Dekzeil

Moet jij dingen droog houden die buitenshuis opgeslagen worden? Dan komt een dekzeil goed van pas! Soms heb je gewoon in je schuur te weinig ruimte voor de opslag van bepaalde zaken. Je kunt dan denken aan je bootje. Gedurende de zomer heb jij deze natuurlijk gewoon in het water liggen, maar in de winter is dat geen optie, dan moet deze op het droge gezet worden. Sommige mensen hebben het geluk dat zij een ruime schuur hebben, met daarin voldoende plaats voor de boot, anderen kunnen deze kwijt in een opslag. Maar is dit voor jou geen mogelijkheid, dan kun je de boot ook achter het huis zetten, met een goed dekzeil er overheen. Dat zorgt ervoor dat je vaartuig in prima conditie blijft, zodat je deze het jaar erop weer volop kunt gebruiken. Ook je caravan of vouwwagen kun je op deze manier wat extra bescherming bieden. Hoewel ze uiteraard prima tegen allerlei wisselende weersomstandigheden kunnen, houd je ze met een dekkleed wel mooi schoon en dat scheelt weer heel wat schoonmaakwerk voordat je op vakantie gaat. Een dekzeil kan ook voor die objecten dus echt een uitkomst zijn.

Dekzeil biedt vaak oplossingen

Maar er zijn nog veel meer situaties te bedenken waarin je heel goed gebruik kunt maken van een dekzeil. Zo kun je deze bijvoorbeeld ook inzetten om het hout dat je gekloofd hebt voor je open haard mooi droog te houden. Iedereen weet dat dit eerst een tijdje moet drogen, voordat het de kachel in kan. De beste manier om dit te doen, is gewoon opgestapeld in de buitenlucht. Door het af te dekken, voorkom je dat de regen het weer nat maakt en geef je het de kans om mooi droog te worden. Daarnaast is een dekzeil ook in de bouwwereld een onmisbaar product. Het kan bijvoorbeeld daken die gerepareerd moeten worden afdekken tijdens een regenachtige dag. Voor klus- of bouwbedrijven is het dus ook echt aan te raden om diverse van dergelijke zeilen op voorraad te hebben. En dan is het ook nog zo dat dergelijke dekkleden veel mogelijkheden bieden voor particulieren. Zo kun je deze tijdens een feestje bijvoorbeeld buiten spannen boven de tafels, om er voor te zorgen alles droog blijft. Met een dekzeil kun je dus alle kanten op, je kunt het op heel veel verschillende manieren inzetten en het is dus nooit verkeerd om een dergelijk product achter de hand te hebben.

Verschillende soorten

Nu is het zo dat er genoeg te kiezen valt op het gebied van dekzeil. Er zijn verschillende:

  • kleuren
  • maten
  • diktes

Bij PVC-TARP.COM vind je exemplaren in veel verschillende varianten. Zoek jij een exemplaar dat erg sterk is? Dan zijn de PE-260 varianten een uitstekende keus. Een groot voordeel hiervan is dat ze ongeveer drie keer zo sterk zijn als de zeilen die je bijvoorbeeld bij bouwmarkten kunt kopen. Ze zijn bovendien UV-gestabiliseerd, waardoor ze een veel langere levensduur hebben dan de bouwmarktexemplaren. Ze gaan wel drie tot vijf keer langer mee, dus je hebt veel meer plezier van dit dekzeil! Een ander voordeel is dat ze een stevige zoom hebben, waarin sterke ringen van roestvrij metaal verwerkt zijn. Met touw of haringen door de ringen, kun je het zeil stevig vastzetten, zodat het goed op zijn plaats blijft zitten. Uiteraard is dit product bij deze shop verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor hebben ze ook voor jou een perfect exemplaar verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar een dekzeil van een hoge kwaliteit, dan moet je dus zeker eens de verschillende mogelijkheden die PVC-TARP.COM biedt bekijken!