Bedrijfsafval komt bij ieder bedrijf voor

Bedrijfsafval.nl - Inzamelmiddelen voor uw bedrijfsafval!

Het maakt niet uit wat voor bedrijf jij hebt, er zal altijd bedrijfsafval gecreƫerd worden. Bij sommige bedrijven blijft dit beperkt tot wat verpakkingen van etenswaren, van drinken, koffiefilters en theezakjes en papier. Het gaat dan vaak om kantoren, waar men enkel bezig is met een dienst verlenen, bijvoorbeeld het geven van advies of het plannen van evenementen of iets dergelijks. Bij dergelijke ondernemingen is de afvalstroom redelijk beperkt. Dit is echter anders bij horecazaken, zij hebben vaak met veel bedrijfsafval te maken. Dat begint al met de verpakkingen waar de ingrediƫnten voor de maaltijden in zitten. Dan zijn er nog producten die over datum zijn of die er niet meer mooi uitzien en daarom niet gebruikt worden. Om nog maar te zwijgen over de restjes die vaak op borden blijven liggen. Ook als jouw onderneming zaken produceert, heb je vaak te maken met veel bedrijfsafval. Alle onderdelen die je nodig hebt, zullen immers op de een of andere manier verpakt zijn en ook zullen er wel eens mislukte artikelen voorkomen. Je zult dan tot de ontdekking komen dat de standaard afvalcontainers die de gemeente levert niet volstaan, je zult dan echt over moeten stappen op speciale, extra grote, exemplaren te huren.

Verwerking van bedrijfsafval

Het is immers wel van belang dat al jouw bedrijfsafval goed afgevoerd wordt, je wilt hier niet mee blijven zitten want dat levert een chaos en vaak ook een stank op waar je niet blij van wordt. Gelukkig bestaat er voor bedrijven de mogelijkheid om extra grote afvalcontainers te huren bij speciaal hiervoor opgerichte verhuurbedrijven. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld naar Bedrijfsafval.nl toegaan. Zij kunnen jouw containers leveren:

  • in diverse afmetingen
  • van verschillende materialen
  • in verschillende kleuren

Je hebt daardoor de mogelijkheid om een container te kiezen die wat inhoud betreft aansluit bij de hoeveelheid vuilnis die jij hebt. Zo zit je nooit met het probleem dat je geen plek meer hebt voor je volle vuilniszakken en dat is natuurlijk wel prettig om te weten. Bovendien kun je met dit bedrijf ook afspraken maken over hoe vaak zij de container komen legen, dit kan met een frequentie die goed bij jouw onderneming past. Zo weet je zeker dat je altijd op tijd weer een lege container hebt waar al jouw bedrijfsafval in past!

Gescheiden afvalstromen

Het feit dat zij afvalcontainers in verschillende kleuren aanbieden, maakt het voor jou bovendien een stuk eenvoudiger om jouw bedrijfsafval goed gescheiden in te leveren. Voor het milieu is een goede afvalscheiding erg belangrijk, omdat hierdoor beter gerecycled kan worden en verpakkingen beter herbruikt kunnen worden. Maar dit lukt alleen als het goed gescheiden aangeleverd wordt, men kan immers niet met de hand al het afval nog uit gaan zoeken nadat het ingeleverd is. Je kunt bijvoorbeeld glas en papier gescheiden houden, maar ook swill en plastic. Wat je dan overhoudt kan in de container voor het restafval. Op die manier kun jij met jouw onderneming dus ook je steentje bijdragen aan een iets beter klimaat en een beter milieu. Bij Bedrijfsafval.nl leveren zij jou graag de verschillende afvalcontainers die jij hiervoor nodig hebt en dit doen zij altijd tegen zeer scherpe tarieven. Op hun website kun je hier alles over lezen en kun je ook meteen de verschillende varianten containers zien die zij te huur aanbieden. Heb jij hier een keus uit kunnen maken, dan kun je bovendien meteen met hen een deal sluiten over het soort container of de soorten containers die jij wilt huren. Wil jij jouw bedrijfsafval ook op een goede manier afvoeren? Lees meer…