Binnenhof projecten

Drukwerk is, in de wereld waarin veel reclame online gemaakt wordt, nog altijd van groot belang. Door de overvloed aan informatie die mensen online ontvangen zal de kans bestaan dat uw doelgroep geen aandacht schenkt aan uw boodschap. Drukwerk kost echter veel energie en geld en daarom realiseert Binnenhof Projecten dit gratis en van hoge kwaliteit. De klanten van Binnenhof Projecten hebben vaak weinig budget en bezitten zelf niet over de kennis om goed drukwerk te verwezenlijken. Daarom bedacht Binnenhof Projecten het SponsorPublicatieConcept waarbij kwalitatief hoogwaardig drukwerk gratis en zonder moeite gerealiseerd wordt.

De klanten van Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten werkt voor een breed scala aan klanten. Deze klanten komen niet alleen uit de omgeving van Hoogezand, waar Binnenhof Projecten gevestigd is, maar bevinden zich door het hele land. Al deze klanten hebben één aspect gemeenschappelijk, namelijk een beperkt budget voor marketing en reclame, maar een grote afhankelijkheid van goede naamsbekendheid. De klanten waar Binnenhof Projecten voornamelijk voor werkt zijn namelijk stichtingen, organisaties en verenigingen.

Binnenhof Projecten is van mening dat gelijke kansen van groot belang zijn. Grote ondernemingen hebben vaak meer mogelijkheden om naamsbekendheid te genereren dan stichtingen, verenigingen en organisaties die meestal afhankelijk zijn van vrijwilligers en donateurs. Juist vanwege deze afhankelijkheid is een goede naamsbekendheid van groot belang. Zo worden meer vrijwilligers aangetrokken en zijn mensen sneller geneigd te doneren.

Publicaties van Binnenhof Projecten

Bij Binnenhof Projecten realiseren we vele verschillende soorten publicaties. U kunt bij ons terecht voor eenmalig drukwerk, zoals een tijdloze poster of brochure, maar kunt ook regelmatig terugkerend drukwerk door ons laten realiseren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een magazine creëren waardoor uw doelgroep meer binding voelt met uw organisatie, stichting of vereniging. Bij Binnenhof Projecten zijn deze publicaties niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook gratis voor onze klanten. De medewerkers van Binnenhof Projecten zoeken namelijk naar sponsoren die uw publicatie financieel mogelijk willen maken in ruil voor een naamsvermelding in het product.

Op deze manier heeft Binnenhof Projecten al publicaties gerealiseerd voor vele verschillende klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld drukwerk mogen maken voor Stichting Tegenkracht en voor Stichting Hart in Actie.

De maatschappij als uitgangspunt in al ons werk

Bij alles wat wij doen neemt Binnenhof Projecten de maatschappij als uitgangspunt. Niet alleen zijn onze klanten vaak stichtingen, verenigingen en organisaties met een maatschappelijk doel, maar ook bij Binnenhof Projecten zelf proberen wij maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo gebruiken we groene energie, minimaliseren we papierverbruik en scheiden wij ons afval zorgvuldig.

Ook buiten onze eigen werkzaamheden om proberen wij bij te dragen aan de maatschappij. Als SBB-erkend leerbedrijf komen regelmatig studenten uit het mbo bij ons stage lopen. Op deze manier geven wij de professionals van de toekomst de mogelijkheid om te leren van de experts die bij ons werken. Niet alleen leren de stagiaires veel over het vakgebied, maar ook proberen wij daarbij onze visie op de maatschappij mee te geven. Naast het feit dat de studenten veel van de experts van Binnenhof Projecten leren, leren onze medewerkers ook veel van de frisse blik die de stagiaires met zich meebrengen