Bij ons kunt u heerlijk landelijk vergaderen!

Heeft u binnenkort een belangrijk onderwerp te bespreken met uw werknemers of uw collega’s? Dan willen wij van Bloembed u graag uitnodigen om een keer te komen kijken naar de vergaderlocatie die wij u kunnen bieden. Wij zijn namelijk een bedrijf dat er alles aan doet om u zo goed mogelijk te helpen wanneer u op zoek bent naar een goede vergaderlocatie. Bij ons kunt u heerlijk landelijk vergaderen en wij willen u daarom ook graag van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. Veel mensen kozen voor onze locatie omdat het hen heel erg aansprak dat men bij ons landelijk vergaderen kan. Mocht u daarom een keer op een andere plaats willen samenkomen met de mensen met wie u wilt vergaderen, kom dan een keer bij ons kijken naar de mogelijkheden. Wij bieden u een ruimte waarin u landelijk vergaderen kunt. Deze ruimte fungeerde vroeger namelijk als bloemenkas, maar is tegenwoordig in gebruik genomen als ruimte waar men heerlijk landelijk vergaderen kan. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen u de mogelijkheid van het landelijk vergaderen bieden, maar wij zorgen er ook graag voor dat het u die dag aan niets zal ontbreken. Wij zorgen dat er koffie en thee voor u klaarstaat waar u eindeloos van mag pakken. Zo zorgen wij dat u voldoende consumpties tot uw beschikking heeft en mocht u meer willen eten, dan kunt u bij ons ook een lunch bestellen. Wij leveren deze op maat, dus wanneer u speciale wensen heeft, dan horen wij dat graag van u. Wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken over uw wensen. Kijk voor meer informatie over onze diensten even op onze site Bloemenbed.com.

Kom landelijk vergaderen in een prachtige voormalige bloemenkas!

Heeft u ook zo’n hekel aan vergaderen in suffe kamertjes die al uw energie opslokken? Dan kunnen wij u vertellen dat het ook geheel anders kan. Wanneer u namelijk naar onze vergaderlocatie in Noordwijk komt, kunt u hier heel goed landelijk vergaderen. Wij hebben al heel veel bedrijven mogen helpen aan een mooie locatie en wij hopen dat u ook voor ons wilt kiezen. Wij kunnen u voor een paar uur verwelkomen, maar u kunt er ook voor kiezen om na het landelijk vergaderen een borrel bij ons te houden. Wij zorgen dan dat het ook tijdens deze borrel u aan niets zal ontbreken. Wij willen u wel vragen om op tijd een reservering bij ons te komen maken zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw komst. U zult merken dat wij graag goede service leveren. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op Bloemenbed.com zouden mogen verwelkomen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en u zult merken dat u een heel goede vergadering zult hebben. Velen kunnen hiervan getuigen en wij hopen u dan ook vaker in onze voormalige kas te mogen ontvangen.

Onze kas beschikt over alle benodigde faciliteiten

Als u graag een keer een vergadering wilt plannen in onze kas, kunnen wij u vertellen dat u hier beschikt over alles wat u nodig heeft om goed te kunnen overleggen. Denk hierbij aan:

  • een flipover standaard inclusief pen en papier
  • een beamer waarop u uw laptop kunt aansluiten
  • eindeloos veel koffie, thee en sappen

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij zorgen er graag voor dat u inspirerend kunt vergaderen.