Beheer uw websites met reseller hosting

Verschillende klanten betekent ook meer domeinen en websites. Deze zijn door de grote hoeveelheid websites vaak niet meer terug te vinden in de zoekprogramma’s. Daarom is er nu reseller hosting, waardoor u op een overzichtelijke manier ervoor zorgt dat niet alleen uw klant, maar ook anderen de website online kunnen vinden. Reseller hosting pakketten kunt u hiervoor inzetten, zodat alles eenvoudig bewaard wordt en accounts kunnen worden aangemaakt. Welk pakket van WebRuimteHosting u ook kiest, er is voor ieder een goede te verkrijgen. De pakketten zijn afhankelijk van:

  • Hoeveel klanten uw bedrijf heeft
  • Hoeveel websites u in uw beheer hebt

Wij leggen u graag uit wat u kunt met onze reseller hosting pakketten en welke voordelen het voor u als bedrijf oplevert. Daarnaast kunt u de uitvoerige omschrijving van al onze beschikbare pakketten ook via onze website terugvinden.

Reseller hosting biedt mogelijkheden

Dankzij onze reseller hosting pakketten kunt u voor uw klanten de hosting van websites beheren. Zo kan iedereen de bepaalde website online terugvinden en kunnen er accounts aangemaakt worden. Welk pakket het meest zinvol is, ligt geheel bij uw succes. Een reseller hosting pakket van 4,99 euro per maand kan bijvoorbeeld 200 accounts aanmaken. Maar als u net begint, kunt u ook voor een goedkoper reseller hosting pakket gaan. U heeft dan altijd de mogelijkheid om het pakket te verhogen of verlagen, zodat uw pakket altijd aan uw aanvraag blijft voldoen. De voordelen van een reseller hosting pakket zijn eindeloos:

  • Een schappelijke prijs voor ieder reseller hosting pakket. U wilt namelijk nooit teveel betalen voor de pakketten en zeker niet extra betalen voor diensten waar u nooit gebruik van maakt.
  • Verschillende pakketten die bij uw wensen aansluiten.
  • Altijd naar boven of beneden bijstellen wanneer u dat wilt. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd een pakket heeft die bij uw eisen past, ook in de toekomst.
  • Een snelle laadtijd voor de websites van u en uw klanten.
  • Gratis SSL certificaten voor subdomeinen. Een veiligere website zorgt er daarnaast ook voor dat de website hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen, waar onze medewerkers graag meer over vertellen tijdens een afspraak. Nog niet overtuigd van onze diensten? Bekijk dan webruimtehosting.nl en ontdek alle mogelijkheden per pakket. Daarnaast vindt u hier ook meer informatie over onze diensten en wat wij eventueel nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel

WebRuimteHosting is uw specialist voor de hosting van websites. Wij hebben jarenlang ervaring in het aanbieden van hosting en zijn een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op dit moment hosten we meer dan 15.000 domeinnamen voor ruim 8000 klanten. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaarheid, een uitstekende service, beschikbaarheid en kwaliteit. En dat allemaal tegen de laagste prijs. Daarnaast heeft u bij ons geen aansluit- of afsluitkosten en zijn er geen adders onder het gras. Wat u ziet, dat krijgt u. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze pakketten en hoe het uw bedrijf kan laten groeien. Ook kunt u bij onze veelgestelde vragen kijken. Staat uw antwoord er niet tussen, schroom dan niet om te bellen of een mail te sturen. Wij antwoorden gemiddeld binnen 30 minuten binnen onze aangegeven openingstijden. Tot snel bij WebRuimteHosting.