de ruimte om rond te scharrelen en groeien ze op in hun eigen tempo. Dit proeft u in de fijne smaak van onze producten. Wilt u meer informatie over onze producten, neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op https://poelierruardy.nl/. Daarnaast kunt u ook langskomen bij onze marktkraam. Op de website vindt u de precieze locatie per dag. Wij zijn vier dagen per week te vinden op de markten bij u in de buurt. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u het beste advies te geven over onze producten.